Μείωση Θητείας

Άσχετα μηνύματα και λοιπές παρεκτροπές.
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Μείωση Θητείας

Post by proskopos » Thu Sep 03, 2009 3:08 pm

Καλησπέρα παιδια.. Επειδη δεν βλέπω πουθενα πληροφορίες, μπορεί κάποιος να μου πει, τώρα που έγινε το 9μηνο, αυτοι που δικαιούνται μειωμένη θητεία, θα υπηρετουν μόνο στην πόλη τους? Αυτό είδα στις ειδήσεις και θα ήταν καλή φάση... :-D
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
The Punisher
Venus Former Team Member

Re: Μείωση Θητείας

Post by The Punisher » Thu Sep 03, 2009 3:13 pm

Νομίζω στην παραμεθόριο θα απολύονται ...
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Thu Sep 03, 2009 3:18 pm

Εγω ξερω οτι θα λογιζονται ως "Γιωταδες" και θα υπηρετουν:

1.Σε πολη

2.Χωρις οπλο.
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Thu Sep 03, 2009 3:40 pm

Γμτ είδα το τίτλο και νόμιζα ότι τη μειώσαν ακόμα περισσότερο τη θητεία..
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by para » Thu Sep 03, 2009 3:43 pm

Όταν το πρωτοσυζητούσαν είχα ακούσει ότι όλοι θα υπηρετούν 9μηνο σε παραμεθόριο κι όσοι δικαιούνται μειωμένη 9μηνο στην πόλη-περιοχή-εκείκοντάτελοσπάντων :-D τους.

Δεν ξέρω αν τελικά επικράτησε αυτό κ τελικά έγινε έτσι.

--

Μάριε έκλεισε η βουλή τώρα. Καινούρια δώρα στις επόμενες εκλογές :-p
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Thu Sep 03, 2009 4:53 pm

ultimate_aektzis wrote:Εγω ξερω οτι θα λογιζονται ως "Γιωταδες" και θα υπηρετουν:

1.Σε πολη

2.Χωρις οπλο.
δεν το έχω ακούσει αλλά μου φαίνεται τελείως άκυρο αυτό που λες. δλδ για ποιο λόγο κάποιος "πολύτεκνος" θα υπηρετεί άοπλο;
netharis
Venus Former Team Member

Post by netharis » Thu Sep 03, 2009 5:57 pm

ultimate_aektzis wrote:Εγω ξερω οτι θα λογιζονται ως "Γιωταδες" και θα υπηρετουν:

1.Σε πολη

2.Χωρις οπλο.
Όχι, το Ι έχει σχέση με ΣΙ(Σωματική Ικανότητα), οι πολύτεκνοι είναι σε άλλη κατηγορία.
Έχω ακούσει και εγώ οτι δεν θα υπηρετούν στη παραμεθόριο, αλλά κοντά στη κατοικία τους.
Η άοπλη θητεία δεν έχει σχέση.
Image
Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Thu Sep 03, 2009 6:57 pm

Ναι, λαθος χαρακτηρισμος το γιωτας.Αοπλοι και σε αστικα κεντρα ειναι σιγουρο.Το ειχε δει σε εφημεριδα.
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Thu Sep 03, 2009 7:05 pm

Και εγώ αυτό άκουσα... Το δεν πάει παραμεθώριο τι ακριβώς σημαίνει...? Δηλαδή η περιοχή του, (πχ Αθήνα για εμένα) σημαίνει ότι θα μείνω 9 μήνες, αγιο στέφανο, τανάγρα ή όπου έχει...? Ή ζητάω πολλά...? :)
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Thu Sep 03, 2009 7:07 pm

εγώ παιδιά ήξερα το αντίθετο. Ότι πάει μόνο παραμεθόριο ... :smt017
netharis
Venus Former Team Member

Post by netharis » Thu Sep 03, 2009 7:18 pm

The Punisher wrote:εγώ παιδιά ήξερα το αντίθετο. Ότι πάει μόνο παραμεθόριο ... :smt017
Για ποιό λόγο να στείλουν τους μειωμένης θητείας, μακριά απο τη πόλη τους;
Ελευθεροτυπία, Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Εννέα πλέον οι μήνες, αλλά στην παραμεθόριο

Εννέα μήνες χακί θα φορούν όλοι όσοι κατατάσσονται από χθες στον Στρατό Ξηράς και όπως προβλέπει ο νέος σχεδιασμός του υπουργείου Εθνικής Αμυνας την Αθήνα και τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας θα τις δουν μόνο με το χαρτί της αδείας και της απόλυσής τους.

Η στρατευμένοι της νέας σειράς που ξεκίνησε από χθες στον Στρατό Ξηράς χαρακτηρίζονται και τυχεροί και άτυχοι. Αυτό γιατί θα υπηρετήσουν μόνο εννέα μήνες θητεία, αλλά δεν θα πάρουν καμία μετάθεση μετά την πρώτη τους τοποθέτηση από το κέντρο εκπαίδευσης, που θα είναι παραμεθόριο για όλους. Μόνες εξαιρέσεις οι υπηρετούντες μειωμένη θητεία και οι βοηθητικοί (Ι4) που θα υπηρετούν και μειωμένη θητεία και στις μεγάλες πόλεις και την Αθήνα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Αμυνας Βαγγέλη Μεϊμαράκη, μόνο από την κατάργηση των μετατάξεων αναμένεται να καταταγούν στον Στρατό Ξηράς επιπλέον 6.000 φαντάροι και αυτό θα έχει αποτέλεσμα να αυξηθεί ο αριθμός των στρατευμένων στις μονάδες.

Από την άλλη πλευρά, οι στρατιωτικοί δεν εμφανίζονται τόσο αισιόδοξοι, καθώς, όπως υποστηρίζουν, μπορεί μεν να έχουν κοπεί οι μετατάξεις, αλλά η μείωση της θητείας θα μειώσει σημαντικά τον αριθμό των στρατευμένων στις μονάδες. Αυτό, πάντα κατά τους αξιωματικούς, θα δυσκολέψει τη ζωή των φαντάρων στις μονάδες διότι οι υπηρεσίες παραμένουν οι ίδιες. Ιδιαίτερα για το θέμα της σκοπιάς, οι στρατιωτικοί επιμένουν ότι θα έπρεπε εδώ και χρόνια να έχει ξεκινήσει η ηλεκτρονική φύλαξη των στρατοπέδων και να καταργηθούν οι σκοπιές. Κατά τους ίδιους, τα χρήματα υπάρχουν, αλλά για κάποιο λόγο κανείς από το υπουργείο δεν προχωρεί τα αντίστοιχα προγράμματα.
Πηγή
Image
Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Thu Sep 03, 2009 8:09 pm

μέχρι τώρα όσοι έκαναν μειωμένη θητεία γιατί ήταν πολύτεκνοι ή προστάτες κτλ πήγαιναν κανονικά παραμεθόριο και αμετάθετο 9 μήνες και οι άλλοι 12.

τώρα αυτή η κατηγορία από όσο ξέρω, προς το παρόν δεν θα κάνει μειωμένη θητεία (πχ 6 μήνες) αλλά θα κάνει 9 μήνες όπως όλοι πια. δλδ για αυτούς δεν αλλάζει τίποτα. από το άρθρο καταλαβαίνω ότι μιλάει για όσους κάνουν ΚΑΙ μετά την μείωση στους 9 μήνες μειωμένη, για παράδειγμα κάτοικοι εξωτερικού που κάνουν 3 μήνες θητεία.

τελικά πχ ο προστάτης οικογενείας κάνει πια μειωμένη θητεία ή όχι;

α και για να μην ξεχνιόμαστε http://www.omhroi.gr. έχει και οδηγίες για Ι5 και ανυποταξία αλλά μη μείνετε μόνο εκεί.επίσης http://www.antirrisies.gr/
Loner
Venus Former Team Member
Academic status: N>4

Post by Loner » Thu Sep 03, 2009 8:27 pm

Εμένα μου είχαν πει ότι θα υπηρετήσω 6 μήνες,πόσο θα πάει με την νέα μείωση άραγε...? :smt037 Και σε μεγάλη πόλη κιόλας, αυτά είναι :smt080
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
~~Wind~~
Gbyte level
Gbyte level

Post by ~~Wind~~ » Thu Sep 03, 2009 8:36 pm

Loner wrote:Εμένα μου είχαν πει ότι θα υπηρετήσω 6 μήνες,πόσο θα πάει με την νέα μείωση άραγε...? :smt037 Και σε μεγάλη πόλη κιόλας, αυτά είναι :smt080
Οι μειωμένοι των μειωμένων ( :-p ) πχ προστάτες κλπ θα υπηρετούν 8μήνες απ ότι ξέρω, δλδ -1 από κανονικά.
Δεν παίρνω όρκο αλλά έτσι άκουσα. Δεν υπάρχει άραγε κανα site για τέτοια πληροφόρηση ?
ImageImage
Come to foss-aueb ...we have cookies.. yamyam~nomnomnomnomnomnomnomnom
a cookie ~ I will do science to it
Loner
Venus Former Team Member

Post by Loner » Thu Sep 03, 2009 8:46 pm

~~Wind~~ wrote:
Loner wrote:Εμένα μου είχαν πει ότι θα υπηρετήσω 6 μήνες,πόσο θα πάει με την νέα μείωση άραγε...? :smt037 Και σε μεγάλη πόλη κιόλας, αυτά είναι :smt080
Οι μειωμένοι των μειωμένων ( :-p ) πχ προστάτες κλπ θα υπηρετούν 8μήνες απ ότι ξέρω, δλδ -1 από κανονικά.
Δεν παίρνω όρκο αλλά έτσι άκουσα. Δεν υπάρχει άραγε κανα site για τέτοια πληροφόρηση ?
Κανονικά εγώ υπηρετώ 6 μήνες :smt016 Αν έμπαινα τον Φλεβάρη που μου ήρθε το χαρτί για πυροβολικό Θήβας θα υπηρετούσα 6 μήνες και θά'μουν τώρα free bird... :smt025
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Thu Sep 03, 2009 8:56 pm

εσύ 6 μήνες σαν προστάτης;
Loner
Venus Former Team Member

Post by Loner » Thu Sep 03, 2009 8:59 pm

Πολύτεκνος,δεν ξέρω αν είμαι στην κατηγορία "προστάτης"...
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Thu Sep 03, 2009 9:04 pm

έλα ρε! πολύτεκνοι 6 μήνες; παίζει να σας λέω ***** τότε, παιδιά συγνώμη.

επειδή από ότι φαίνεται δεν τα ξέρω καλά, μειωμένο υπηρετεί μόνο ο πρώτος που κατατάσσεται ε;
Last edited by Ισοβίτης on Fri Sep 04, 2009 1:50 am, edited 1 time in total.
Reason: Πιπέρι
Loner
Venus Former Team Member

Post by Loner » Thu Sep 03, 2009 9:17 pm

Εμείς επειδή είμαστε 5 (πέντε :-p ) έκανε ο αδερφός μου 6 μήνες και μου είπαν στο ΡΟΥΦ που πήρα την αναβολή μου ότι και εγώ 6 θα κάνω,για τους υπόλοιπους πολύτεκνους δεν ξέρω τι παίζει
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Thu Sep 03, 2009 9:28 pm

http://forum.thiteia.org/viewtopic.php?f=1&t=2466 λέει για τη διάρκεια της θητείας και τις μειώσεις.
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year

Post by Ganther » Thu Sep 03, 2009 10:23 pm

Λοιπον Ψαραδες,
οσοι κανουν "μειωμενη θητεια" πλεον υποτιθεται οτι θα κανουν 8 μηνες σε μεγαλα αστικα κεντρα.
Προσοχη σε αυτο γιατι δεν σημαινει οτι θα ειναι απαραιτητα αθηνα, μεγαλο αστικο κεντρο ειναι και η Ξανθη και η Αλεξανδρουπολη :) Βυσματοθειτε λοιπον μικροι ψαρουληδες και μην τα αφηνετε στη τυχη τους.
Τωρα πια που η θητεια ειναι μονο τοποθετησεως (και οχι μεταθεσεως, δλδ σε απλα ελληνικα και οχι armyklish πας σε ενα μερος και απο κει απολυεσαι) τα βυσματα θα πρεπει να δουλεψουν υπερωριες καθως εχετε μονο 1 ευκαιρια για καλη τοποθετηση :-)
ismael blanco
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by ismael blanco » Thu Sep 03, 2009 10:26 pm

Οι 2 πρωτοι γιοι απο πολυτεκνες οικογενεις κανουν 6 μηνες νομιζω και οι υπολοιποι κανονικα τουλαχιστον ετσι νομιζω τωρα αν πανε σε πολη ή παραμεθωριες δν το ξερω παντως ο ganther kατι περισσοτερο θα ξερει..
Live your dreams...
Post Reply

Return to “off-topic”