Φτηνά εισιτήρια ΟΣΕ από internet;
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Φτηνά εισιτήρια ΟΣΕ από internet;
Έχει βγάλει κανείς εισιτήρια ΟΣΕ από το internet; Είναι όντως πιο φτηνά; Πώς πάει, τα πληρώνεις μέσω internet και τα παραλαμβάνεις από τον γκισέ τη μέρα που ταξιδεύεις(ή νωρίτερα);
- vasilaros69
- Gbyte level
- Academic status: N>4
Re: Φτηνά εισιτήρια ΟΣΕ από internet;
Ναι εχω βγαλει εγω.Οι τιμες ειναι 9, 19, 29 ευρω νομιζω.δεν ξερω αν εχει και παραπανω.το καλο ειναι οτι οσο πιο νωρις τα κλεισεις τοσο πιο πιθανο ειναι να βρεις διαθεσιμα εισιτηρια με 9ευρω.
Τα αγοραζεις μεσω ιντερνετ με πιστωτικη 'η prepaid που ειναι συνδεδεμενη με λογαριασμο τραπεζης.δεν ξερω αν δεχονται καρτες τυπου paysafe.
Απλα στο τελος σε βγαζει σε μια οθονη και πρεπει να εκτυπωσεις αυτην που ειναι το web ticket σου.Κι οταν πας μπαινεις κανονικα στο τραινο και τους δειχνεις τη φωτοτυπια.
Τα αγοραζεις μεσω ιντερνετ με πιστωτικη 'η prepaid που ειναι συνδεδεμενη με λογαριασμο τραπεζης.δεν ξερω αν δεχονται καρτες τυπου paysafe.
Απλα στο τελος σε βγαζει σε μια οθονη και πρεπει να εκτυπωσεις αυτην που ειναι το web ticket σου.Κι οταν πας μπαινεις κανονικα στο τραινο και τους δειχνεις τη φωτοτυπια.
"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
9 για που;
βασικα μπορεις να στειλεις κανενα λινκ γιατι ψιλοχαθηκα στο site?
βασικα μπορεις να στειλεις κανενα λινκ γιατι ψιλοχαθηκα στο site?
- vasilaros69
- Gbyte level
Για δειτε http://bit.ly/v5fJVX. (Ελπιζω να ανοιγει το λινκ.)
Για παραδειγμα εβαλα απλη μεταβαση Αθηνα-Θεσ/νικη.Ολες οι γραμμες ειναι InterCity πλεον εκτος απο την πολυ βραδινη.
Εκει καπου λεει στις γραμμες "απο 29€" 'η "απο 39".
Αυτο σημαινει οτι θεσεις που ειχαν οριστει να αξιζουν 9€ και 19€ εχουν εξαντληθει.
(Εγω παντως οταν ηταν να κλεισω μια μερα το αμελησα και μπηκα την επομενη και ειχαν τελειωσει ολες οι θεσεις με 9€ και στο τσακ προλαβα με 19€.)
Για παραδειγμα εβαλα απλη μεταβαση Αθηνα-Θεσ/νικη.Ολες οι γραμμες ειναι InterCity πλεον εκτος απο την πολυ βραδινη.
Εκει καπου λεει στις γραμμες "απο 29€" 'η "απο 39".
Αυτο σημαινει οτι θεσεις που ειχαν οριστει να αξιζουν 9€ και 19€ εχουν εξαντληθει.
(Εγω παντως οταν ηταν να κλεισω μια μερα το αμελησα και μπηκα την επομενη και ειχαν τελειωσει ολες οι θεσεις με 9€ και στο τσακ προλαβα με 19€.)
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Σ' ευχαριστώ vasilaros69!
Και Θεσ/νίκη - Κομοτηνή είδα έχει με 9ευρώ. Και γενικά μπορεί να πετύχεις φτηνές τιμές για όλο το δίκτυο
Μπράβο, πως τα κατάφεραν; Ακόμα θυμάμαι τις παλιές απαγορευτικές τιμές για βόρεια Ελλάδα.
Και Θεσ/νίκη - Κομοτηνή είδα έχει με 9ευρώ. Και γενικά μπορεί να πετύχεις φτηνές τιμές για όλο το δίκτυο

Μπράβο, πως τα κατάφεραν; Ακόμα θυμάμαι τις παλιές απαγορευτικές τιμές για βόρεια Ελλάδα.

- vasilaros69
- Gbyte level
Τιποτα!
Κι εγω απορησα οταν το εμαθα.Ειδικα οταν απο περσυ-προπερσυ οταν εκαναν ολες τις γραμμες InterCity και αυξησαν τα εισιτηρια.Που αν δεν ειχες ιδιαιτερο λογω να προτιμησεις τρενο, απλα δεν το εκανες.

Κι εγω απορησα οταν το εμαθα.Ειδικα οταν απο περσυ-προπερσυ οταν εκαναν ολες τις γραμμες InterCity και αυξησαν τα εισιτηρια.Που αν δεν ειχες ιδιαιτερο λογω να προτιμησεις τρενο, απλα δεν το εκανες.