Είναι η ιδέα μου ή κυρίως οι απαντήσεις είναι από το paper "Τhe 5 minute rule for trading memory for disc accesses and the 10 byte rule for trading memory for cpu time".
Το άλλο paper μου φάνηκε λίγο πιο πολύπλοκο και χωρίς να δίνει κάτι πολύ παραπάνω στις απαντήσεις που χρειαζόμαστε για την εργασία.Έχει κανείς άλλη άποψη??Αν είναι να το ψάξω ακόμα πιο πολύ μη μου ξεφεύγει κάτι!
Βάσεις Δεδομένων:1η Εργασία
Βάσεις Δεδομένων:1η Εργασία
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
- silegav
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Βασικά και τα 2 papers χρησιμεύουν. Στο δεύτερο paper αναγράφεται καθαρά η σχέση του 5 Minutes rule με το random access mode ενώ λέει ότι για εφαρμογές που κάνουν Join, sorting και άλλες τέτοιες λειτουργίες ακολουθείται 1 Minute rule.
Για την δεύτερη ερώτηση, έστειλα mail στον Κωτίδη και μου απάντησε πως ρωτά σε ποιές εφαρμογές (applications) BD είναι χρήσιμος ο κανόνας και γιατί. υποψιάζομαι ότι η σωστή απάντηση είναι στο παραπάνω.
Θέλω να δω και το βιβλίο μήπως γράφει τίποτα. Θα το δω αύριο στην βιβλιοθήκη και θα ενημερώσω αν καταλήξω κάπου αλλού.
Για την δεύτερη ερώτηση, έστειλα mail στον Κωτίδη και μου απάντησε πως ρωτά σε ποιές εφαρμογές (applications) BD είναι χρήσιμος ο κανόνας και γιατί. υποψιάζομαι ότι η σωστή απάντηση είναι στο παραπάνω.
Θέλω να δω και το βιβλίο μήπως γράφει τίποτα. Θα το δω αύριο στην βιβλιοθήκη και θα ενημερώσω αν καταλήξω κάπου αλλού.