Βιβλία μαθημάτων μεταπτυχιακου Π.Σ.

Συζητήσεις σχετικά με τα μαθήματα του μεταπτυχιακού προγράμματος Πληροφοριακά Συστήματα.
Post Reply
Gastone
bit level
bit level

Βιβλία μαθημάτων μεταπτυχιακου Π.Σ.

Post by Gastone » Tue Nov 21, 2006 10:33 pm

Αγαπητοί συνάδελφοι μετά από πολύ κόπο καταφέραμε να συγκεντρώσουμε όλα (?) τα απαραίτητα (?) βιβλία. Αύριο λοιπόν θα πάμε να τα παραγγείλουμε, αλλά επείδή όπως γνωρίζετε, το κόστος της παραγγελίας είναι αρκετά υψηλό και εμείς τράπεζα δεν είμαστε :lol: καλό θα ήταν να φέρετε αύριο έστω ένα μέρος από το ποσό που αναλογεί στον καθένα π.χ. 20% ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε μια προκαταβολή. :-p
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by silegav » Tue Nov 21, 2006 11:01 pm

Τα βρήκες όλα?Να μην ψάξω για το βιβλίο της UP?
Gastone
bit level
bit level

Post by Gastone » Tue Nov 21, 2006 11:55 pm

ναιπ... βρεθήκανε όλα τα βιβλία.....
Gastone
bit level
bit level

Post by Gastone » Wed Nov 22, 2006 8:26 pm

Λοιπόν όπως είπαμε η παραγγελία έγινε σήμερα και τα βιβλία θα είναι έτοιμα στο τέλος της επόμενης εβδομάδας... αν κ ρώτησα για πιο γρήγορα μου είπε ότι ίσως κατα 80% μπορεί να είναι έτοιμα κ την Τετάρτη. Κατά προσωπική μου γνώμη την Πέμπτη θα τα έχω σίγουρα στα χέρια μου και θα τα μοιράσω πριν το μάθημα, γι' αυτό λοιπόν θα πρέπει όλοι να φέρουν τα υπόλοιπα λεφτά το αργότερο μέχρι την Τρίτη. Θα στείλω σε όλους e-mail με τις τελικές τιμές ώστε να γνωρίζετε πόσο τελικά κοστίζει το κάθε βιβλίο και συνεπώς να ξέρει ο καθένας πόσα λεφτά οφείλει ακόμη... :-p
Post Reply

Return to “Μεταπτυχιακό Πληροφοριακών Συστημάτων”