Καλώς τα τα παιδιά τα καινούργια!
- silegav
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Καλώς τα τα παιδιά τα καινούργια!
Έχουν ανέβει στην σελίδα του προγράμματος (την οποία κάποια στιγμή πρέπει να προσφερθούμε να "εξυγχρονίσουμε") μερικές ανακοινώσεις που σας ενδιαφέρουν:
Ανακοίνωση για την εναρκτήρια συνάντηση
Πρόγραμμα εξαμήνου
Έχουν γίνει αλλαγές από το περυσινό:
- 2 επιλογής αντί για ένα στο πρώτο εξάμηνο
- Βαζιργιάννης αντί για Κωτίδη
- Φροντιστήριο στις Βάσεις
- Μάθημα τις Παρασκευές.
Δεν μου αρέσουν και τόσο οι αλλαγές...
Καλή αρχή παιδιά!!!![/list]
Ανακοίνωση για την εναρκτήρια συνάντηση
Πρόγραμμα εξαμήνου
Έχουν γίνει αλλαγές από το περυσινό:
- Μάθημα τις Παρασκευές.
Δεν μου αρέσουν και τόσο οι αλλαγές...
Καλή αρχή παιδιά!!!![/list]
Μην αγχώνεις τα παιδιά!!! Μια χαρα θα πάνε! Όσο για τις αλλαγές δεν μπορώ να μην τις σχολιάσω :p
Πρόταση: Μαλεύρης και Κανέλης (και θα είστε ήσυχοι από τα επιλογής)
Ούτε κρύο ούτε ζέστη
Πάντα έτσι ήταν, εκτός από πέρυσι. Δεν είναι τίποτα...
- Μάθημα τις Παρασκευές.
Κακό.... Αν κάποιος αποφασίσει να δουλεύει παράλληλα θα έχει πρόβλημα. Το bonus του μεταπτυχιακού αυτού ήταν οι 1-2 κενές ημερες την εβδομάδα.
Συνεπώς, εκτος από την τελευταία, οι άλλες μια χαρά είναι. Ειδικά αυτό το +1 επιλογής, άψογο!! (με τις συγκεκριμένες επιλογές)
Άντε καλή δύναμη!
Πρόταση: Μαλεύρης και Κανέλης (και θα είστε ήσυχοι από τα επιλογής)
Ούτε κρύο ούτε ζέστη
Πάντα έτσι ήταν, εκτός από πέρυσι. Δεν είναι τίποτα...
- Μάθημα τις Παρασκευές.
Κακό.... Αν κάποιος αποφασίσει να δουλεύει παράλληλα θα έχει πρόβλημα. Το bonus του μεταπτυχιακού αυτού ήταν οι 1-2 κενές ημερες την εβδομάδα.
Συνεπώς, εκτος από την τελευταία, οι άλλες μια χαρά είναι. Ειδικά αυτό το +1 επιλογής, άψογο!! (με τις συγκεκριμένες επιλογές)
Άντε καλή δύναμη!
- silegav
- Venus Project Founder
Φαντάζομαι πως το +1 επιλογής δεν είναι σημαντική διαφορά, καθώς απλά θα έχουν -1 επιλογής στο επόμενο εξάμηνο. 
Εγώ προσωπικά τον Κωτίδη τον συμπάθησα πολύ περισσότερο στο μάθημα του από τον Βαζιργιάννη. Αν και είμαι σίγουρος πως ο Βαζιργιάννης δεν θα κάνει βάσεις δεδομένων, αλλά data mining, όπως είχε κάνει και στους προηγούμενους από μένα.
Για την πρόταση στα επιλογής δεν έχω να κάνω, καθώς ούτε κρυπτογραφία είχα πάρει, ούτε Μαλεύρη. Για την κρυπτογραφία πάντως άκουσα άσχημα σχόλια και είδα κάκιστους βαθμούς.
Τον Κανέλλη μην τον χάσετε!Απλά το παληκάρι είναι και πολύ καλός στην δουλειά του αλλά και το μάθημα του ανοίγει μάτια!
Πάντως δεν νομίζω να τους άγχωσα με το προηγούμενο post μου...με αυτό ίσως!

Εγώ προσωπικά τον Κωτίδη τον συμπάθησα πολύ περισσότερο στο μάθημα του από τον Βαζιργιάννη. Αν και είμαι σίγουρος πως ο Βαζιργιάννης δεν θα κάνει βάσεις δεδομένων, αλλά data mining, όπως είχε κάνει και στους προηγούμενους από μένα.
Για την πρόταση στα επιλογής δεν έχω να κάνω, καθώς ούτε κρυπτογραφία είχα πάρει, ούτε Μαλεύρη. Για την κρυπτογραφία πάντως άκουσα άσχημα σχόλια και είδα κάκιστους βαθμούς.
Τον Κανέλλη μην τον χάσετε!Απλά το παληκάρι είναι και πολύ καλός στην δουλειά του αλλά και το μάθημα του ανοίγει μάτια!
Πάντως δεν νομίζω να τους άγχωσα με το προηγούμενο post μου...με αυτό ίσως!

- Sreak
- Venus Project Founder
- Academic status: PhD
Παλαιότερα που το μάθημα το έκανε ο αξιαγάπητος Μυτιληναίος ήταν από τα αγαπημένα. Τώρα έχει γίνει από τα επικύνδιναapo wrote:Ένα έχω να πώ. Μακριά από κρυπτογραφία... Εγώ που πήρα Μαλεύρη μπορώ να πω ότι είναι ένα βατό μαθηματάκι. Αααααα και μακριά από κρυπτογραφία (όσο κι αν το όνομα του μαθήματος σας τραβάει) μακριά!
Last edited by Sreak on Tue Oct 02, 2007 8:50 am, edited 1 time in total.
- silegav
- Venus Project Founder
Εγώ θα σας συμβούλευα να μην χάνετε φροντιστήρια, όταν κρίνετε ότι δεν είναι χαμένος χρόνος. Μεγάλα παιδιά είστε.
Μην σας νοιάζουν οι παρουσίες. Πηγαίντε στα μαθήματα ανεξαρτήτου παρουσιών. Αν δεν μπορείτε λόγω προσωπικού προβλήματος, συζητήστε το με τον κο Αποστολόπουλο. Ευτυχώς οι περισσότεροι καθηγητές του ΜΠΣ είναι απολύτως λογικοί και συζητήσιμοι.
Μην σας νοιάζουν οι παρουσίες. Πηγαίντε στα μαθήματα ανεξαρτήτου παρουσιών. Αν δεν μπορείτε λόγω προσωπικού προβλήματος, συζητήστε το με τον κο Αποστολόπουλο. Ευτυχώς οι περισσότεροι καθηγητές του ΜΠΣ είναι απολύτως λογικοί και συζητήσιμοι.
- P3
- Venus Project Founder
++Sreak wrote:Παιδιά ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ μην χάσετε ούτε μισό φροντιστήριο από τις Βάσεις του κυρίου Βαζιργιάννη.
Πραγματικά θα χάσετε τη μπάλα στα κεφάλαια της εξόρυξης αν δεν παρακολουθήσετε τα φροντιστήρια.
Επίσης τα φροντιστήρια στα Δίκτυα γίνονται ασκήσεις που αποτελούν μπούσουλα για αυτά που ζητούνται και στις εξετάσεις.
Δεν είναι θέμα παρουσιών! Είναι καθαρά θέμα του καθενός. Βλέπετε και κρίνεται αναλόγως! Εγώ θεωρούσα τα φρον σημαντικά! Άλλοι στη φουρνιά μου προτιμούσαν να κάθονται και να διαβάζουν μόνοι τους! Άλλοι πάλι δεν ερχόντουσαν ούτε στα μαθήματα παρα μόνο στο τελευταίο τέταρτο και τελικά διέπρεψαν γιατί ήταν πιο παραγωγικό για αυτούς το προσωπικό διάβασμα. Ο καθένας όπως βολεύεται! Απλά αφιερώστε ένα μήνα στην αρχή για να δείτε πως σας βολεύει εσάς!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
Όντως συμφωνώ με το silegav ότι το περσινό προγραμματάκι μ'άρεσε περισσότερο. Το τριημεράκι Π/Σ/Κ ήταν ότι πρέπει...!Τα φροντιστήρια ομολογώ ότι είναι κάτι θετικό που προστέθηκαν. Οι ασφάλεια μεταφέρθηκε δεύτερο εξάμηνο μάλλον ε?Μάλλον λόγω εκπαιδευτικής άδειας του κ.Γκρίτζαλη. Όσο για τα επιλεγόμενα εγώ θα πρότινα Διοικητική των Πληροφοριακών Συστημάτων αν το κάνει πάλι ο κ.Κανέλης αξίζει...!Όσο για την κρυπτογραφία έχω να πω πως είναι ένα άκρως ενδιαφέρον μάθημα αλλά δεν προτείνω να το πάρετε...!Μην μπειτε στον πειρασμό!!!!!!!!!!
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Συμφωνώ απόλυτα. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για την κρυπτογραφία μπορεί να διαβάσει μόνος του. Υπάρχουν πολλές πηγές στο internet. Και αν δεν έχει γίνει σαφείς ακόμα από εμένα και τους υπόλοιπους που αναφερθήκανε στο μάθημα της κρυπτογραφίας, επισημαίνω κι εγω μακρυα........apo wrote:Ένα έχω να πώ. Μακριά από κρυπτογραφία... Εγώ που πήρα Μαλεύρη μπορώ να πω ότι είναι ένα βατό μαθηματάκι. Αααααα και μακριά από κρυπτογραφία (όσο κι αν το όνομα του μαθήματος σας τραβάει) μακριά!
Λοιπόν, κι εγώ θα πρότεινα ανεπιφύλακτα να πάρετε Διοικητική Π.Σ. Ο κ. Κανέλλης είναι πολύ καλός και μεταδοτικός. Το μάθημα του ασχολείται με case studies εταιρειών που χρησιμοποίησαν πληροφοριακά συστήματα και αν αυτά επέτυχαν το σκοπό τους και γιατί. Αξίζει όσο λίγα.
Από τα υπόλοιπα δύο μαθήματα επιλογής, δεν πήρα κάποιο, οπότε δεν εκφέρω άποψη.
Από τα υπόλοιπα δύο μαθήματα επιλογής, δεν πήρα κάποιο, οπότε δεν εκφέρω άποψη.