Ελεύθερο και Ανοιχτό Λογισμικό - discussion

Συζητήσεις για γλώσσες προγραμματισμού και θέματα σχετικά με προγραμματισμό.
Erevodifwntas
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by Erevodifwntas » Thu Dec 06, 2007 11:57 am

djsolid wrote:Δυστυχώς τα εργαλεία αυτά όμως δεν έχουν την αποδοχή της φοιτητικής κοινότητας και δεν υπάρχει περίπτωση να αφιερώνω χρόνο να ετοιμάζω παρουσιάσεις παραδείγματα κλπ και απο πάνω να τρώω και "κράξιμο" επειδή κάποιος έχει ένα πρόβλημα με τη συγκεκριμένη εταιρία και εκείνη τη δεδομένη στιγμή βρίσκει εμένα και το εκφράζει.
πραγματικά δε σε καταλαβαίνω... σε όσες ημερίδες, workshops κ.λπ έχω πάει (με διάφορες εταιρίες) δεν έχω δει ποτέ κανέναν να τρώει κράξιμο. οκ. μπορεί να υπάρχει κριτική "αυτό το κάνει καλύτερα εκείνο το πρόγραμμα", "γιατί να το χρησιμοποιήσω, τι παραπάνω μου προσφέρει" και τέτοιες ερωτήσεις, οι οποίες μου φαίνονται λογικό να γίνονται όταν βλέπει κάποιος κάποια νέα τεχνολογία, αλλά όχι και κράξιμο.

μου φαίνεται ότι υπερβάλλεις. ο καθένας χρησιμοποιεί αυτά που τον κάνουν να νιώθει πιο παραγωγικός. η συγκεκριμένη άποψη νιώθώ ότι μειώνει το venus... :-(
Go To Statement Considered Harmful (Τιτλος δημοσίευσης του Edsger Dijkstra).

my personal site
djsolid
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by djsolid » Thu Dec 06, 2007 12:08 pm

Erevodifwntas wrote:πραγματικά δε σε καταλαβαίνω... σε όσες ημερίδες, workshops κ.λπ έχω πάει (με διάφορες εταιρίες) δεν έχω δει ποτέ κανέναν να τρώει κράξιμο. οκ. μπορεί να υπάρχει κριτική "αυτό το κάνει καλύτερα εκείνο το πρόγραμμα", "γιατί να το χρησιμοποιήσω, τι παραπάνω μου προσφέρει" και τέτοιες ερωτήσεις, οι οποίες μου φαίνονται λογικό να γίνονται όταν βλέπει κάποιος κάποια νέα τεχνολογία, αλλά όχι και κράξιμο.

μου φαίνεται ότι υπερβάλλεις. ο καθένας χρησιμοποιεί αυτά που τον κάνουν να νιώθει πιο παραγωγικός. η συγκεκριμένη άποψη νιώθώ ότι μειώνει το venus... :-(
Για να μην ξεφεύγουμε απο το θέμα σου απάντησα με ΠΜ.
Post Reply

Return to “Προγραμματισμός”