---------------------------
Πιο συγκεκριμένα δε μπορώ να εντοπίσω τι αλλαγή πρέπει να γίνει ώστε το slider του http://newwpthemes.com/demo/Sphere/ να γίνει σαν το slider του http://newwpthemes.com/demo/MaxiMagazine/ ..

Code: Select all
overflow: hidden;
float: left;
width: 460px;
Στο αρχείο php που παράγει το τμήμα της σελίδας που μας ενδιαφέρει θα αλλάξεις το HTML output από :mixalplir wrote:Έβαλα στο Stylesheet ένα #wrapper {overflow: hidden; float: left; width: 460px;} και μετά στο category.php έβαλα <div id="wrapper"> πριν από το <div id="content"> αλλά δεν δούλεψε.Το πρόβλημα αφού αλλάζω το width του slidebar και έρχεται ακριβώς πάνω από τα post, είναι ότι μένει κενό δεξιά από το sidebar.Δηλαδή τα left και right sidebars δεν μετακινούνται προς τα πάνω να καλύψουν το κενό που δημιουργείται από την μείωση του πλάτους του sidebar.
---------------------------
Μόλις είδα την φωτογραφία που είχες ανεβάσει.Ακριβώς αυτό θέλω.Όταν πηγαίνεις μετά σε κατηγορία που έχεις επιλέξει να μην φαίνεται το slider δεν δημιουργείτε πρόβλημα με τις στήλες να φαίνονται σε λάθος σημείο?Πως το έγραψες αυτό στον κώδικα?
<div id="main">
<div class="fp-slider clearfix">
....
</div>
<div id="content">
.....
</div>
<!-- εδώ λογικά γίνεται κλήση στη get_sidebar() -->
<div id="main">
<div id="wrapper">
<div class="fp-slider clearfix">
....
</div>
<div id="content">
.....
</div>
</div> <!-- end #wrapper -->
<!-- εδώ λογικά γίνεται κλήση στη get_sidebar() -->
Πριν αρχίσεις να κάνεις select κτλ κάνε το εξής μέσα απο PHP:Xrhstos_kiP wrote:Έχω το εξής θέμα:
στο .php αρχείο encoding --> utf8.
στη βαση, οι πίνακες εχουν Collation utf8_general_ci .
Οταν γράψω στην html ελληνικούς χαρακτήρες τους εμφανίζει κανονικά στη σελίδα.
Οταν απο το phpmyadmin εισάγω ελληνικά δεδομένα σε έναν πίνακα, και από εκεί τα βλέπω κανονικά, όμως στη σελίδα εμφανίζονται με ερωτιματικά.
Ο firefox εχει page encoding UTF8. (και ο explorer)
τι χάνω?
mysql_query("SET NAMES utf8");
Χρήστο τσέκαρε αυτό το post μου και το πρόβλημα θα λυθεί εφόσον ακολουθήσεις όλα τα βήματαXrhstos_kiP wrote:Thanks for the tip!![]()
Did it. Δουλεψε.
Έχω και έναν αλλο τρόπο να εισάγω τα δεδομένα στο πίνακα. Μέσω του ιδιου του σαιτ. Οταν τα εισάγω με αυτον το τρόπο, δεν υπάρχει θέμα με τα ελληνικά. Τα εμφανίζει κανονικά.
Αλλα με αυτο που μου είπες, ενώ μου διορθώνει όσα εισάγω απο το phpmyadmin , μου χαλάει όσα εισάγω από το site.![]()
So για την ώρα συνεχίζω να τα εισάγω από το σαιτ.
Εδιτ: Βεβαια, ο τρόπος εισαγωγής μέσα απο το σαιτ, ενώ στη σελίδα τα εμφανίζει καλά, στη βασή(phpmyadmin) τα δείχνει κινεζικα.