No JVM installed???Weird!
- silegav
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
No JVM installed???Weird!
Τελευταία έχω ένα πρόβλημα. Έχω στον υπολογιστή μου εγκατεστημένα
* JSDK 1.5.0_03
* JSDK 1.4.2_07
* MS Visual Studio 2005
Επιχείρησα να βάλω NetBeans 3.6(αυτό έχω κατεβάσει για την ώρα) και παίρνω ένα μήνυμα λάθους που μου φαίνεται τραγικά άκαιρο:
"There is no JVM installed" η κάτι παρόμοιο.
Σας έχει τύχει ποτέ κάτι ανάλογο???Είμαι στα πρόθυρα του format και είναι κρίμα να χαλάω ολόκληρη μέρα για αυτό.
* JSDK 1.5.0_03
* JSDK 1.4.2_07
* MS Visual Studio 2005
Επιχείρησα να βάλω NetBeans 3.6(αυτό έχω κατεβάσει για την ώρα) και παίρνω ένα μήνυμα λάθους που μου φαίνεται τραγικά άκαιρο:
"There is no JVM installed" η κάτι παρόμοιο.
Σας έχει τύχει ποτέ κάτι ανάλογο???Είμαι στα πρόθυρα του format και είναι κρίμα να χαλάω ολόκληρη μέρα για αυτό.
-
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Εμένα μου έτυχε με το NetBeans 5, και μου έλεγε πως πρέπει να πάω και να επιλέξω το java.exe για να λειτουργίσει. Είχε ένα κουμπί στο μήνυμα όμως που με άφηνε να κάνω αναζήτηση στο σκληρό δίσκο για να βρω το αρχείο. Εσένα δεν έχει???
«Η ευτυχία συνήθως έρχεται σε όσους είναι πολύ απασχολημένοι για να ψάξουν να τη βρουν.»
ΧΕΝΡΙ ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΤΟΡΟ
ΧΕΝΡΙ ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΤΟΡΟ
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
είναι παράξενο αλλά αν το σκεφτείς ζητά jvm και όχι sdk. ενδεχομένως να κοιτάζει αν υπάρχει εγκατεστημένη jvm ελέγχωντας την registry ή κάτι τέτοιο. Όπως και να ΄χει, δεν δοκιμάζεις να ξαναεγκαταστήσεις το sdk? (αν και μάλλον θα το έχεις κάνει ήδη...)
ΥΓ Είσαι αρκετά ενεργός στο forum παρότι υπηρετείς. Πως τα καταφέρνεις ρε θηρίο? Κράτα γερά!!!
ΥΓ Είσαι αρκετά ενεργός στο forum παρότι υπηρετείς. Πως τα καταφέρνεις ρε θηρίο? Κράτα γερά!!!
Μπες Safe Mode και κάντο Install και θα με θυμηθείς ...!
Δες εδώ .
Δες εδώ .