Οποιος ξερει κατι παραπάνω μπορει να βοηθησει..
Βug ASP.NET
Βug ASP.NET
Καλησπέρα παιδιά , έχω φτιάξει μια μικρή εφαρμογή σε ASP.NET και έχω ένα πρόβλημα.Ενω η εφαρμογή έπαιζε κανονικά,ξαφνικά οταν προσπαθώ να τρεξω οποιαδηποτε σελιδα στην οποια γινεται προσπελαση της βασης δεδομενων,εμφανίζεται το ακολουθο bug : "An attempt to attach an auto-named database for file F:\E-shop\App_Data\Database.mdf failed. A database with the same name exists, or specified file cannot be opened, or it is located on UNC share. ' Η βάση δεδομένων βρίσκεται σε usb φλασακι..
ι
Last edited by krou on Fri May 25, 2007 6:38 pm, edited 1 time in total.
The greater danger for most of us lies not in setting our aim too high and falling short but in setting our aim too low, and achieving our mark - Michelangelo
Ναι η βαση υπαρχει στο path..Βασικα η εφαρμογή αναπτυχθηκε σε ASP.NET 2.0 και την τρεχω μεσω του Visual Web Developer. Tωρα δεν εχω κανει εγκατασταση του IIS στο pc μου...Το μονο που βρισκω στα services του Control Panel είναι Asp.Net State Service ...Tον Sql Sever τον εκανα restart αλλα παλι τα ιδια..
The greater danger for most of us lies not in setting our aim too high and falling short but in setting our aim too low, and achieving our mark - Michelangelo