Tomahawk wrote:BTW ξερω οτι ακουγομαι επιθετικος.Δεν ειναι σκοπος μου.Θα συμφωνησω απολυτως με οπως το εθεσε ο AmmarkoV οτι "με παθιασε η κουβεντα"

Εννοείται ρε παιδιά και ίσα ίσα και εγώ προσωπικά μαθαίνω και ορισμένα πράματα που δεν ήξερα (πως δουλεύει το JIT,templates και άλλα)
Αυτά δεν τα μαθαίνεις από κανένα μάθημα , μόνο από άτομα που χρησιμοποιούν

Και επίσης αυτές οι συζητήσεις (και η δυνατότητα του να μπορείς να τις κάνεις) είναι το ακαδημαϊκό των σπουδών μας πιστεύω

Anywayz..
Αυτό που λέω για το μάτι μου και τα delays που πιάνει..
To Chrome πχ (Computer Game..)
Είναι μεγάλο Project , time sensitive κτλ..
Το είχα βάλει λοιπόν να παίξω , έκανε ένα χρόνο να ξεκινήσει , φόρτωνε , φόρτωνε φόρτωνε , τελικά ξεκίνησε έπαιξα και πήγαινε πιο αργά από κότα..
Ειλικρινά ούτε που είχε πάει το μυαλό μου για Java όσπου τυχαία (ψάχνοντας για patch μπας και νιώσει να βελτίωθει..) βλέπω αυτό στον editor του παιχνιδιού..
Όλα εξηγούνται λοιπόν..Because of the fact that the logic of Chrome is based on the Java language, ChromeEd also uses that language and refers to all Java classes of Chrome. When first looking at the editor, it resembles 3D software, for example 3D ... λοιπά άσχετα
Ορίστε ένα παράδειγμα..
ADDED γιατί το ξέχασα πρίν
Επίσης για αυτό που λές.. Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι αλλά προσωπικά δεν λέω πράματα για να το παίξω κάποιος αλλά επειδή τα πιστεύω και άρα τουλάχιστον σε εμένα και για εμένα μου φαίνεται ηλίθιο το επιχείρημα του τύπου που έγραψε το άρθρο..
Γενικά πάντως όντως υπάρχει κόσμος που συμπεριφέρεται έτσι και συμφωνώ μαζί σου , ούτε εμένα μου αρέσει κάποιος να είναι υπέρ η κατά σε κάτι μόνο και μόνο για να φανεί και να το παίξει μάγκας..
Η μαγκιά είναι στο να ξέρεις τι χρησιμοποιείς και για ποιό λογο..
Βέβαια αυτό αν νοείται μαγκιά στους programmers (που θεωρούνται geeks..)