Εγώ μόνο με sites ασχολούμαι πλέον, οπότε δεν μπορώ να συμπάσχωtsilochr wrote:
και όχι μόνο site.

Δε μίλησα για κάτι που το έχω γράψει εγώ προφανώς-δε θα έθαβα τον κώδικα μου, λογικά.. Και ok, στη θέση του <center> βάλε ένα οποιοδήποτε άλλο μη deprecated tag. That is not my point, obviously. Μίλησα για κάτι το οποίο έπεσε στα χέρια μου και που αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται εμπορικά.Michelle wrote: Καταρχάς το tag <center> είναι πλέον deprecated και καλό θα ήταν να μην το χρησιμοποιείς either way
Πέρα απο αυτό, σαφώς και μια άσκοπη τέτοιου είδους javascript είναι κατακριτέα. Κάποιες φορές όμως, καθίσταται αναγκαίο να παραχθεί html μέσω js κατ'αυτόν τον τρόπο ή μέσω του DOM. Αν και προσωπικά δεν θυμάμαι να μου έχει χρειαστεί μέχρι στιγμής.
Το ξέρω οτι δεν ήταν αυτό το point σου, απλά είπα να το αναφέρω καλού κακού. Αν το ήξερες, απλά θα το πέρναγες αψήφιστα. Αν δεν το ήξερες, ίσως σου χρησίμευε να το μάθεις. Οπότε γιατί να μην το πω μιας και αναφέρθηκε;lumenintervalum wrote: Δε μίλησα για κάτι που το έχω γράψει εγώ προφανώς-δε θα έθαβα τον κώδικα μου, λογικά.. Και ok, στη θέση του <center> βάλε ένα οποιοδήποτε άλλο μη deprecated tag. That is not my point, obviously. Μίλησα για κάτι το οποίο έπεσε στα χέρια μου και που αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται εμπορικά.
Προφανώς, είχα την εντύπωση οτι αναφερόμαστε σε εντελώς ξένα προς εμάς sites όπου ο,τι μπορείς να δεις όσον αφορά τη δομή τους είναι απο το view source και τα linked αρχεία (css & js) και όχι σε όσα έχουμε πρόσβαση να τα δούμε "εκ των έσω" λόγω δουλειάς. Εσύ μάλλον αναφέρεσαι σε sites που πρέπει να επεξεργαστείς/διορθώσεις/sth like that λόγω δουλειάς ε; Οπότε λογική η αγανάκτησις. Εγώ όσα sites μπορώ να δω "εκ των έσω" (πχ τα php files τους) είναι είτε δικά μου είτε πελάτη μου που τα έχω αναπτύξει εγώ, οπότε το μυαλό μου πήγε οτι αναφερόμαστε σε εντελώς ξένα sites μιλώντας για κακοτεχνίες (όχι οτι έχουμε εμείς το αλάθητο αλλά δεδομένου οτι δεν θα κράζαμε τον δικό μας κώδικαlumenintervalum wrote:Mόνο που όταν πρέπει να δουλέψεις πάνω σε κάτι τέτοιο για κάποιους μήνες, είναι πολύυυυυ διαφορετικά τα πράγματα από ένα απλό view source...
Τα όρια της ψυχικής ηρεμίας ταλαντώνονται και αν μη τι άλλο το χιούμορ παίρνει νέες διαστάσεις
Ω ναιmikem4600 wrote:Γιατί; Πήζεις στα tables;Michelle wrote:αν και οι φανατικοί του CSS layout παίζει να πάθαιναν κάτι παρόμοιο με τη δική μου html, οπότε ας μην πολυμιλάω![]()
![]()
Μωρέ κι εγώ dw χρησιμοποιώ και όντως βοηθάει, αλλά δεν ξέρω, όποτε αποφασίσω να κάνω κάτι μόνο με divs, απο ένα σημείο και μετά σκέφτομαι "γιατί να μαζοχίζομαι;;" και το γυρνάω πάλι στα παλιά και αγαπημένα tables :Pmikem4600 wrote:Σε ευχρηστία τα tables είναι σίγουρα ευκολότερα (κυρίως επειδή όλα τα IDEs τα υποστηρίζουν πολύ καλά, αφού είναι "παλιά τεχνολογία"). Εμένα πάντως για τα divs με βοήθησε αρκετά το dreamweaver. Εννοείται ότι δεν είναι τόσο εύκολα όσο τα tables, αλλά άμα θες purity στον κώδικα πρέπει να κάνεις θυσίες!
Ούτε εγώ το ήξερα, αλλά δες τι βρήκα:AnINffected wrote:Ναι ρε γμτ και εμένα με μπερδεύουν τα divs...![]()
Που θα πάει όμως, θα τα βάλω κάτω!
Από τότε που είδα το site του StarCraft 2 μου έχουν καρφωθεί στο πίσω μέρος του εγκεφάλου τα αρχικα shtml.
Τί παίζει;Έχει ασχοληθεί κανείς;
(Εντάξει ξέρω οτί το artwork/design είναι που ευθύνεται για την πώρωση μου, αλλά γνωρίζετε πως λειτουργει ο εγκέφαλος).
Άλλο το CSS για τη μορφοποίηση και άλλο το CSS για layout.tsilochr wrote:δυστυχώς το να κάνεις layout μόνο με tables πλέον είναι παλαιολιθικό. ψάχτηκα να μάθω λίγο div+css όπου έπαθα την πλάκα μου με το τι μπορείς να κάνεις αλλά και πάλι δεν μου βγαίνει...![]()
χαρακτηριστικά θυμάμαι ένα παράδειγμα όταν δούλευα σε μια εταιρία. Φτιάχναμε ένα σύστημα κρατήσεων δωματίων ξενοδοχείων. Εμείς κάναμε το application κομμάτι και μια τρίτη εταίρια μας έδινε το layout της html έτοιμο. Οι τύποι με τον ίδιο html κώδικα έιχαν σηκώσει 4 διαφορετικά site με 4 διαφορετικά css
Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το κακό με το συνδυασμό τους.smoky wrote:divs φανατικά... τα tables παλαιολιθικά μπορεί να μην είναι από την αποψη οτι χρησιμοποιουνται πολυ ακομα αλλα απο αποψη δυνατοτητων το Css Layouting ειναι πολυ μπροστα. Και αν το ψαξεις λιγοκαι βρεις μια ακρη σχετικη, μετα δεν ειναι τοσο τραγικο το πραγμα..