Import to wordpress

Συζητήσεις για γλώσσες προγραμματισμού και θέματα σχετικά με προγραμματισμό.
Post Reply
mixalplir
bit level
bit level
Academic status: Alumnus/a

Import to wordpress

Post by mixalplir » Wed Apr 18, 2012 8:33 pm

Hello!! :smt006 Έχω ένα blog στο blogspot και θέλω να μεταφέρω τα post και comments σε μία σελίδα/blog wordpress που έχω. Χρησιμοποίησα το Bloger Importer και στα post στο wordpress εμφανίζει το σύμβολο '>' στον τίτλο του κάθε post.Ξέρει κανείς πως να κάνω τη μεταφορά χωρίς να εμφανίζει το σύμβολο αυτό? Ή αν υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα για αυτό?Χρησιμοποιώ την τελευταία έκδοση του wordpress, 3.31.Ξέρει κανείς?? :smt017
cypher
Venus Former Team Member
Re: Import to wordpress

Post by cypher » Thu Apr 19, 2012 12:13 am

Δεν είμαι σίγουρος για την μεταφορά καθε αυτήν αλλά υπάρχει plugin για το wordpress που σου επιτρέπει search/replace σε τίτλο, post κτλ. Οπότε αν το χρησιμοποιήσεις για να αλλάξεις το > σε κενό χαρακτήρα λογικά θα παίξει οκ. :) Απλά φρόντισε να τικάρεις μόνο title για το search/replace και όχι posts/settings κτλ γιατί θα σου χαλάσει ρυθμίσεις. Κράτα και ενα backup της βάσης να είσαι σίγουρος.
ImageImageImageImageImageImageImage
mixalplir
bit level
bit level

Post by mixalplir » Sat Apr 21, 2012 2:10 am

Καλή ιδέα!Άμα το κάνω έτσι θα γράψω και το αποτέλεσμα :razz:

Πάντως έμαθα ότι γίνεται η μεταφορά και μέσω ενός ''blog editor'' στο mac από το Mac journal! Ψάχνω ένα widget για το wordpress το οποίο να μου εμφανίζει τα δημοφιλέστερα posts με τα thumbnails τους.Θέλω το widget να έχει 3 'σελίδες' (ή tabs) και στην κάθε σελίδα να εμφανίζονται 3 post.Κάθε σελίδα να αλλάζει με ένα κουμπί και να εμφανίζονται τα επόμενα 3.Έχω δει νομίζω τέτοιο σε site φτιαγμένο με joomla.Που μπορώ να βρω ένα τέτοιο?? :smt017
Last edited by MpoMp on Sat Apr 21, 2012 2:19 am, edited 1 time in total.
Reason: Double post merge
Luke
Gbyte level
Gbyte level

Post by Luke » Sat Apr 21, 2012 8:08 pm

Τσέκαρε και το παρακάτω plugin:
http://wordpress.org/extend/plugins/wp-migrate-db/
Είμαι ένας μοναχικός cowboy...
Post Reply

Return to “Προγραμματισμός”