PHP Forum

Συζητήσεις για γλώσσες προγραμματισμού και θέματα σχετικά με προγραμματισμό.
Post Reply
Swtos
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: MSc

PHP Forum

Post by Swtos » Tue Dec 06, 2005 10:59 am

Καλημέρα!

Επειδη στην πρακτικη μου κατασκευαζω ενα forum σε PHP&MySQL θελω να ρωτήσω ποσο ευκολο ειναι να υλοποιησω σελιδοποιηση στα topics και στα posts ωστε να μου τα εμφανιζει δεκα δεκα, ας πουμε. Επίσης, πως θα εμφανισω αυτο το "Σελιδα 1, 2, 3, ..., 7, 8, 9" που εχει το Venus για να πηγαινουμε απευθείας σε μια ορισμένη σελίδα. Μου ειπαν πως ειναι πολυ χρονοβορα όλα αυτα και ρωτω μηπως γνωριζει κανεις ενα εξυπνο τροπο.
Πιστεύω οι admins/mods θα ξερετε καλυτερα ;) .

Ευχαριστω!
-My father made him an offer he couldnt refuse
-What was that?
-Luca Brasi held a gun to his head and my father assured him that either his brain or his signature would be on the contract

-The Godfather
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by HdkiLLeR » Tue Dec 06, 2005 12:31 pm

Κοίταξε να δείς εξαρτάται απο το πώς έχει δομήσει το forum. Εννοώ το stracture που έχεις στους πίνακες, που κρατάς τι κλπ. Γενικά δεν είναι καθόλου δύσκολη περίπτωση ένα select είναι με τα new messages και μετά μετράς κάθε δέκα απο αυτά και κάνεις generate μια page βάζοντας κάτω κάτω links για το generation των επόμενων 10 posts (Σελίδα 2) κ.ο.κ.
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Post Reply

Return to “Προγραμματισμός”