C++ IDE
C++ IDE
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα(IDE δεν λέγεται? ) που να υποστηρίζει C++
και να κάνει πάρομοια πράγματα με το netbeans
και να κάνει πάρομοια πράγματα με το netbeans
H δύναμη της εξαπάτησης και της καταστροφής μπορεί να γοητεύσει μόνο μέτριους και αδύναμους
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
Έχει code completion βασικά αυτό με διευκολύνει,αν μπορεις δώσε και ένα url ή πρότινε έκδοση,νομίζω ότι είναι beta τον είχα κατεβάσει πέρσι αλλά δεν έχω πιάσει c++ από τότε!Java και πάλι java
H δύναμη της εξαπάτησης και της καταστροφής μπορεί να γοητεύσει μόνο μέτριους και αδύναμους
Σύμφωνα με το site έχει code completion. Το ότι είναι beta δε σημαίνει τίποτα, τουλάχιστον εμένα δε μου είχε παρουσιάσει προβλήματα.
Είμαι ένας μοναχικός cowboy...
- Paralias
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Kατεβάστε από εδώ την Beta έκδοση του Dev-Cpp.Δε μου έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα και ας είναι beta.
http://prdownloads.sourceforge.net/dev- ... _setup.exe
http://prdownloads.sourceforge.net/dev- ... _setup.exe
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το Eclipse με την προσθήκη του cdt plugin το οποίο μπορείς να τη βρείς στο http://download.eclipse.org/tools/cdt/r ... ist/3.1.1/
-
- Gbyte level
Βάλε το Visual Studio και θα βρεις την υγειά σου (άσε που θα αρχίσεις να ασχολείσαι και με άλλες γλώσσες -ονόματα δε λέω).
("Java και πάλι Java"????.... μάλλον δεν έχεις φτιάξει interface σε Java γι'αυτό τα λες αυτά... -δοκίμασε το awt και μετά θα δούμε αν συνεχίζεις να λες τα ίδια -ναι ναι ξέρω ότι υπάρχει το swing αλλά χάνεις σε "φορητότητα" -όχι ότι η Java έχει γενικότερα....)
("Java και πάλι Java"????.... μάλλον δεν έχεις φτιάξει interface σε Java γι'αυτό τα λες αυτά... -δοκίμασε το awt και μετά θα δούμε αν συνεχίζεις να λες τα ίδια -ναι ναι ξέρω ότι υπάρχει το swing αλλά χάνεις σε "φορητότητα" -όχι ότι η Java έχει γενικότερα....)
Σας ευχαριστώ όλους Το visual studio υποστηρίζει όλες τις βιβλιοθηκες της c++?Είναι "1-1" η αντιστοίχιση?Ρε Erevo ήμουν σίγουρος ότι θα πείς για το .NET!Έχω κάνει γραφικά δυστυχώς στην java...
-
- Gbyte level
;-) άστα... αυτές τις μέρες βγάζω τα μάτια μου στη Java (λόγω διπλωματικής) και μου λείπει το Visula Studio -και το .ΝΕΤ γενικότερα....).adam98 wrote: Ρε Erevo ήμουν σίγουρος ότι θα πείς για το .NET!
ωραία έχεις δει αυτήν την αηδία και συνεχίζεις να είσαι υπέρ της Java??adam98 wrote:Έχω κάνει γραφικά δυστυχώς στην java...
άλλο gcc και άλλο ο μεταγλωττιστής του Visual Studio. Για βιβλιοθήκες, αν εννοείς την STL, ναι υπάρχει και στα 2 (ακριβώς οι ίδιες). Απλά ο compiler του Visual Studio δεν ακολουθεί πλήρως τα πρότυπα... (αν κάνω κάποιο λάθος είμαι σίγουρος ότι θα με διορθώσουν πολλοί ;-)
Πλέον και το Netbeans υποστηρίζει C++
Σε beta έκδοση προς το παρόν αλλά σημασία έχει ότι έγινε η αρχή.
Βρείτε την στη διεύθυνση:
http://www.netbeans.org/products/cplusplus/index.html
Σε beta έκδοση προς το παρόν αλλά σημασία έχει ότι έγινε η αρχή.
Βρείτε την στη διεύθυνση:
http://www.netbeans.org/products/cplusplus/index.html
-
- Venus Former Team Member
Δεν είμαι υπερ απλά έχω να μάθει να ζω με αυτήν αφού γενικά στα "σπουδαστικα" ζητείται..ωραία έχεις δει αυτήν την αηδία και συνεχίζεις να είσαι υπέρ της Java??
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Κάπου στα Configurations το ενεργοποιείς και στην ουσία όταν έχεις μια function included πχ test_func(integer kati,string kati allo)The Punisher wrote:μια απορία...τι εστί "code completion" και πως επιτυγχάνεται σε Dev C++ ?
όταν γράψεις test_ σου ανοίγει ένα κουτάκι δίπλα που γράφει τα υπόλοιπα και βοηθάει αρκετά..
(Dev-C++)++
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Το IDE "μαντεύει" τι θες να γράψεις (εμένα μου έχει συμβεί κυρίως για συναρτήσεις, π.χ. σου δίνει το τι ειδους ορίσματα παίρνουν) και στο προτείνει να το γράψεις. Από μια αναδυόμενη στήλη το επιλέγεις και τώντας enter το δέχεσαι. Κάτι αντίστοιχο έχω δει και στο netBeans (π.χ. αντί να γράψεις System.out.print γράφεις cout ή κάτι τέτοιο και στο εμφανίζει μόνον του).The Punisher wrote:μια απορία...τι εστί "code completion" και πως επιτυγχάνεται σε Dev C++ ?
Είμαι ένας μοναχικός cowboy...
-
- Venus Former Team Member
- The Godfather
- Kilobyte level
- Academic status: 3rd year
- The Godfather
- Kilobyte level
- Academic status: 3rd year