Είναι ανεκδιήγητο, μιλάμε! Εγώ (άσχετος καθότι) να το έγραφα, πιό ευανάγνωστο θα το έκανα

++jimmyD wrote:Πάντως παιδιά γενικότερα να είστε διατεθειμένοι να διαβάζετε ξενόγλωσσα βιβλία καθώς υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία και είναι και πιο "φρέσκα" στη θεματολογία τους.
++Geortsat wrote:Με τι κριτήρια επέλεξε ο Γιακουμάκης το βιβλίο του Κάβουρα για τη Java!
Είναι ανεκδιήγητο, μιλάμε! Εγώ (άσχετος καθότι) να το έγραφα, πιό ευανάγνωστο θα το έκανα![]()
ποιος του απαγορεύει να δώσει ξενόγλωσσο σύγγραμα?επειδή γνωρίζω πχ στο πολυτεχνείο πατρών τους δίνουν και αγγλικά βιβλία...rapadder wrote:Καταρχάς είναι υποχρεωμένος να δώσει ένα ελληνικό βιβλίο οπότε οι επιλογές του είναι λίγο ως πολύ περιορισμένες. Δεν μπορεί να δώσει ξενόγλωσσο σύγγραμα (αθάνατο ελληνικό Πανεπιστήμιο)....
Καλα...Σε κανα μηνα θα ξεκινησει και αν...που καιρος τωρα...TaRaNTuLa wrote:Ξεκίνησε, ξεκίνησε...tsilochr wrote:Κάτσε να ξεκινήσει...
το πιο απεχτο απο τα αστειακια του είναι αυτο:Αμα δεν βρειτε τη λυση στο πρόβλημα τότε ή παρατήστε το ή αλλαξτε επαγγελμα.Η αλλαγή και η παραίτηση είναι πάντα λυσεις!f@bio wrote:PaP++
Ειδικά κάτι αστειάκια που έχει μέσα είναι ανεπανάληπτα!!!!
Που να ήσουν στις επικές στιγμές, όπου έμπαινε ο JC στην αίθουσα και επί 15' μας έλεγε να διορθώνουμε τα λάθη στο βιβλίο, από ορθογραφικά και εκφραστικά μέχρι και λίγο πιο σοβαρά(δεν ήταν πολλά αυτά).Serendipity wrote:Ωστόσο,ομολογώ πως έχει αρκετά λάθη και ασάφειες το βιβλιαράκι και με μπερδεύει αλλα μερικά κομματια τα έχω καταλάβει από εκει.
"Σελίδα ΧΧΧ, όλη έξω. Θα γίνει ΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ. Εντάξει?"TaRaNTuLa wrote:Που να ήσουν στις επικές στιγμές, όπου έμπαινε ο JC στην αίθουσα και επί 15' μας έλεγε να διορθώνουμε τα λάθη στο βιβλίο, από ορθογραφικά και εκφραστικά μέχρι και λίγο πιο σοβαρά(δεν ήταν πολλά αυτά).