Καλησπέρα,εχω το εξής πρόβλημα:
Μεσα σε ενα προγραμμα μου σε java χρησιμοποιώ την Robot για να παταει οταν πρεπει το κουμπι "Α".Οταν τρεχω το προγραμμα, αν ανοίξω παράλληλα ένα word θα αρχισει να παταει "Α" και ολα θα δουλεύουν τελεια(αρα πρόβλημα στον κώδικα δεν υπάρχει).Αν όμως ανοίξω παράλληλα ένα πρόγραμμα παραγγελιοληψίας που χρησιμοποιώ τότε δεν κάνει την εντολή που του λέει η Robot.Το πρόγραμμα όμως απο πίσω τρέχει κανονικά.Πειτε τι μπορεί να φταίει γιατί πρέπει να τελέιωσω την δουλειά αυτή το συντομοτερο και αυτο ειναι το μοναδικό πρόβλημα.
Ευχαριστω προκαταβολικα.
Προβλημα στην class Robot!!
Οσον αφορα το πρόγραμμα παραγγελιοληψίας οκ δικο μου λάθος αστο(ειναι προγραμμα που χρησιμοποιούν οι καφετέριες για να στέλνουν ασύρματα παραγγελίες)απλά φαντάσου πως ανοίγω ένα πρόγραμμα.Η class Robot ομως είναι μια κλάση της java που χρησιμοποιεί αυτόματα το πληκτρολόγιο ή το ποντίκι. Για παράδειγμα γίνετε να πω στον υπολογιστή να πατήσει Α. Ετσι χωρίς εσύ να πατήσεις το πλήκτρο Α ο υπολογιστής θα εμφανίσει Α αν έχεις ανοιχτό ένα word.
Αυτό που θέλω να κάνω είναι να γεμίζουν αυτόματα κάπoια πεδία.'Οταν γραφτήκατε για παράδειγμα στο venus σας ζήτησε να δώσετε όνομα έπώνυμο email.Εγώ θέλω κάπως να γεμίζει αυτά τα πεδία με ενα ονομα,επώνυμο,email και μετα να πατάει ΕNTER.Αυτό κάνω με την Robot αυτόματα.Aν όμως έχετε καμια άλλη ιδέα plz πειτε μου ή απαντήστε στην πρωταρχική ερώτησή μου.
Τy.
Αυτό που θέλω να κάνω είναι να γεμίζουν αυτόματα κάπoια πεδία.'Οταν γραφτήκατε για παράδειγμα στο venus σας ζήτησε να δώσετε όνομα έπώνυμο email.Εγώ θέλω κάπως να γεμίζει αυτά τα πεδία με ενα ονομα,επώνυμο,email και μετα να πατάει ΕNTER.Αυτό κάνω με την Robot αυτόματα.Aν όμως έχετε καμια άλλη ιδέα plz πειτε μου ή απαντήστε στην πρωταρχική ερώτησή μου.
Τy.
Αν κατάλαβα καλά θέλεις να γεμίζουν κάποια πεδία με content.ok.απλα δέσε τα πεδία αυτα με στοιχεία απο την βάση δεδομένων.Αν πάλι δεν εχεις db...Καντο με xml
πχ.
<texfield id="12" user="rose">HELLO</textfied>
οπότε θα ελεγχεις το property user και αν ο user ασχολείται με αυτο το component με id="12" γράψε μέσα HELLO.....
Σε κάθε περίπτωση είναι ποιο λογικές λύσεις απο το ROBOT....
Βέβαια δεν ξέρω το application...απλα υποθέτω.
πχ.
<texfield id="12" user="rose">HELLO</textfied>
οπότε θα ελεγχεις το property user και αν ο user ασχολείται με αυτο το component με id="12" γράψε μέσα HELLO.....
Σε κάθε περίπτωση είναι ποιο λογικές λύσεις απο το ROBOT....
Βέβαια δεν ξέρω το application...απλα υποθέτω.