(το βάζω εδώ μιας και αλλού δεν μπορώ να βάλω poll)
Πέστα χρυσόστομη!!sandra wrote:ΧΟΧΟΧΟ, Μichelle είσαι καμένηΨηφίζω πάντα, γιατί είναι ότι πιο βολικό στο μάτι να βάζεις το { σε νέα σειρά. (εννοείται και ο κώδικας σε νέα σειρά με tab έτσι; Η απόλυτη αισθητική
) Γίνεται πολύ πιο ευανάγνωστος ο κώδικας. Τραβάς μια ευθεία και πάντα βρίσκεις που κλείνει.
Χάρηκα τώρα, δεν είμαι η μόνη που μ'αρέσει
![]()
6.4 Class and Interface Declarations
When coding Java classes and interfaces, the following formatting rules should be followed:
• No space between a method name and the parenthesis “(“ starting its parameter list
• Open brace “{” appears at the end of the same line as the declaration statement
• Closing brace “}” starts a line by itself indented to match its corresponding opening
statement, except when it is a null statement the “}” should appear immediately after the
“{“
class Sample extends Object {
int ivar1;
int ivar2;
Sample(int i, int j) {
ivar1 = i;
ivar2 = j;
}
int emptyMethod() {}
...
}
Και εγώ το ίδιο κάνω... Σε αντίθεση με κάποιον "Άνεμο", που όχι μόνο το βάζει στην ίδια γραμμή, αλλά λέει ότι του αρέσει κιόλας...Πέστα χρυσόστομη!!sandra έγραψε:
ΧΟΧΟΧΟ, Μichelle είσαι καμένη Ψηφίζω πάντα, γιατί είναι ότι πιο βολικό στο μάτι να βάζεις το { σε νέα σειρά. (εννοείται και ο κώδικας σε νέα σειρά με tab έτσι; Η απόλυτη αισθητική ) Γίνεται πολύ πιο ευανάγνωστος ο κώδικας. Τραβάς μια ευθεία και πάντα βρίσκεις που κλείνει. Χάρηκα τώρα, δεν είμαι η μόνη που μ'αρέσει
Συμφωνώ σε όλα!
Τελικά δεν είμαι η μόνη στο σύμπαν
Φιλικά πάντα.. έχει έχει ένα point η SandraΜichelle είσαι καμένη
Code: Select all
class foo {
//do your thing;
void method(/*args*/) {
//do it again;
}//method
}//foo
//last line empty
Αυτό έλειπε... Να μην συμφωνούσες, με τον εαυτό σου...Ετσι ειναι το σωστο και το ωραιο
Συμφωνω με τον "Ανεμο" που τον ξερει ο "Προσκοπος"
Eτσι! Γιναμε 2, αν και βλεπω οτι μπορω να ξαναψηφισωcyberpython wrote:Wind++;
Στο κάτω-κάτω ότι και να κάνουμε Java/C/C++ ποτέ δεν πρόκειται να γίνουν ευανάγνωστες... (Ζήτω η Pascal με το Begin...End της!!!)
Δεν μπορεις να ξαναψηφίσεις. Απλα μπορείς να αλλάξεις την αρχική σου επιλογή!~~Wind~~ wrote:αν και βλεπω οτι μπορω να ξαναψηφισω![]()