Μοιραστείτε μαζί μας και τους λόγους για τους οποίους πιστεύετε ότι τα μαθήματα σας "συντρόφευσαν" σε έτος μεγαλύτερο ή ίσο του 3ου..
(τα μαθήματα είναι όλα τα υποχρεωτικά των δύο πρώτων ετών - έχετε έως 5 επιλογές

Προσπαθήσατε να ψηφίσετε για πάρα πολλές επιλογές.
chriskin wrote:ενα λεω μονο
Προσπαθήσατε να ψηφίσετε για πάρα πολλές επιλογές.
![]()
![]()
![]()
Γιατί όπως παρατηρείς (???) έχει 1-2 έτοςstoupeace wrote:Aπό τη λίστα: Λογιστική, Πιθανότητες, Αυτόματα.
ΑΣΠΣ γιατί δεν έχει?
Γιατί το poll μας έχει μέχρι 20 επιλογές μόνο - και δεν μπορούσα να τα 'κβαντίσω' αλλιώςja_the_invincible wrote:Γιατί όπως παρατηρείς (???) έχει 1-2 έτοςstoupeace wrote:Aπό τη λίστα: Λογιστική, Πιθανότητες, Αυτόματα.
ΑΣΠΣ γιατί δεν έχει?
Θα μπορούσες να μη βάλεις τη Σχεδίαση.Zifnab wrote:Γιατί το poll μας έχει μέχρι 20 επιλογές μόνο - και δεν μπορούσα να τα 'κβαντίσω' αλλιώςja_the_invincible wrote:Γιατί όπως παρατηρείς (???) έχει 1-2 έτοςstoupeace wrote:Aπό τη λίστα: Λογιστική, Πιθανότητες, Αυτόματα.
ΑΣΠΣ γιατί δεν έχει?
δεν ήμουν αρκετά προκατειλημμένος φαίνεταιenum21 wrote:Θα μπορούσες να μη βάλεις τη Σχεδίαση.Zifnab wrote:
Γιατί το poll μας έχει μέχρι 20 επιλογές μόνο - και δεν μπορούσα να τα 'κβαντίσω' αλλιώς
Για 3ο ετος εισαι μια χαρα..Στη θεση σου εγω αντι για βασεις θα εβαζα τα αυτοματα σαν το δευτερο δυσκολο μαθημα.LL_Orionis wrote:Ίσως είμαι μικρός ακόμα (3o έτος) για να απαντήσω με σιγουριά ποια μαθήματα θα κουβαλάω μέχρι το πτυχίοαλλά από τα 4 που χρωστάω τώρα (Αυτόματα και πολυπλοκότητα, Λειτουργικά Συστήματα, Υπολογιστικά Μαθηματικά και Βάσεις Δεδομένων) πιστεύω ότι τα Υπολογιστικά και οι Βάσεις θα με ταλαιπωρήσουν αρκετά ακόμα!
![]()
![]()
![]()
Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ στο παρελθόν ούτε δώσει Αυτόματα... Οπότε δεν μπορώ να ξέρω αν όντως είναι πιο δύσκολο από τις Βάσεις. Το ερχόμενο εξάμηνο, όμως που θα το παρακολουθήσω, θα δω τι παίζει...vasilaros69 wrote:Για 3ο ετος εισαι μια χαρα..Στη θεση σου εγω αντι για βασεις θα εβαζα τα αυτοματα σαν το δευτερο δυσκολο μαθημα.
Δεν το πιστεύω αν δεν το δω στην πράξη πρώτα!vasilaros69 wrote:Βασικα αν δεις στα αποτελεσματα του poll οτι ειναι το 2ο μαθημα μετα τα υπολογιστικα ισως πειστεις![]()
Με βρίσκεις σύμφωνο! Και όντως σκοπεύω να ασχοληθώ! Και μάλιστα να απεξαρτηθώ από στερεότυπες αντιλήψεις του στυλ "Τα Υπολογιστικά είναι το δυσκολότερο μάθημα που υπάρχει και το αφήνουμε όλοι για πτυχίο".vasilaros69 wrote:Αλλα ενταξει δεν παιζει ρολο αυτο,ειδικα αν σου αρεσουν πολυ τετοιου τυπου μαθηματα,αρκει πανω απο ολα να ασχοληθεις.
Τις βασεις ας πουμε τις εβγαλα απο τη λιστα σου γτ φαινονται πιο ενδιαφερουσες (αυτο ομως ειναι υποκειμενικο) (μην νομιζεις κι εγω τις παρατησα φετος)