Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων
-
- Buffer underflow exception
- Academic status: 4th year
Re: Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων
SoundOfSilence ενδιαφερομαι για την εργασια δες το private message
Μπορω να εχω κι εγω τους κωδικους για την ιστοσελιδα του μαθηματος?
-
- Academic status: N>4
καλημέρα θα μπορουσε καποιος σας παρακαλώ να μου στειλει σε pm τους κωδικούς του μαθήματος. Ευχαριστώ
Καλησπέρα κ από εμένα! Θα μπορούσα με τη σειρά μου να έχω τα στοιχεία για να μπω στη σελίδα του μαθήματος; Ευχαριστώ!
-
- bit level
- Academic status: 4th year
γνωρίζει κάποιος να γράψει τι ακριβώς συμβαίνει σε ένα stack overflow?
γιατί από τις διαφάνειες δεν τα καταλαβαίνω καλά και δε θυμάμαι ακριβώς τι είπε στη διάλεξη.
γιατί από τις διαφάνειες δεν τα καταλαβαίνω καλά και δε θυμάμαι ακριβώς τι είπε στη διάλεξη.
-
- bit level
- Academic status: 2nd year
Παιδιά το μάθημα έχει υποχρεωτική εργασία και πρόοδο και πρέπει να πετύχεις και στα δύο για να μπορείς να δώσεις τελική εξέταση. Απλά το αναφέρω γιατί είδα να ζητάτε γενάρη μήνα τους κωδικούς του site του μαθήματος.
- spyrospagk
- Venus Former Team Member
- Academic status: 3rd year
Θέματα Ιανουαρίου 2019:
1) πλεονεκτήματα μειονεκτήματα συμμετρικής ασυμμετρικης κρυπτογραφίας και πως συνδέονται
2) ορισμός αγαθού ευπάθειας απειλής και ανάλυση απειλών
3) El Gamal (νομίζω)
M=4, p=11, k=3, g=2, βρες δημόσιο κλειδί, κρυπτογράφησε μήνυμα M με το k κάνε την αποκρυπτογράφηση
4) Ορισμό ψευδωνυμοποίησης και πως συνδέεται με το GDPR, Διαφορά ψευδωνυμων με ανωνύμων δεδομένων
1) πλεονεκτήματα μειονεκτήματα συμμετρικής ασυμμετρικης κρυπτογραφίας και πως συνδέονται
2) ορισμός αγαθού ευπάθειας απειλής και ανάλυση απειλών
3) El Gamal (νομίζω)
M=4, p=11, k=3, g=2, βρες δημόσιο κλειδί, κρυπτογράφησε μήνυμα M με το k κάνε την αποκρυπτογράφηση
4) Ορισμό ψευδωνυμοποίησης και πως συνδέεται με το GDPR, Διαφορά ψευδωνυμων με ανωνύμων δεδομένων
Μπορεί καποιος να μου στείλει τους κωδικούς; Ευχαριστώ
Καλησπέρα παιδιά!!! Μπορεί κάποιος να μου στείλει τους κωδικούς του μαθήματος σε pm; Ευχαριστώ πολύ!!!
cptditks wrote:Μπορεί καποιος να μου στείλει τους κωδικούς; Ευχαριστώ
Sent!eeva wrote:Καλησπέρα παιδιά!!! Μπορεί κάποιος να μου στείλει τους κωδικούς του μαθήματος σε pm; Ευχαριστώ πολύ!!!
Ψάχνω άτομο/α για την εργασία οποίος θέλει ας μου στείλει.
-
- Academic status: 1st year
θέματα του 2020
1)εντοπισμός ευπαθειών, απειλών, συνεπειών και αγαθών απο προτάσεις και κατάταξη σε είδος επίθεσης(εμπιστευτικότητας/ ακεραιότητας/διαθεσιμότητας)
2)εντοπισμός των emotional triggers όπως στην τελευταία διαφάνεια τoυ social engineering με βάση τις ιδιομορφίες του εγκαφάλου και τα χαρακτηριστικά ενος phishing mail
3)RSA, μας έδινε τη πράξη για το d
4) rainbow tables σαν τις διαφάνειες, να περιγρλαψουμε και να εφαρμόσουμε τον αλγόριθμο.
1)εντοπισμός ευπαθειών, απειλών, συνεπειών και αγαθών απο προτάσεις και κατάταξη σε είδος επίθεσης(εμπιστευτικότητας/ ακεραιότητας/διαθεσιμότητας)
2)εντοπισμός των emotional triggers όπως στην τελευταία διαφάνεια τoυ social engineering με βάση τις ιδιομορφίες του εγκαφάλου και τα χαρακτηριστικά ενος phishing mail
3)RSA, μας έδινε τη πράξη για το d
4) rainbow tables σαν τις διαφάνειες, να περιγρλαψουμε και να εφαρμόσουμε τον αλγόριθμο.
-
- Academic status: Alumnus/a
Καλημέρα παιδιά, μπορεί κάποιος να μου στείλει πμ τους κωδικούς; Ευχαριστώ πολύ!