Για ασύρματα: Δεν το έχω παρακολουθήσει, αλλά έχει 35% εργασία, 15% πρόοδο και 50% τελικό.
Οπότε, δεν νομίζω να μπορείς να γράψεις σε οποιοδήποτε από τα 2 χωρίς παρακολούθηση...
Η ασφάλεια δεν πήγε στο εαρινό ?marios wrote:Εγώ θα πάρω σίγουρα επικοινωνία, εφαρμοσμένες πιθανότητες και μάλλον ασφάλεια δικτύων.
Κοντογιάννης γράφει στο πρόγραμμα.michailangelo wrote:Eφαρμοσμένες Πιθανότητες αν το έχει ακόμα ο Δημάκης αξίζει. Είναι για βαθμό το μάθημα.
ο Κοντογιάννης το έκανε στο εαρινό που πέρασε και άκουσα ότι με δυσκολία έγραψαν.crash_override wrote:Κοντογιάννης γράφει στο πρόγραμμα.michailangelo wrote:Eφαρμοσμένες Πιθανότητες αν το έχει ακόμα ο Δημάκης αξίζει. Είναι για βαθμό το μάθημα.
εγώ πάλι άκουσα ότι μια χαρά βαθμοί μπήκαν τον Ιούνηcampbell's wrote:ο Κοντογιάννης το έκανε στο εαρινό που πέρασε και άκουσα ότι με δυσκολία έγραψαν.
You are both correct!The Punisher wrote:εγώ πάλι άκουσα ότι μια χαρά βαθμοί μπήκαν τον Ιούνηcampbell's wrote:ο Κοντογιάννης το έκανε στο εαρινό που πέρασε και άκουσα ότι με δυσκολία έγραψαν.
Θα το έχει και φέτος το μάθημα, μόνος του απ' όσο ξέρω.
Σχεδιασμός Βάσεων Δεδομένων
Ασφάλεια Δικτύων
Επικοινωνία Ανθρώπου – Υπολογιστή
Τεχνολογίες και Προγραμματισμός Εφαρμογών στον Ιστό