Γιατι πηρα θετικη απαντηση απο μια εταιρεια και πρεπει να αποφασισω μεχρι αυριο το απογευμα, αυριο το πρωι ομως εχω συνεντευξεις και με αλλες εταιριες που με ενδιαφερουν! Και ειναι δίκοπο μαχαιρι..

Σου είπανε σίγουρα οτι επέλεξαν εσένα??Το λέω αυτό γιατί εμένα στην intracom μολις τελείωσα τη συνέντευξη μου είπαν καλή αρχή και τελικά δεν με πήραν...nik_sak wrote:Παιδια σας απαντησε θετικα/αρνητικα καποια απο τις εταιριες που πηγατε για συνεντευξη? Και αν ναι, την ιδια μερα, την επομενη...?
Γιατι πηρα θετικη απαντηση απο μια εταιρεια και πρεπει να αποφασισω μεχρι αυριο το απογευμα, αυριο το πρωι ομως εχω συνεντευξεις και με αλλες εταιριες που με ενδιαφερουν! Και ειναι δίκοπο μαχαιρι..
ναι για αυτο ακριβως ρωτησα την εμπειρια σας. και ειδικα για την intracom. Δηλαδη αν υπαρχει περιπτωση να μου απαντησουν αμεσα, πριν το απογευμα που θα πρεπει να απαντησω στην πρωτη εταιρειαargi_p wrote:Σου είπανε σίγουρα οτι επέλεξαν εσένα??Το λέω αυτό γιατί εμένα στην intracom μολις τελείωσα τη συνέντευξη μου είπαν καλή αρχή και τελικά δεν με πήραν...nik_sak wrote:Παιδια σας απαντησε θετικα/αρνητικα καποια απο τις εταιριες που πηγατε για συνεντευξη? Και αν ναι, την ιδια μερα, την επομενη...?
Γιατι πηρα θετικη απαντηση απο μια εταιρεια και πρεπει να αποφασισω μεχρι αυριο το απογευμα, αυριο το πρωι ομως εχω συνεντευξεις και με αλλες εταιριες που με ενδιαφερουν! Και ειναι δίκοπο μαχαιρι..Οπως και να έχει αφού έχεις μέχρι αύριο το απόγευμα να αποφασίσεις και οι συνεντεύξεις ειναι το πρωί τι σε νοιάζει?πήγαινε στις συνεντεύξεις και βλέπεις μετα..
Εξαρτάται από το είδος της πρακτικής που ψάχνεις. Συνήθως σε μεγάλες εταιρίες η πρακτική (στην αρχή τουλάχιστον) σημαίνει εκπαίδευση πάνω σε τεχνολογίες/προϊόντα της εταιρίας και μετά ανάθεση σε κάποιο project. Οι εταιρίες βλέπουν την πρακτική σας ευκαιρία για δωρεάν αξιολόγηση του ασκούμενου ώστε μετά την ολοκλήρωσή της να δουν αν υπάρχουν προοπτικές για κάτι πιο μόνιμο (αν έχουν θέσεις βέβαιαrhcp_pb wrote:Παιδιά να ρωτήσω και εγώ.. Έχει κανείς κάποια εμπειρία από την oracle? Η γενικά κάποιο σχόλιο?
εμένα δεν μου είχαν απαντήσει άμεσα...Είχαν περάσει 3-4 μέρες...Συνήθως μια εταιρία για να επιλέξει άτομα και επομένως να ειδοποιήσει τους υποψηφίους(για απόκτηση ή μη της θέσης) θα πρέπει πρώτα να έχει πάρει συνέντευξη από όλους έτσι ώστε να κάνει την αξιολόγηση.Αυτό λογικά δεν γίνεται μέσα σε 1-2 μέρες.Βέβαια μπορείς να τους πεις ότι θέλω απάντηση γρήγορα για να ξέρω τι θα κάνω με τις άλλες εταιρίες που μου έχουν απαντήσει θετικά.Αν κατάλαβα καλά σε εσένα έχει απαντήσει θετικά μια εταιρία και σου έχουν δώσει προθεσμία απάντησης για αποδοχή της θέσης??nik_sak wrote: ναι για αυτο ακριβως ρωτησα την εμπειρια σας. και ειδικα για την intracom. Δηλαδη αν υπαρχει περιπτωση να μου απαντησουν αμεσα, πριν το απογευμα που θα πρεπει να απαντησω στην πρωτη εταιρεια
ναι καλα καταλαβες!argi_p wrote:εμένα δεν μου είχαν απαντήσει άμεσα...Είχαν περάσει 3-4 μέρες...Συνήθως μια εταιρία για να επιλέξει άτομα και επομένως να ειδοποιήσει τους υποψηφίους(για απόκτηση ή μη της θέσης) θα πρέπει πρώτα να έχει πάρει συνέντευξη από όλους έτσι ώστε να κάνει την αξιολόγηση.Αυτό λογικά δεν γίνεται μέσα σε 1-2 μέρες.Βέβαια μπορείς να τους πεις ότι θέλω απάντηση γρήγορα για να ξέρω τι θα κάνω με τις άλλες εταιρίες που μου έχουν απαντήσει θετικά.Αν κατάλαβα καλά σε εσένα έχει απαντήσει θετικά μια εταιρία και σου έχουν δώσει προθεσμία απάντησης για αποδοχή της θέσης??nik_sak wrote: ναι για αυτο ακριβως ρωτησα την εμπειρια σας. και ειδικα για την intracom. Δηλαδη αν υπαρχει περιπτωση να μου απαντησουν αμεσα, πριν το απογευμα που θα πρεπει να απαντησω στην πρωτη εταιρεια
Εγώ έκανα την πρακτική μου εκεί το εαρινό του 2009. Ισχύει ακόμα το ενδιαφέρον σου ή έχεις κανονίσει αλλού; (για να μη γράφω τζάμπα...)Loner wrote:Με πήραν τηλέφωνο για συνέντευξη από την M-DATA![]()
Έχει κανείς προσωπική εικόνα για το τι εστί M-DATA?
ΣυγγνώμηLuke wrote:Μέχρι να γράψω όλο αυτό κατεβατό έκανες και το edit σου.Τέλος πάντων, τα από πάνω ισχύουν. Καλή αρχή!
Σου είπαν κάτι ιδιαίτερο για το αντικείμενο με το οποίο θα ασχοληθείς;
Ναι εννοείται, δεν πειράζει. Όλο και σε κάποιον άλλο θα λύσει απορίες.Loner wrote:ΣυγγνώμηLuke wrote:Μέχρι να γράψω όλο αυτό κατεβατό έκανες και το edit σου.Τέλος πάντων, τα από πάνω ισχύουν. Καλή αρχή!
Σου είπαν κάτι ιδιαίτερο για το αντικείμενο με το οποίο θα ασχοληθείς;Ελπίζω αυτός που θα επιλέξουν/επιλέξει να κάνει πρακτική στην M-DATA να είναι στο venus για να μην πάει χαμένο το ποστ
![]()
Αν είναι έτσι σε βρίσκω μια χαρά.Loner wrote: Όχι συγκεκριμένα πράγματα, απ'ότι κατάλαβα .NET και C# (μπορεί να κάνω και λάθος, έχω πάει σε κάμποσους...). Θα μιλήσουμε λέει από Δευτέρα για τα διαδικαστικά...
Ναι πρέπει. Το καλύτερο είναι να δεις με τι αντικείμενο θα ασχοληθείς και να επιλέξεις καθηγητή αντιστοίχων ενδιαφερόντων. Για παράδειγμα εγώ επέλεξα τον κ. Ξυλωμένο γιατί η εταιρεία με απασχόλησε με multimedia κομμάτι και την προηγούμενη χρονιά είχα παρακολουθήσει το μάθημα των πολυμέσων που το έκανε ο κ. Ξυλωμένος.Loner wrote: Εγώ τώρα πρέπει να βρω κάποιον καθηγητή για επίβλεψη? Με ποια κριτήρια θα επιλέξω?![]()
Καλό είναι να ειδοποιήσεις για να κάνουν και αυτοί τον προγραμματισμό τους. Αλλά μη νομίζεις ότι αν γινόταν το ανάποδο (αν έβρισκαν άτομο κι εσύ περίμενες) ότι θα σου απαντούσαν. Οι περισσότερες δεν μπαίνουν καν στον κόπο. Και το βλέπω όλο και πιο συχνά αυτό τωρα που ψάχνω για δουλειά. Επομένως είναι στη διακριτική σου ευχέρεια.Loner wrote: edit: Επίσης, πρέπει να ειδοποιήσω τις εταιρείες που έχω πάει ήδη για συνέντευξη για να μη με υπολογίζουν ή να τους αφήσω και να τους το πω αν με πάρουν...?
Δεν πρέπει να πας στη σχολή και κάποια χαρτιά από την εταιρεία για να γίνουν και κάποια άλλα χαρτιά από την κ.Παπαθεοδώρου πριν γίνει συνεννόηση για επιβλέποντα καθηγητή?Loner wrote:ΣυγγνώμηLuke wrote:Μέχρι να γράψω όλο αυτό κατεβατό έκανες και το edit σου.Τέλος πάντων, τα από πάνω ισχύουν. Καλή αρχή!
Σου είπαν κάτι ιδιαίτερο για το αντικείμενο με το οποίο θα ασχοληθείς;Ελπίζω αυτός που θα επιλέξουν/επιλέξει να κάνει πρακτική στην M-DATA να είναι στο venus για να μην πάει χαμένο το ποστ
![]()
Όχι συγκεκριμένα πράγματα, απ'ότι κατάλαβα .NET και C# (μπορεί να κάνω και λάθος, έχω πάει σε κάμποσους...). Θα μιλήσουμε λέει από Δευτέρα για τα διαδικαστικά... Εγώ τώρα πρέπει να βρω κάποιον καθηγητή για επίβλεψη? Με ποια κριτήρια θα επιλέξω?
edit: Επίσης, πρέπει να ειδοποιήσω τις εταιρείες που έχω πάει ήδη για συνέντευξη για να μη με υπολογίζουν ή να τους αφήσω και να τους το πω αν με πάρουν...?
και εμενα θα με ενδιεφερε να μαθωpropaganja wrote:έχει κανείς εικόνα από την IMC?
Αποκλείεται να μην σε πάρει εταιρεία.necrofear_13 wrote:Μια ερώτηση guys σε όσους κάνατε τη διαδικασία για να κάνετε πρακτική. Μπορούσατε ενώ κάνετε συνεντεύξεις σε εταιρίες να έχετε δηλώσει και για πρακτική στα lab, ώστε αν δεν σας άρεσε ή δεν σας παίρνανε σε κάποια εταιρεία να πηγαίνατε στα lab???
Αναφέρεσαι σε εμένα ή γενικά?enum21 wrote:Αποκλείεται να μην σε πάρει εταιρεία.necrofear_13 wrote:Μια ερώτηση guys σε όσους κάνατε τη διαδικασία για να κάνετε πρακτική. Μπορούσατε ενώ κάνετε συνεντεύξεις σε εταιρίες να έχετε δηλώσει και για πρακτική στα lab, ώστε αν δεν σας άρεσε ή δεν σας παίρνανε σε κάποια εταιρεία να πηγαίνατε στα lab???![]()
Εκτός αυτού, η πρακτική στα lab και ξεκινάει νωρίτερα, και έχει άλλες διαδικασίες. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Σε σέναnecrofear_13 wrote:Αναφέρεσαι σε εμένα ή γενικά?enum21 wrote:Αποκλείεται να μην σε πάρει εταιρεία.necrofear_13 wrote:Μια ερώτηση guys σε όσους κάνατε τη διαδικασία για να κάνετε πρακτική. Μπορούσατε ενώ κάνετε συνεντεύξεις σε εταιρίες να έχετε δηλώσει και για πρακτική στα lab, ώστε αν δεν σας άρεσε ή δεν σας παίρνανε σε κάποια εταιρεία να πηγαίνατε στα lab???![]()
Εκτός αυτού, η πρακτική στα lab και ξεκινάει νωρίτερα, και έχει άλλες διαδικασίες. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Ότι είμαι κελεπούρι το ξέρω!!!!