Πρακτική Άσκηση
Re: πρακτική
Έχω αργήσει λίγο να κάνω την αίτηση οπότε έχω κι εγώ κάποιες απορίες.Στην αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος πρέπει να επιλέξουμε μία μόνο κατεύθυνση (πχ εγώ έχω τους κύκλους ασφάλειας και οικονομικών) ή μπορώ να κάνω και 2η αίτηση που να αφορά τον άλλο κύκλο?Στον κύκλο των οικονομικών τα μαθήματα τα έχω περάσει και με καλύτερους βαθμούς σε σχέση με της ασφάλειας παίζει σημαντικό ρόλο?θα κρατήσουν μόνο την τελευταία που έκανα?Εκεί που επιλέγουμε κατηγορία πρέπει να συμβαδίζει απόλυτα με τους κύκλους μου?Επίσης επιθυμητή περίοδος απασχόλησης από πότε μέχρι πότε?εγώ το κανονίζω αυτό?
- campbell's
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Χαίρομαι που όλοι κάνουμε αίτηση τελευταία στιγμή κ έχουμε τοοοοοοόσες απορίες!
λοιπόν, μαζεύω κ εγώ τις δικές μου εδώ κ βλέπουμε...
Στην Κατηγορία τι επιλέξατε? (μόλις παρατήρησα ότι μπορούμε να επιλέξουμε παραπάνω από 1)
Το κουτάκι Πρακτική ως μάθημα το τικάρουμε? τι σημαίνει γενικά αυτό
τέλος, προσωπικά δεν με απασχολεί ιδιαίτερα η Επιθυμητή περιοχή. μπορώ να το αφήσω κενό?

Στην Κατηγορία τι επιλέξατε? (μόλις παρατήρησα ότι μπορούμε να επιλέξουμε παραπάνω από 1)
τέλος, προσωπικά δεν με απασχολεί ιδιαίτερα η Επιθυμητή περιοχή. μπορώ να το αφήσω κενό?
Αν δεν μπορείς να βοηθήσεις,ενόχλησε.Το σημαντικό είναι να συμμετέχεις.
πώς επέλεξες παραπάνω από 1?εγώ το τσέκαρα το κουτάκι γιατί αν τύχει και με πάρουν και αν τύχει και πάρω καλό βαθμό (κάπου διάβασα ότι οι πιο πολλοί βάζουν 8-9-10 ) θα ήθελα να φαίνεται.campbell's wrote:Χαίρομαι που όλοι κάνουμε αίτηση τελευταία στιγμή κ έχουμε τοοοοοοόσες απορίες!![]()
- campbell's
- Kilobyte level
με ctrl επιλέγεις πάνω από 1.janet wrote:πώς επέλεξες παραπάνω από 1?εγώ το τσέκαρα το κουτάκι γιατί αν τύχει και με πάρουν και αν τύχει και πάρω καλό βαθμό (κάπου διάβασα ότι οι πιο πολλοί βάζουν 8-9-10 ) θα ήθελα να φαίνεται.campbell's wrote:Χαίρομαι που όλοι κάνουμε αίτηση τελευταία στιγμή κ έχουμε τοοοοοοόσες απορίες!![]()
δεν ήμουν πολύ σίγουρη τι σήμαινε αυτό γενικά (θα το δηλώσω κ στην δήλωση μαθημάτων, έχει τις ιδιοτητες ενός απλού μαθήματος επιλογής κτλ)
Αν δεν μπορείς να βοηθήσεις,ενόχλησε.Το σημαντικό είναι να συμμετέχεις.
- OuterHeaven
- byte level
Αυτή την απορία την έχω και γω. Αλλά πιστεύω πως μόνο για την αίτηση στο dasta ισχύει, τα χαρτιά τα δίνεις αφού σε δεχτεί κάποια εταιρεία και ξεκινήσεις την πρακτική σου. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.Scorpion311 wrote:μεχρι τις 21 ειναι οι αιτησεις στο dasta ή μεχρι τοτε πρεπει να εχουμε δωσει τα χαρτια απο την εταιρια και να εχει ολοκληρωθει η διαδικασια?
-
- byte level
Ρε παιδιά επειδή έχω μπερδευτεί λίγο.. Έχω κάνει την αίτηση για πρακτική αλλά δεν έχω καταλάβει σε ποια φάση πρέπει να βρω κάποιον καθηγητή επιβλέποντα και με πιο κριτήριο (εμεις διαλέγουμε οποιον να ναι??). Βοηθήστε με γιατί περνάνε οι μέρες!!
- OuterHeaven
- byte level
Be_my_guest wrote:Ρε παιδιά επειδή έχω μπερδευτεί λίγο.. Έχω κάνει την αίτηση για πρακτική αλλά δεν έχω καταλάβει σε ποια φάση πρέπει να βρω κάποιον καθηγητή επιβλέποντα και με πιο κριτήριο (εμεις διαλέγουμε οποιον να ναι??). Βοηθήστε με γιατί περνάνε οι μέρες!!
Υποθέτω πως πρώτα κάνουμε την αίτηση, μετά επιλέγουμε τις εταιρείες που θέλουμε και, αφού γίνουμε δεκτοί από κάποια, τότε καταθέτουμε όλα τα έγγραφα, βρίσκουμε καθηγητή κ.λ.π. Ο καθηγητής απ' ότι λέει πρέπει να είναι σχετικός με το αντικείμενο πάνω στο οποίο θα δουλέψεις. Π.χ. αν ασχοληθείς με web developing εκεί που θα πας, καλό είναι να ζητήσεις από τον Βασσάλο να σε επιβλέπει.Αποτελεί υποχρέωση του ασκούμενου, όταν γίνει δεκτός από την εταιρεία, να προχωρά στην εύρεση
επιβλέποντος καθηγητή με αντικείμενο σχετικό με αυτό της πρακτικής άσκησης. Είναι απαραίτητο ο
επιβλέπων καθηγητής της Πρακτικής Άσκησης να δηλώνεται από το φοιτητή/τρια εντός μιας εβδομάδας
από την έναρξη της πρακτικής μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος στο csio[at]aueb.gr.
Χρήσιμα links:
http://internship.cs.aueb.gr/sites/defa ... 202013.pdf
http://internship.cs.aueb.gr/sites/defa ... _final.pdf
http://internship.cs.aueb.gr/content/%C ... E%AF%CE%B1
Τα παραπάνω με επιφύλαξη προφανώς, γιατί και γω ψάχνοντας πάω. Πάρτε και κανένα τηλέφωνο στο γραφείο να ρωτήσετε.
Last edited by Loner on Sun Sep 23, 2012 9:19 pm, edited 1 time in total.
Reason: @->[at]
Reason: @->[at]
-
- byte level
Σ'ευχαριστώ πολύ, δεν το χα βρει κάπου!OuterHeaven wrote:Be_my_guest wrote:Ρε παιδιά επειδή έχω μπερδευτεί λίγο.. Έχω κάνει την αίτηση για πρακτική αλλά δεν έχω καταλάβει σε ποια φάση πρέπει να βρω κάποιον καθηγητή επιβλέποντα και με πιο κριτήριο (εμεις διαλέγουμε οποιον να ναι??). Βοηθήστε με γιατί περνάνε οι μέρες!!Υποθέτω πως πρώτα κάνουμε την αίτηση, μετά επιλέγουμε τις εταιρείες που θέλουμε και, αφού γίνουμε δεκτοί από κάποια, τότε καταθέτουμε όλα τα έγγραφα, βρίσκουμε καθηγητή κ.λ.π. Ο καθηγητής απ' ότι λέει πρέπει να είναι σχετικός με το αντικείμενο πάνω στο οποίο θα δουλέψεις. Π.χ. αν ασχοληθείς με web developing εκεί που θα πας, καλό είναι να ζητήσεις από τον Βασσάλο να σε επιβλέπει.Αποτελεί υποχρέωση του ασκούμενου, όταν γίνει δεκτός από την εταιρεία, να προχωρά στην εύρεση
επιβλέποντος καθηγητή με αντικείμενο σχετικό με αυτό της πρακτικής άσκησης. Είναι απαραίτητο ο
επιβλέπων καθηγητής της Πρακτικής Άσκησης να δηλώνεται από το φοιτητή/τρια εντός μιας εβδομάδας
από την έναρξη της πρακτικής μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος στο csio[at]aueb.gr.
Χρήσιμα links:
http://internship.cs.aueb.gr/sites/defa ... 202013.pdf
http://internship.cs.aueb.gr/sites/defa ... _final.pdf
http://internship.cs.aueb.gr/content/%C ... E%AF%CE%B1
Τα παραπάνω με επιφύλαξη προφανώς, γιατί και γω ψάχνοντας πάω. Πάρτε και κανένα τηλέφωνο στο γραφείο να ρωτήσετε.
- Scorpion311
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
εχει κανει καποιος αιτηση σε εταιριες νοτιων προαστιων και να του εχουν απαντησει?
Για όσους έχουν ακόμα την απορία, η αυριανή προθεσμία αφορά μόνο την κατάθεση της αίτησης για το αν γίνεσαι δεκτός για πρακτική. Η εύρεση και επιλογή εταιρείας μπορεί να γίνει μέχρι την έναρξη της περιόδου πρακτικής άσκησης. Αυτά μου είπαν από το γραφείο.
-
- byte level
Αν θελω να κανω πρακτικη σε καποια αλλη εταιρια της αρεσκειας μου τι πρεπει να κανω;; Γινεται καταρχας;;
- OuterHeaven
- byte level
Ισχύει. Είχα σήμερα για επιτηρήτρια την κ.Παπαθεοδώρου και τη ρώτησα αυτό ακριβώς και μου είπε πως μέχρι αύριο το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι η αίτηση στο ΔΑΣΤΑ. Όλα τα υπόλοιπα αφού μας δεχτεί κάποια εταιρεία.Bou wrote:Για όσους έχουν ακόμα την απορία, η αυριανή προθεσμία αφορά μόνο την κατάθεση της αίτησης για το αν γίνεσαι δεκτός για πρακτική. Η εύρεση και επιλογή εταιρείας μπορεί να γίνει μέχρι την έναρξη της περιόδου πρακτικής άσκησης. Αυτά μου είπαν από το γραφείο.
Να ρωτήσω στις συνεντεύξεις στο τέλος τι σας είπανε , σας είπανε ότι θα σας τηλεφωνήσουν αυτοί ή ότι τους κάνετε και αν δεν έχεται καλύτερη πρόταση σας πρόσφεραν θέση κατευθείαν ;
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ!
Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει τη διαδικασία αλλά να μην του εμφανίζει εταιρίες ούτε στο μενού "Θέσεις Πρακτικής Άσκησης" ούτε στο μενού "Παρακολούθηση"?
Στα στοιχεία της αίτησης μου λέει ACCEPTED και το checkbox ενεργή είναι τικαρισμένο.
Στα στοιχεία της αίτησης μου λέει ACCEPTED και το checkbox ενεργή είναι τικαρισμένο.
- OuterHeaven
- byte level
Να ρωτήσω κάτι, άμα πάμε κάπου για συνέντευξη, αυτό σημαίνει ότι πλέον θα δουλέψουμε εκεί, ή μπορούμε να πάμε και μετά να διαλέξουμε άλλη εταιρεία;
- mpatsis
- Gbyte level
- Academic status: MSc
Θα σε ρωτήσουν διάφορα και θα σου απαντήσουν αν είσαι κατάλληλος για την θέση. Ύστερα αν δεχτείς ( μπορείς και να απορρίψεις τελικά την θέση ) θα κάνεις εκεί πρακτική.OuterHeaven wrote:Να ρωτήσω κάτι, άμα πάμε κάπου για συνέντευξη, αυτό σημαίνει ότι πλέον θα δουλέψουμε εκεί, ή μπορούμε να πάμε και μετά να διαλέξουμε άλλη εταιρεία;
Αν θυμάμαι καλά το αν σε δέχονται και το αν δέχεσαι την θέση δηλώνεται και στο dasta.
I'm Starting With The Man In The Mirror. I'm Asking Him To Change His Ways...
Aueb's NLP Group!

May the foss be with you!!!
Aueb's NLP Group!

- OuterHeaven
- byte level
Α οκ. Ευχαριστώmpatsis wrote:Θα σε ρωτήσουν διάφορα και θα σου απαντήσουν αν είσαι κατάλληλος για την θέση. Ύστερα αν δεχτείς ( μπορείς και να απορρίψεις τελικά την θέση ) θα κάνεις εκεί πρακτική.OuterHeaven wrote:Να ρωτήσω κάτι, άμα πάμε κάπου για συνέντευξη, αυτό σημαίνει ότι πλέον θα δουλέψουμε εκεί, ή μπορούμε να πάμε και μετά να διαλέξουμε άλλη εταιρεία;
Αν θυμάμαι καλά το αν σε δέχονται και το αν δέχεσαι την θέση δηλώνεται και στο dasta.

- Scorpion311
- Kilobyte level
μπορει καποιος που εχει δουλεψει ή γνωριζει οτιδηποτε για τις
Focus on group -
MDATA -
greek internet marketing?!
Focus on group -
MDATA -
- OuterHeaven
- byte level
Για MDATA θέλω και γω να μάθω. Συγκεκριμένα, ξέρει κανένας πόση ώρα παίρνει να πας εκεί από κέντρο; Επειδή είναι αρκετά μακριά... Επίσης, για συνέντευξη μπορούμε μέχρι μεθαύριο, Παρασκευή; Μετά τέλος;Scorpion311 wrote:μπορει καποιος που εχει δουλεψει ή γνωριζει οτιδηποτε για τις
Focus on group -
MDATA -
- Scorpion311
- Kilobyte level
90 λεπτα min περιπου, θα πρεπει να παρεις τραμ οποτε πρεπει να βγεις παραλια...