Πρακτική Άσκηση
- parvati_mp24
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
Re: Πρακτική Άσκηση
Όσοι κάναμε την καλοκαιρινή Πρακτική, πότε περίπου να περιμένουμε τους βαθμούς στη γραμματεία;
Έμαθε κανείς πότε και αν θα πληρωθούμε; Τίποτα νεότερο; Μιλάω για εμάς που κάναμε πρακτική τέτοια εποχή πέρσι.
- Polkiller13
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Λογικά επικοινωνούμε με τον επιβλέπων καθηγητή......parvati_mp24 wrote:Όσοι κάναμε την καλοκαιρινή Πρακτική, πότε περίπου να περιμένουμε τους βαθμούς στη γραμματεία;
Καλησπερα! Στην ανακοινωση για την πρακτικη που βγήκε λεει: "Λόγω περιορισμένων κονδυλίων υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων και η επιλογή των φοιτητών, που πληρούν τους όρους συμμετοχής που έχει θέσει κάθε Τμήμα, θα γίνεται με βάση το Μ.Ο. βαθμολογίας."
Παιζει να μη με δεχτουν με ΜΟ 6.63?
Ρωταω γτ δεν μου μενουν αλλα μαθηματα παρα μονο αυτο (1 ελευθερης επιλογης) κ σε περιπτωση π δεν με δεχτουν θα χασω ενα εξαμηνο ετσι.
Ξερει κανεις?
Παιζει να μη με δεχτουν με ΜΟ 6.63?
Ρωταω γτ δεν μου μενουν αλλα μαθηματα παρα μονο αυτο (1 ελευθερης επιλογης) κ σε περιπτωση π δεν με δεχτουν θα χασω ενα εξαμηνο ετσι.
Ξερει κανεις?
- Funk
- Venus Former Team Member
Δε νομίζω ότι μπορούν να είναι σίγουροι ούτε και από τη λέσχη, αλλά μίλα απευθείας με την κ. Νυφλή που είναι η υπεύθυνη.
Γιατί να μη δηλώσεις και άλλα μαθήματα επιλογής ως backup, πάντως;
Γιατί να μη δηλώσεις και άλλα μαθήματα επιλογής ως backup, πάντως;
Υπάρχει κάποιος που έχει πάει σε σεμινάριο πρακτικής άσκησης να μας πει αν αξίζει η παρακολούθηση;