Page 1 of 1
Αγγλικά V
Posted: Wed Jan 07, 2015 12:07 pm
by georginaj
Καλησπέρα και Καλή Χρονιά!
Υπάρχει κάποιος που να έχει πάρει ως ελεύθερη επιλογή τα Αγγλικά 5? Αν ναι έχει κάποια υποχρεωτική εργασία? Ποιο μάθημα είναι στο e-class?
Ευχαριστώ!
Re: Αγγλικά V
Posted: Wed Jan 07, 2015 7:04 pm
by Billy_Papageorge
georginaj wrote:Καλησπέρα και Καλή Χρονιά!
Υπάρχει κάποιος που να έχει πάρει ως ελεύθερη επιλογή τα Αγγλικά 5? Αν ναι έχει κάποια υποχρεωτική εργασία? Ποιο μάθημα είναι στο e-class?
Ευχαριστώ!
Το μάθημα λέγεται Business Correspondence & Communication- English V στο e-class. Απο εργασίες είχε και στο ενδίαμεσο , κάποιες εκθέσεις. Και έχει και μία που είναι για παράδοση 14/1/15 πάλι σε στύλ έκθεσης 600 λέξεων. Για όλα αυτά έχει αναλυτκές σημειώσεις e-class και μπορείς να ζητήσεις και από την βιβλιοδιανομή, αν δίνουν ακόμα. Το μάθηματο κάνει η Κυρ.Καραγκούνη.
Re: Αγγλικά V
Posted: Fri Jan 09, 2015 4:46 pm
by m4ver1ck
Είναι όμως υποχρεωτική? Γιατί στο eclass λέει οτι το assesment περιλαμβάνει μόνο την τελική εξέταση. Δεν κάνει νύξη για το αν η εργασία συνεισφέρει στον βαθμό... :S
Re: Αγγλικά V
Posted: Sat Jan 17, 2015 2:07 am
by konapos
Δεν είναι υποχρεωτικες! Και οντως ο βαθμός είναι μονο οτι γράψεις στο διαγωνισμα! Όμως σε βοηθάνε πολύ για το τελος γιατί θα πεσει μια απο αυτές!
Το διαγώνισμα θα είναι χωρισμένο σε δυο μέρη! Το πρωτο μέρος θα είναι ενα άρθρο απο αυτα που υπαρχουν στο eclass και θα πέσουν ερωτήσεις πανω σε αυτό! Και το δεύτερο μέρος θα είναι writing!
Γενικά κοιταχτε τις σημειώσεις απο βιβλίοδιανομη! Είναι 70 περιπου σελίδες και καλυπτει τα θέματα του writing part
Re: Αγγλικά V
Posted: Tue Sep 06, 2016 1:15 pm
by Gnsd
Βλακεια που ρωταω τελευταια στιγμη, αλλα το μαθημα δεν το βρισκω στο e-class ενω θελω να τσεκαρω τα στυλ εκθεσεων για τα τυπικα αναλογα με το αμα ειναι καποιου ειδους γραμμα η οτιδηποτε. Εχει κανεις καμια ιδεα?
Re: Αγγλικά V
Posted: Wed Feb 01, 2017 10:52 pm
by ThOdOr1s
Το μάθημα δεν υπάρχει στο eclass. What the hell am I supposed to read?
Re: Αγγλικά V
Posted: Tue Dec 04, 2018 8:15 pm
by kkaravolas
Καλησπέρα σε όλους,
δήλωσα το μάθημα Αγγλικά V αλλά δε μπορώ να βρω κάπου resources σχετικά με το περιεχόμενο, θέματα, είδος εξέτασης κλπ.
Έχει κανείς καμία πρόταση/πληροφορία?
Re: Αγγλικά V
Posted: Wed Jan 16, 2019 12:41 pm
by kriton
Άργησα λίγο, αλλά τώρα μπήκα να ψάξω κ εγω. Το λινκ για το eclass είναι αυτό
https://eclass.aueb.gr/courses/MISC106/
Re: Αγγλικά V
Posted: Wed Mar 20, 2019 5:17 pm
by Ennostiel
Καλησπέρα παιδιά,
Γνωρίζει κανείς πού θα ανακοινωθεί η βαθμολογία της εξέτασης του Ιανουαρίου; E-grammateia δεν υπάρχει κάτι νομίζω ακόμη..