πρόβλημα κάρτας γραφικών???

Συζητήσεις για θέματα που σχετίζονται με hardware.
debbie
Gbyte level
Gbyte level

Re: πρόβλημα κάρτας γραφικών???

Post by debbie » Wed Sep 03, 2008 8:32 pm

sandra wrote:Είναι ακόμα εντός? Καλά πόσα χρόνια δίνει η Acer. Ναι αν είσαι μέσα στα χρονικά πλαίσια της εγγύησης και δεν φταις εσύ θα στο αλλάξουν.
1 δίνει! Είχα κάνει επέκταση για 2 χρόνια όμως. Αν την αναγνωρίσουν καλώς..
Πως θα δείξω ότι δε φταίω εγώ?

P@radox wrote:Τώρα αν είναι πολύ παλιός, ενδεχομένως είναι καλή λύση να πας σε ένα νέο (πήρα σε μία φίλη μου Toshiba με 600 Ευρώ!), γιατι η επισκευή δεν θα σε ωφελήσει.
2 χρονών είναι..αλλά ποτέ δεν είχα αντιμετωπίσει άλλο πρόβλημα..αυτό μου ήρθε ξαφνικό.. :???:
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Για να πω την αλήθεια όμως πάντα είχα ένα φόβο μη γίνει τίποτα με τόσα που ακούω για τους Acer.. να που έγινε.. :-(
P@radox wrote:Μια τελευταία λύση (αρκετά ύποπτη όμως) είναι να πάρεις κάποιο απο τα (νέα?) πακέτα επισκευών αν ειναι σε καλή τιμή (..είναι κάτι σαν πακέτα επέκτασης εγγύησης, που πουλάνε πολύ τελευταία, ειχα πετύχει στα multirama και πήγαινε αναλογα του κόστους).
Δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο..πάντως αν λέμε το ίδιο κάτι τέτοιο είχα κάνει όταν τον πήρα αλλά τώρα δεν αναγνωρίζουν την επέκταση (φαντάζομαι γι' αυτό το "ύποπτη"..) και θέλουν το serial key για να δουν αν μπορούν να κάνουν κάτι μέσω Internet από την Ιταλία! :roll:
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Wed Sep 03, 2008 9:01 pm

Καταρχην μια εταιρεια που σεβεται τον εαυτο της και το ονομα της θα ειναι ειλικρινης και δεν θα σου πουλησουν φουμαρα προκειμενου να μην τον φτιαξουν τσαμπα.ενας τεχνικος αν ειναι καλος και εμπειρος καταλαβαινει αν εχει πειραχτει κατι,ετσι μου εχει πει γνωστος μου δηλαδη.
Εσυ απλα εξηγησε τους τι εγινε δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο
Εκτος και αν εχεις μονιμα μια καμερα διπλα στο λαπτοπ :-D
P@radox
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by P@radox » Thu Sep 04, 2008 1:19 am

debbie wrote: 1 δίνει! Είχα κάνει επέκταση για 2 χρόνια όμως. Αν την αναγνωρίσουν καλώς..
Πιεσέ τους όσο μπορείς .. με την επέκταση.. (ειχα πάρει κ εγώ 150 Ευρώ και δεν μου χρειάστηκε).. ελπίζω μόνο να έχεις κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες να την ενεργοποιήσεις.. αλλα ακόμα και αν δεν τις είχες κάνει.. πίεσε τους.. δεν είναι θέμα δικό σου που κάηκε η κάρτα γραφικών..

Μονο αυτό σου προτείνω.. πιεσέ τους.. με τσαμπουκά αν χρειαστεί.. (εγώ για ένα mouse το πήγα πίσω μετά απο 2,5 χρόνια και μετά απο πίεση μου δώσανε νέο..μια και έλεγε οτι είχε 3 χρόνια..)
Image
P@radox's Space - Ελληνικότατο..!
debbie
Gbyte level
Gbyte level

Post by debbie » Thu Sep 04, 2008 10:39 am

ultimate_aektzis wrote:Καταρχην μια εταιρεια που σεβεται τον εαυτο της και το ονομα της θα ειναι ειλικρινης και δεν θα σου πουλησουν φουμαρα προκειμενου να μην τον φτιαξουν τσαμπα.ενας τεχνικος αν ειναι καλος και εμπειρος καταλαβαινει αν εχει πειραχτει κατι,ετσι μου εχει πει γνωστος μου δηλαδη.
Μακάρι να είναι έτσι και να μη μου πουν τα συνηθισμένα για να αποφύγουν να τον φτιάξουν.. εγώ πάντως θα τους πω ακριβώς τι έγινε..
[quote="ultimate_aektzis"]Εκτος και αν εχεις μονιμα μια καμερα διπλα στο λαπτοπ :-D[/quote] Όντως, σε τέτοιες περιπτώσεις μία κάμερα θα μπορούσε να φανεί αρκετά χρήσιμη.. :-D
P@radox wrote:Πιεσέ τους όσο μπορείς .. με την επέκταση.. (ειχα πάρει κ εγώ 150 Ευρώ και δεν μου χρειάστηκε).. ελπίζω μόνο να έχεις κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες να την ενεργοποιήσεις.. αλλα ακόμα και αν δεν τις είχες κάνει.. πίεσε τους.. δεν είναι θέμα δικό σου που κάηκε η κάρτα γραφικών..

Μονο αυτό σου προτείνω.. πιεσέ τους.. με τσαμπουκά αν χρειαστεί.. (εγώ για ένα mouse το πήγα πίσω μετά απο 2,5 χρόνια και μετά απο πίεση μου δώσανε νέο..μια και έλεγε οτι είχε 3 χρόνια..)
Είχα κάνει κάποιες διαδικασίες, δεν είμαι σίγουρη όμως αν χρειαζόταν να κάνω και τίποτα άλλο τότε (δεδομένου ότι τώρα υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση..)
Μου ζήτησαν serial key κτλ για να τα στείλουν στην Ιταλία και να την ενεργοποιήσουν από εκεί (από ότι κατάλαβα..)
Η μοναδική λύση είναι η πίεση δηλαδή.. :roll:
debbie
Gbyte level
Gbyte level

Post by debbie » Fri Sep 26, 2008 11:56 am

Τελικά μπήκε στην εγγύηση και τώρα είναι Ιταλία.
Όμως δε μου είπαν σε πόσο καιρό θα έχει διορθωθεί το πρόβλημα..μπορεί να πάρει και μήνες? Έτσι έχω ακούσει.. :roll:
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Fri Sep 26, 2008 12:12 pm

Είσαι τυχερή που δεν θα πληρώσεις... Το δικό μου μου πήραν και 350 ευρώ και έκαναν και 2,5 μήνες :-(
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
debbie
Gbyte level
Gbyte level

Post by debbie » Fri Sep 26, 2008 12:38 pm

2,5 μήνες?! :-(

Αν είμαι τόσο τυχερή ελπίζω να κάνουν λιγότερο..αλλά από τύχη..άλλο τίποτα... :-(
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Sat Sep 27, 2008 2:33 pm

Τι να πω εγω το πλαισιο εκανε 4 μερες για καρτα γραφικων και σκληρο(μεσα στην εγγυηση βεβαια).Με σκλαβωσαν οι ανθρωποι.Με αυτα που ακουω νιωθω τυχεροτατος!!
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Sat Sep 27, 2008 4:57 pm

necrofear_13 wrote:Τι να πω εγω το πλαισιο εκανε 4 μερες για καρτα γραφικων και σκληρο(μεσα στην εγγυηση βεβαια).Με σκλαβωσαν οι ανθρωποι.Με αυτα που ακουω νιωθω τυχεροτατος!!
Το χω πει πολλές φορές. Το πλαίσιο έχει το καλύτερο τμήμα service και after-sales. Άμα χαλάσει κάτι μέσα στην εγγύηση, δν υπάρχει περίπτωση να σου πουν το οτιδήποτε. Θα στο αντικαταστήσουν άμμεσα με καινούργιο. Το καλό είναι ότι δίνει 3 χρόνια εγγύηση, οπότε αμα σου χαλάσει κάτι στον 1,5 χρόνο κι μετά, είναι σίγουρο ότι η ελλατωματική συσκευή θα αντικατασταθεί με πιο καινούργιας τεχνολογιας hardware.
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Sat Sep 27, 2008 5:41 pm

Εμενα μου επεσε το pc κατω και χαλασε ο δισκος και η καρτα γραφικων.Το επαιξα και ανηξερος ασε μεγαλο ρεσιταλ ηθοποιιας!!!!!!
emporomario++++++ plaisio rules!!
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
Dreamcatcher
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 3rd year

Post by Dreamcatcher » Wed Oct 01, 2008 3:13 pm

debbie wrote:2,5 μήνες?! :-(

Αν είμαι τόσο τυχερή ελπίζω να κάνουν λιγότερο..αλλά από τύχη..άλλο τίποτα... :-(
Τελικά αυτό ήταν το τελειωτικό??? το έχεις στείλεις και περιμένεις???
Αν δεν πιστέψεις το Αδύνατο, δεν θα φτάσεις ποτέ στα οριά του το Δυνατό!!!

Dreamcatcher
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Wed Oct 01, 2008 3:19 pm

Dreamcatcher wrote:
debbie wrote:2,5 μήνες?! :-(

Τελικά αυτό ήταν το τελειωτικό??? το έχεις στείλεις και περιμένεις???
Μην κάνουμε άδικα ποστς. Αφού σε ενδιαφέρει το thread διάβαζε όλα τα ποστς.
debbie wrote:Τελικά μπήκε στην εγγύηση και τώρα είναι Ιταλία.
Όμως δε μου είπαν σε πόσο καιρό θα έχει διορθωθεί το πρόβλημα..μπορεί να πάρει και μήνες? Έτσι έχω ακούσει.. :roll:
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
debbie
Gbyte level
Gbyte level

Post by debbie » Wed Oct 01, 2008 9:06 pm

Dreamcatcher wrote:Τελικά αυτό ήταν το τελειωτικό??? το έχεις στείλεις και περιμένεις???
Ναι, τον έστειλαν και προς το παρόν περιμένω..αναγκαστικά..

@sandra
μου είπαν για >3 μήνες.. :-(
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Wed Oct 01, 2008 9:15 pm

μου είπαν για >3 μήνες..
Στο εξης απλα να διαλεγεις σοβαροτερες μαρκες απο την πλαστικουρα.Λαπτοπ δεν ειναι μονο το αποδοση προς τιμη ;) (οπου η acer εχει τις πρωτες θεσεις)

Edit:Το ξεχασα χθες να το γραψω παμω στη βιασυνη μου :oops:
Σοβαρη μαρκα ειναι αυτη που εκτος απο ποιοτητα προσφερει και service.
Last edited by ultimate_aektzis on Thu Oct 02, 2008 10:46 am, edited 1 time in total.
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Thu Oct 02, 2008 7:34 am

Στο εξης απλα να διαλεγεις σοβαροτερες μαρκες
γενικά αυτό ισχύει για όλες τις "μεγάλες" μάρκες.

Πάρτε όλοι dell :D
debbie
Gbyte level
Gbyte level

Post by debbie » Thu Oct 02, 2008 12:57 pm

ultimate_aektzis wrote:Στο εξης απλα να διαλεγεις σοβαροτερες μαρκες απο την πλαστικουρα.Λαπτοπ δεν ειναι μονο το αποδοση προς τιμη ;) (οπου η acer εχει τις πρωτες θεσεις)

Edit:Το ξεχασα χθες να το γραψω παμω στη βιασυνη μου :oops:
Σοβαρη μαρκα ειναι αυτη που εκτος απο ποιοτητα προσφερει και service.
Μου το έκαναν δώρο, οπότε δεν ήξερα τι μάρκα είναι πριν το "αγοράσω" ;)

Είχα ακούσει όμως για το sercvice της acer και ομολογώ ότι δεν είχα ακούσει τα καλύτερα.. :roll:
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Thu Oct 02, 2008 1:01 pm

Οκ δεν ηξερα οτι στο εκαναν δωρο :oops:
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Sun Oct 05, 2008 1:50 pm

Καλησπέρα...!!!
Αυτό που θα ρωτήσω δεν είναι πρόβλημα αλλά απορία.. Και δεν χρειάζεται να ανοίγω νέο θέμα για αυτό...
Anywayzzz θέλω αν ξέρετε να μου πείτε τι είναι το memory interface σε μια καρτα γραφικών... Τι κάνει και γιατί είναι χρήσιμο... Είναι σημαντικό...; Γενικά πληροφορίες για αυτό δηλαδή....;
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
cypher
Venus Former Team Member

Post by cypher » Sun Oct 05, 2008 1:58 pm

proskopos wrote:Καλησπέρα...!!!
Αυτό που θα ρωτήσω δεν είναι πρόβλημα αλλά απορία.. Και δεν χρειάζεται να ανοίγω νέο θέμα για αυτό...
Anywayzzz θέλω αν ξέρετε να μου πείτε τι είναι το memory interface σε μια καρτα γραφικών... Τι κάνει και γιατί είναι χρήσιμο... Είναι σημαντικό...; Γενικά πληροφορίες για αυτό δηλαδή....;
εδω εχει μπολικα info http://www.e-pcmag.gr/forum/index.php?showtopic=27805
ImageImageImageImageImageImageImage
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Sun Oct 05, 2008 2:08 pm

cypher wrote:
proskopos wrote:Καλησπέρα...!!!
εδω εχει μπολικα info http://www.e-pcmag.gr/forum/index.php?showtopic=27805
Ευχαριστώ πολύ καλό λινκ....
Όμως μια απορία.. Ο συνδιασμός memory interface και memory clock πόσος "πρέπει" να είναι για να θεωρείται ικανοποιητικός....;
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
Post Reply

Return to “Hardware”