Η μοναδα DVD\CD-RΟM που χρησιμοποιω ειναι Optiarc DVD RW AD-7200S Ata Device!!Εχω Windows Vista SP2!!Για οτι αλλες λεπτομερειες θελετε ρωτηστε με!!!

Σου λεει να βαλεις cd αν πας να ανοιξεις το παιχνιδι.ocfp07 wrote:Μα δεν το βλεπει το cd μου λεει να βαλω μεσα cd παρολο που το εχω μεσα!!!
Οταν Βαλω το CD και παω υπολογιστης μου D: και πατησω εξερευνηση μου λεει τοποθετηστε ενα δισκο στη Μοναδα D:!!Το hardware ειναι μια χαρα γιατι παιζει και CD και τα παντα και ταινιες και δεδομενα απο ειτε DVD ειτε CD!!Μαλιστα την προηγουμενη βδομαδα εβαλα το Pro 2010 το οποιο ουτε αυτο δεν διαβαζε στην αρχη μετα ομως απο 2 3 προσπαθειες το διαβασε κανονικα και το εγκατεστησα!!Τωρα αυτο δεν το το διαβαζει με τιποτα!!Stoupeace wrote:Σου λεει να βαλεις cd αν πας να ανοιξεις το παιχνιδι.ocfp07 wrote:Μα δεν το βλεπει το cd μου λεει να βαλω μεσα cd παρολο που το εχω μεσα!!!
Αμα απλα βαλεις το cd, πηγαινε στο my computer, και δες τα περιεχομενα του. Αν παλι δεν το αναγνωριζει, εχει προβλημα το cd ή πολύ καλό copy protection.
Αν εχεις υποψιες οτι φταιει το hardware, τεσταρε και αλλα cd/dvd.
ocfp07 wrote:Οταν Βαλω το CD και παω υπολογιστης μου D: και πατησω εξερευνηση μου λεει τοποθετηστε ενα δισκο στη Μοναδα D:!!Το hardware ειναι μια χαρα γιατι παιζει και CD και τα παντα και ταινιες και δεδομενα απο ειτε DVD ειτε CD!!Μαλιστα την προηγουμενη βδομαδα εβαλα το Pro 2010 το οποιο ουτε αυτο δεν διαβαζε στην αρχη μετα ομως απο 2 3 προσπαθειες το διαβασε κανονικα και το εγκατεστησα!!Τωρα αυτο δεν το το διαβαζει με τιποτα!!
Βρες αλλο αντίγραφο του cd τότε. Αλλά σου λέω παίζει να τρελά να έχει καλό copy protection.Stoupeace wrote:Αν παλι δεν το αναγνωριζει, εχει προβλημα το cd ή πολύ καλό copy protection.
Δεν εχω κανει καν install δεν βλεπει πως εχω βαλει disk μεσαemperormario wrote:Μισό μισό..Μυρίζω ασυνενοησία..Το παιχνίδι το έχεις εγκαταστήσει, και μετά δεν τρέχει?? Η ούτε install δε μπορείς να κάνεις?
Ok αλλα σκεφτηκα μηπως φταιει τιποτα με το λεϊζερ που εχει μεσα και θελει καθαριστικο disk???Η το firmware(δεν ξερω τι ειναι) που ειδα καθως εψαχνα στο googleemperormario wrote:To λέω γιατί τα παιδιά απο πάνω θεωρούν ότι έχεις ήδη κάνει install το παιχνίδι, και απλά δεν έχεις βάλει cr@@k, η κατι αντίστοιχο για να σπάσεις την προστασία..Δεν έχεις κάποιο άλλο dvd-drive για να πειραματιστείς? Λογικά αυτό φταίει..Πάντως, και εγώ αυτό έχω (νομίζω..) και έχει αποδειχτεί σκυλι! Στη χειρότερη, πάρε 1 καινούργιο (είναι πολύ φθηνά πλέον-->~15 €) και δες τι γίνεται..
Ή, κατέβασε το απο το internet το iso, και αντί να το κάψεις σε οπτικό μέσο, τρέξτο εικονικά με virtual drive (μέσω daemon tool)
Νba 2k 10, όχι το live της EAchriskin wrote:το nba 2010 ειπες οτι ειναι;
αμα δεν κανω λαθος, Δεν εχει βγει για υπολογιστη :O , πως θελεις να το βαλεις;