Προσπάθησα να αλλάξω την κάρτα δικτύου μου, και απο netgear να πάω σε asus...
Πήρα μια με σύνδεση usb (ASUS WL-167G) και δεν μπόρεσα με κανέναν τρόπο να συνδεθώ στο δίκτυο...
Τι πρέπει να κοιτάξω, που πιθανών κάνω λάθος? Το μόνο που τσεκαρα και ειδα οτι δεν το ρυθμίζω σωστά είναι:
1) όταν έπρεπε να γράψω το default gateway, είχα και ενα πεδίο metric... τι βαζω εκει? ή τι είναι κιολας?
2) έπρεπε στην ρυθμίσεις να ενεργοποιήσω το NetBIOS over TCP/IP, αλλά όταν το πάταγα μου ελεγε οτι ειχε θέμα με την διεύθυνση ip που ειχα δώσει.. Η οποία όμως είναι αυτή που έχω και τώρα που έβαλα την παλιά κάρτα...
Καμία ιδέα...?
Wlan με ASUS wireless adapter
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Re: Wlan με ASUS wireless adapter
Είχα την εντύπωση πως αυτά τα στικάκια είναι plug-and-play, εγκατάσταση των drivers δηλαδή και τέλος. Τουλάχιστον αυτό θυμάμαι να είχα κάνει στο netgear.
To metrics το συναντήσαμε φέτος στο omnet++ (λογικά έχεις περάσει, για να μη σου λέει τίποτα). Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο metrics με αυτό που υπάρχει στα routing tables..Ας μας διαφωτίσει κάποιος
To metrics το συναντήσαμε φέτος στο omnet++ (λογικά έχεις περάσει, για να μη σου λέει τίποτα). Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο metrics με αυτό που υπάρχει στα routing tables..Ας μας διαφωτίσει κάποιος
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- netharis
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Re: Wlan με ASUS wireless adapter
Το metric το χρησιμοποιεί το RIP(Routing Information Protocol). Kανονικά αν δεν έχεις RIP να παίζει απο πίσω πρέπει να είναι disabled. Αλλιώς βάλτο 0.proskopos wrote: 1) όταν έπρεπε να γράψω το default gateway, είχα και ενα πεδίο metric... τι βαζω εκει? ή τι είναι κιολας?
Καμία ιδέα...?

Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."