Σημερα λοιπον πηγα με τον φιλο μου για να παρουμε το pc του, και γυριζουμε σπιτι του, (αφου τα ειχαμε παρει ολα) βγαχω τα παλια πραγματα, βαζω τα καινουρια like a boss, και τι γινεται... To βαζω στο ρευμα, και οταν πιανω το κουτι, με χτυπαει

Αυτο σηνεβαινε και παλια, οπως μου ανακοινωσε με πολυ ανεση ο φιλος μου, πραγμα που αποφασισε να μην μου πει και θεωρουσε απολυτα φυσιολογικo...

Εγω οταν ειχα το pc του εδω περα και προσπαθουσα να δουλεψω με τα παλια πραγματα που ακομα εχει μεσα (τροφοδοτικο-case) δεν ειχα παρατηρισει κατι τετοιο...
Το Pc δεν ανοιξε ποτε, η οθονη ειμεινε ασπρη σαν να μην πηρε ποτε input, και τα πραγματα σημερινα ετσι, ολοκαινουρια... Εδω τωρα θα χρειαστω λιγη βοηθεια απο τους εμπειρους της ομαδας, γιατι εγω δεν εχω ξαναζησει τιποτα τετοιο... Ξερω οτι ακομα και ο στατικος ηλεκτρισμος μπορει να καταστρεψει ενα κυκλωμα, ποσο μαλλον μια συνεχη ταση (πιθανα) απο ενα τροφοδωτικο... Το κουτι ειναι μια μπακατελα της HP (καθως και το υπολοιπο παλιο pc), και κοιταξα μηπως καποιο 12v καλωδιακι εχει αμεση επαφη με αυτο (το κουτι), αλλα δεν καταφερα να βρω κατι. Το πιο πιθανο που μπορω να σκεφτω ειναι ειτε να φταιει το τροφοδοτικο, ειτε να φταιει το σπιτι του παιδιου (στο οποιο μετακομισανε προσφατα) τοσο για το καψιμο του παλιου pc, οσο και γι αυτο το προβλημα στο καινουριο. Το σπιτι ειναι παλιο, και φαινεται να μην εχει καλη εως και καθολου γειωση, παιζει μεγαλο ρολο αυτο φανταζομαι...
Ξερετε καμια πατεντα η καμια χακια ετσι ωστε σε περιπτωση που βαλω το τροφοδοτικο (του) εδω περα (σπιτι μου) και δουλεψει κανονικοτατα να το φτιαξουμε να δουλευει και εκει αγνοοντας η διορθονοντας το προβλημα, χωρις να χρειαστει να ξοδεψουμε πολλα λευτα?
Ευχαριστω...