Αγόρασα καινούριο υπολογιστή με κάρτα γραφικών εκτός motherboard και χωρίς τα windows. Αφού εγκατέστησα τα windows άρχισα να φορτώνω έναν έναν τους drivers της motherboard, της οθόνης, του εκτυπωτή κτλ. Όταν προσπάθησα να εγκαταστήσω αυτόν της κάρτας γραφικών, όταν
τελείωσε τη δουλειά του ο wizard ζήτησε να κάνω restart. Όταν το έκανα όμως, με το που εμφανίζεται το σηματάκι των windows η οθόνη μου σβήνει αυτόματα! Την ανάβω και ξανασβήνει! Τελικά απεγκατέστησα τον driver από το safe mode των windows και κατάφερα να τα επαναφέρω. Ωστόσο στον υπολογιστή μου είναι πλέον εγκατεστημένος ο default driver της κάρτας γραφικών με αποτέλεσμα τα video να είναι κακής ποιότητας, η οθόνη πού και πού να τρεμοπαίζει κτλ...
Την όλη διαδικασία την επανέλαβα τουλάχιστον τέσσερις φορές, κατέβασα και καινούριο driver από το site της ΑΤΙ στο internet, αλλά μια από τα ίδια...
Η κάρτα μου είναι η ΑΤΙ RADEON X1600PRO 256MB, ο υπολογιστής είναι καινούριας τεχνολογίας, ο driver της motherboard εγκαταστάθηκε πρώτος πρώτος και μια χαρά, έχω εγκαταστήσει τον Windows installer 3.1, έχω χρησιμοποιήσει πολλά γιατροσόφια αλλά τζίφος!
Καμιά ιδέα του τι φταίει;

Ευχαριστώ