Ram-ταχυτητα
Ram-ταχυτητα
Εχει κανεις καμια ιδεα για το πως μπορω να δω την ταχυτητα της RΑΜ μου?Θέλω να βάλω άλλο ένα module των 512 και δεν είμαι σίγουρος για το αν είναι 400 ή 500 κάτι mhz.Αν βάλω επιπλέον μνήμη και είναι πιο γρήγορη ή πιο αργή από την ήδη υπάρχουσα θα υπάρχει πρόβλημα συγχρονισμού ή απόδοσης.Γενικά έψαξα στα windows και δεν μπορω κάτι που να μου λέει την ταχυτητα της.
H δύναμη της εξαπάτησης και της καταστροφής μπορεί να γοητεύσει μόνο μέτριους και αδύναμους
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
-
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Κατέβασε το cpuz και δες. Φρόντισε μονάχα να πάρεις ίδια μάρκα (όχι ότι αποκλείεται να δουλέψουν και διαφορετικές μαζί). Τώρα ότι και να βάλεις λογικά θα παίζει στην χαμηλότερη ταχύτητα από τις 2. Ακόμα όμως κι αν συμβαδίζουν όλα τα παραπάνω μπορεί να υπάρχουν ασυμβατότητες λόγω των χρονισμών για τους οποίους δυστυχώς δε γνωρίζω παραπάνω.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις τις πληροφορίες που θες (ταχύτητες, χρονισμούς, μάρκα και επιπλέον τα χαρακτηρισικά της m/b) και να ρωτήσεις και στο κατάστημα που θα πας να αγοράσεις τη μνήμη.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις τις πληροφορίες που θες (ταχύτητες, χρονισμούς, μάρκα και επιπλέον τα χαρακτηρισικά της m/b) και να ρωτήσεις και στο κατάστημα που θα πας να αγοράσεις τη μνήμη.
Είμαι ένας μοναχικός cowboy...
Κατεβασε το everest home edition και θα σου αναλυσει με ανατριχιαστικες λεπτομερειες την μνημη σου , ( τα παντα , μαρκα , εκδοση , latency κτλ )
Αν μπορεις , παρε απο τον ιδιο κατασκευαστη την ιδια μνημη , αλλιως προσεχε τους χρονισμους της μνημης που θα αγορασεις να ειναι ιδιοι με της υπαρχουσας
κ το σημαντικοτερο , δες αν η υπαρχουσα τρεχει dual chanel ... αν τρεχει ετσι , δηλαδη υπαρχουν 2 μνημες που τρεχουν μαζι , κ βαλλεις αλλη μια τριτη , θα απενεργοποιησεις την λειτουργεια dual channel και θα πεσει η αποδοση δραματικα ...
Για να το αποφυγεις αυτο θα πρεπει να αγορασεις 2 μνημες για να τρεξουν ολες μαζι παραλληλα σε dual mode , αν βεβαια εχεις κενες θεσεις κ η μητρικη σου το υποστηριζει ...
Αν μπορεις , παρε απο τον ιδιο κατασκευαστη την ιδια μνημη , αλλιως προσεχε τους χρονισμους της μνημης που θα αγορασεις να ειναι ιδιοι με της υπαρχουσας
κ το σημαντικοτερο , δες αν η υπαρχουσα τρεχει dual chanel ... αν τρεχει ετσι , δηλαδη υπαρχουν 2 μνημες που τρεχουν μαζι , κ βαλλεις αλλη μια τριτη , θα απενεργοποιησεις την λειτουργεια dual channel και θα πεσει η αποδοση δραματικα ...
Για να το αποφυγεις αυτο θα πρεπει να αγορασεις 2 μνημες για να τρεξουν ολες μαζι παραλληλα σε dual mode , αν βεβαια εχεις κενες θεσεις κ η μητρικη σου το υποστηριζει ...
Κατέβασα την εκδοση 2.0 που είναι freeware και βρήκα ακριβώς αυτά που έψαχνα ,thanks deadeye!Το μόνο που δεν δείχνει αυτό το πρόγραμμα είναι τι χρώμα ποντίκι έχω 

H δύναμη της εξαπάτησης και της καταστροφής μπορεί να γοητεύσει μόνο μέτριους και αδύναμους
- Sergeant_Eikosaris
- Kilobyte level
- Academic status: MSc