USB Device Not Recognized
USB Device Not Recognized
Έχω ενα usb flash το οποίο μεχρι πριν λίγο καιρό δούλευε κανονικα.
Σε μια φάση ο υπολογιστής μου κάθε φορα που συνδέω το flash μου βγάζει ένα μήνυμα "USB Device Not Recognized : One of the USB devices attached to this computer has malfuctioned, and windows does not recognized it".
Σε άλλους υπολογιστές το flashaki δουλεύει κανονικα.
Οι θύρες USB του υπολογιστή μου δουλεύουν κανονικα γιατι αλλες συσκευές οπως printers,mouse,mobiles αναγνωρίζονται κανονικά.
Επίσης έχω δοκιμάσει και άλλα flashakia και δεν αναγνωρίζονται.
Χρησιμοποιώ Windows XP sp2.
Σε μια φάση ο υπολογιστής μου κάθε φορα που συνδέω το flash μου βγάζει ένα μήνυμα "USB Device Not Recognized : One of the USB devices attached to this computer has malfuctioned, and windows does not recognized it".
Σε άλλους υπολογιστές το flashaki δουλεύει κανονικα.
Οι θύρες USB του υπολογιστή μου δουλεύουν κανονικα γιατι αλλες συσκευές οπως printers,mouse,mobiles αναγνωρίζονται κανονικά.
Επίσης έχω δοκιμάσει και άλλα flashakia και δεν αναγνωρίζονται.
Χρησιμοποιώ Windows XP sp2.
- Proxenos
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
E, πως. Αν είχε ένα σοβαρό λειτουργικό, που άξιζε τα λεφτά του, μπορεί να λειτουργούσε ακόμη. Πέρα από την πλάκα, μια επανεγκατάσταση λύνει μεμιάς πολλά προβλήματα στα Windows. Κουράγιο...unorthodox wrote:Για δοκίμασε να βάλεις το φλασάκι σε μια δοκιμασμένα καλή θύρα. Ίσως η θύρα που το βάζεις να μη δουλεύει. Το λειτουργικό σου δεν παίζει ρόλο.
Have faith...
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
- mikem4600
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Κι εγώ έχω αυτό το πρόβλημα ("USB Device Not Recognized: One of the USB devices attached to this computer has malfuctioned, and windows does not recognized it") σε μία από τις δύο USB θύρες στο μπροστά μέρος του κουτιού του PC μου. Το πρόβλημα παρουσιάζεται μόνο με τα USB sticks μου - όταν συνδέω το κινητό μου ή το Bluetooth dongle μου και οι 2 θύρες δουλεύουν κανονικά. Τα USB sticks δουλεύουν κανονικά σε άλλους υπολογιστές. Δεν νομίζω να είναι θέμα λειτουργικού (δηλαδή να λύνεται με reinstall) γιατί αναβάθμισα στα Vista (clean install) και το πρόβλημα παραμένει. Υποθέτω ότι αυτό γίνεται διότι τη δεύτερη θύρα τη χρησιμοποιούσα περισσότερο και είναι στα τελευταία της (3 χρονών υπολογιστής γαρ).
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
- Geortsat
- byte level
- Academic status: MSc
Κοίτα ,οι υπολογιστές ήταν, είναι και θα είναι μηχανήματα του διαβόλου. Τη μια δουλεύουν, την άλλη όχι. Το πιθανώτερο είναι να έχει πρόβλημα η θύρα USB.
Διαβάζοντας τα προηγούμενα post μάλλον έχω παρόμοιο πρόβλημα...

To usb το βάζω σε μία θύρα και μου βγαίνουν τα παραπάνω μνμ , όταν το βάζω στις υπόλοιπες δεν μου βγάζει απολύτως τπτ ...δεν το αναγνωρίζει...
Δεν νομίζω όμως να έχουν χαλάσει ταυτόχρονα όλες οι θύρες usb του pc...
any ideas... τι μπορεί να φταίει ?

To usb το βάζω σε μία θύρα και μου βγαίνουν τα παραπάνω μνμ , όταν το βάζω στις υπόλοιπες δεν μου βγάζει απολύτως τπτ ...δεν το αναγνωρίζει...
Δεν νομίζω όμως να έχουν χαλάσει ταυτόχρονα όλες οι θύρες usb του pc...
any ideas... τι μπορεί να φταίει ?
Μάλλον κάτι είχε γίνει την τελευταία φορά που το χρησιμοποίησα στο Cslab2 και όταν μετά το έβαλα στο δικό μου pc μου έβγαζε αυτά τα μηνύματα...
Σήμερα -πάλι στο Cslab2- δεν το αναγνώριζε ο υπολογιστής και το πρόβλημα διορθώθηκε όταν το βάλαμε σε μία θύρα usb στο πίσω μέρος του.
Μετά όταν το ξαναχρησιμοποίησα στο δικό μου pc το αναγνώρισε και τώρα είναι όλα ok...
Πραγματικά δεν ξέρω τι πρόβλημα υπήρχε αλλιώς εννοείται οτι θα το έγραφα!
Σήμερα -πάλι στο Cslab2- δεν το αναγνώριζε ο υπολογιστής και το πρόβλημα διορθώθηκε όταν το βάλαμε σε μία θύρα usb στο πίσω μέρος του.
Μετά όταν το ξαναχρησιμοποίησα στο δικό μου pc το αναγνώρισε και τώρα είναι όλα ok...
Πραγματικά δεν ξέρω τι πρόβλημα υπήρχε αλλιώς εννοείται οτι θα το έγραφα!