Θέλω να αγοράσω υπολογιστή
- Sreak
- Venus Project Founder
- Academic status: PhD
Η πρώτη σου επιλογή έχει να κάνει με media center. Φαντάζομαι πως θα θέλεις έναν υπολογιστή για να κάνεις τη δουλειά σου και όχι κάτι σαν home cinema.
H δεύτερη σου επιλογή φαίνεται λίγο χειρότερη από την τρίτη. Πάντως και με τις 2 κάνεις σίγουρα τη δουλειά σου. Παρ' όλα αυτά τα στοιχεία που δίνεις δεν είναι αρκετά αναλυτικά. Π.χ τι motherboard έχουν τα παραπάνω συστήματα? Κάρτα γραφικών;
H δεύτερη σου επιλογή φαίνεται λίγο χειρότερη από την τρίτη. Πάντως και με τις 2 κάνεις σίγουρα τη δουλειά σου. Παρ' όλα αυτά τα στοιχεία που δίνεις δεν είναι αρκετά αναλυτικά. Π.χ τι motherboard έχουν τα παραπάνω συστήματα? Κάρτα γραφικών;
- maria_
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Όσον αφορά τη motherboard δεν αναφέρεται κάτι στο φυλλάδιο της προσφοράς και δυστυχώς δεν το κατέχω το αντικείμενο των τεχνικών λεπτομερειών για να σε βοηθήσω.Όσον αφορά τις κάρτες γραφικών(συγνώμη για την παράλειψη),στην 1η προσφορά δεν αναφέρει κατι,στη 2η περιλαμβάνει την ATI X300SE PCI Express 256MB και στην 3η την GECUBE X1600XT-G2 PCI Express 256MBx2
Βάλε φωτιά σε ό,τι σε καίει, σε ό,τι σου τρώει την ψυχή
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί!
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί!
- Fairy
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Θα ήθελα να ρωτήσω όσους από σας χρησιμοποιείτε ασύρματο ποντίκι και πληκτρολόγιο το εξής:
Είχα διαβάσει σε περιοδικά με υπολογιστές ότι ένα από τα μειονεκτήματά τους είναι χαμηλός
χρόνος απόκρισης, κυρίως σε απαιτητικές εφαρμογές όπως τα παιχνίδια. Έχετε παρατηρήσει
κάτι σχετικό; Μήπως συμβαίνει μόνο αν κάθεσαι υπερβολικά μακρυά; Και τέλος, έχετε υπόψιν
σας κάποιο άλλο μειονέκτημα έναντι των ενσύρματων (εκτός φυσικά από την υψηλότερη τιμή);
ΥΓ. Ελπίζω να μην φαίνεται λίγο αστεία η ερώτηση, απλά θέλω να το ψάξω καλά το ζήτημα
!
(Έχω καεί στο παρελθόν με επιλογή περιφερειακού)
Ευχαριστώ πολύ πολύ...
Είχα διαβάσει σε περιοδικά με υπολογιστές ότι ένα από τα μειονεκτήματά τους είναι χαμηλός
χρόνος απόκρισης, κυρίως σε απαιτητικές εφαρμογές όπως τα παιχνίδια. Έχετε παρατηρήσει
κάτι σχετικό; Μήπως συμβαίνει μόνο αν κάθεσαι υπερβολικά μακρυά; Και τέλος, έχετε υπόψιν
σας κάποιο άλλο μειονέκτημα έναντι των ενσύρματων (εκτός φυσικά από την υψηλότερη τιμή);
ΥΓ. Ελπίζω να μην φαίνεται λίγο αστεία η ερώτηση, απλά θέλω να το ψάξω καλά το ζήτημα

(Έχω καεί στο παρελθόν με επιλογή περιφερειακού)
Ευχαριστώ πολύ πολύ...
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."