πρόβλημα με format
Το ίδιο νομίζω κι εγώ ότι ισχύει,αν και πάνε μήνες από τότε που το χρησιμοποίησα τελευταία φορά.P@radox wrote:Είχα την εντύπωση πως το Visio αποτελούσε κομμάτι του πακέτου Office .. δεν ήξερα οτι έχει και Word , Excel κλπ..
Όσο για το key νόμιζα οτι καταχωρείαι στο όνομα σου (account) και ισχύει για το προιόν που κατέβασες..!
- nantia_86
- Venus Former Team Member
- Academic status: N>4
Έχω ένα προβληματάκι με ένα format που θέλω να κάνω. Ενώ κατέβασα τα windows xp pro από το msdnaa τα έγραψα σε cd και έχω ρυθμίσει το bios για να bootαρει από το cd, δεν bootαρει. Μου βγάζει σε κάποια φάση όταν γίνεται η εκκίνηση 2 φορές το: "Boot from CD" αλλά μετά μπαίνει κανονικά στα windows.
Μήπως ξέρει κανείς τι φταίει?
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Μηπως θελει να πατησεις πληκτρο για να κανει ΒΟΟΤ απο το σιντι? Εμενα νομιζω θελειnantia_86 wrote:Έχω ένα προβληματάκι με ένα format που θέλω να κάνω. Ενώ κατέβασα τα windows xp pro από το msdnaa τα έγραψα σε cd και έχω ρυθμίσει το bios για να bootαρει από το cd, δεν bootαρει. Μου βγάζει σε κάποια φάση όταν γίνεται η εκκίνηση 2 φορές το: "Boot from CD" αλλά μετά μπαίνει κανονικά στα windows.
επισης αν εχεις "αλλο" CD βαλε το αλλο με το αυθεντικο ΚΕΥ και νομιζω εισαι ενταξει
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Εφόσον έχεις ρυθμίσει το boot sequence από το BIOS, τότε το CD δεν είναι bootable. Το ISO που κατέβασες από το MSDNAA, πώς το έγραψες σε CD; Χρησιμοποιήσες την επιλογή "Burn image..." του Nero; Κατά 99.9% το πρόβλημα είναι στο CD, είτε δεν είναι bootable, είτε έχει κάποιο λάθος κατά την εγγραφή του...
Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Εφόσον βγαίνουν τα μηνύματα με τη μορφή:Ganther wrote:Μηπως θελει να πατησεις πληκτρο για να κανει ΒΟΟΤ απο το σιντι? Εμενα νομιζω θελει
επισης αν εχεις "αλλο" CD βαλε το αλλο με το αυθεντικο ΚΕΥ και νομιζω εισαι ενταξει
Boot from CD...
Boot from CD...
σημαίνει πως κοιτάζει και στα δύο drives (DVD-ROM και Recorder), δε βρίσκει κανένα CD και προχωράει στα WIndows. Αν έβρισκε, θα έμενε για μερικά δευτερόλεπτα στο μήνυμα "Press any key to boot from CD..." και μετά θα συνέχιζε στα Windows, αν δεν πάταγες κάτι. Δε νομίζω να μην είδε τέτοιο μήνυμα η nantia...
Tamiya rulezZz....
- default_user
- Kilobyte level