κλεινει ο υπολογιστης μου.
Re: κλεινει ο υπολογιστης μου.
παίξε κάτι άλλο παρά Sims 3 , pacman αποτελεί καλή λύση.. 

aquila non captat muscas. numero 5
δε μου κλεινει μονο στο sims αλλα και σε αλλα....παιζω ενα πολυυυ ελαφρυ και παλι κλεινει...δε ξερω νομιζω οτι το καλυτερο ειναι να το παω σε καποιον τεχνικο γιατι...αν ας πουμε παρω τροφοδοτικο και δε φταιει αυτο??? τι κανω??η καποιο λαθος κανω απο μονη μου...ελπιζω μονο να μη με παρει τρελλα χρηματα....ααα!! να ρωτησω και κατι ακομη??
θελω να κανω format τον υπολογιστη μου γιατι μου κολλαει γενικοτερα... μονο που δεν εχω ενα cd poy ειχα παλια των vista... ειχα κατευασει τα windows 7 αλλα εκανα μια πατατα στην εγγραφη του cd και δεν μου το διαβαζε στην αρχη κατι με το boot.. χερει κανεις πως γραφονται???? ευχαριστω και παλι..

- cypher
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Εφοσον δεν ασχολεισαι γενικοτερα καλυτερα οντως να το πας στον τεχνικο. Πες του να σου κανει και το φορματ εφοσον το θες να ξεμπερδευεις. Εκτος αν εχεις καναν γνωστο-φιλο που ασχολειται και ειναι προθυμος/η να βοηθησει.Sonia1988 wrote:δε μου κλεινει μονο στο sims αλλα και σε αλλα....παιζω ενα πολυυυ ελαφρυ και παλι κλεινει...δε ξερω νομιζω οτι το καλυτερο ειναι να το παω σε καποιον τεχνικο γιατι...αν ας πουμε παρω τροφοδοτικο και δε φταιει αυτο??? τι κανω??η καποιο λαθος κανω απο μονη μου...ελπιζω μονο να μη με παρει τρελλα χρηματα....ααα!! να ρωτησω και κατι ακομη??θελω να κανω format τον υπολογιστη μου γιατι μου κολλαει γενικοτερα... μονο που δεν εχω ενα cd poy ειχα παλια των vista... ειχα κατευασει τα windows 7 αλλα εκανα μια πατατα στην εγγραφη του cd και δεν μου το διαβαζε στην αρχη κατι με το boot.. χερει κανεις πως γραφονται???? ευχαριστω και παλι..

- sandra
- Wow! Terabyte level
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Περίεργο... Τότε μπορεί να μην έχεις 2 κάρτες γραφικών αλλά η 2η να είναι κάτι άλλο. Γιατί δε νομίζω να μπορούσε να κρατήσει τέτοιο σχετικά καινούριο pc 400άρι τροφοδοτικό.Sonia1988 wrote:ειναι 400 watt το maximum και η μαρκα του ειναι premier δε ξερω αν αυτο βοηθαει...
Τέλος πάντων, αν το πας σε τεχνικό λογικά δε θα πρέπει να σε κοστολογήσει πάνω από 20-30 ευρώ μόνο για να το τσεκάρει (δεν υπολογίζω format, κλπ), αν έρθει σπίτι αλλιώς ίσως να λέω και πολλά. Από εκεί και πέρα, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα συνυπολόγισε και το κόστος των ανταλλακτικών (π.χ. τροφοδοτικό) αλλιώς του το λες από πριν αν δε θες να το αλλάξει.
Είμαι ένας μοναχικός cowboy...
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Kαι πως στον κόρακα θα καταλάβουν ότι άνοιξες τον πύργο? Βάζουν αισθητήρες στα πλαινά του κουτιού, και μόλις αισθανθούν κίνηση, στέλνουν σήμα σε ένα τσιπάκι dram, το οποιο αποθηκευει τη μεταβλητη has_been_opened = 1;? Και τo service, με τις τρελές γνώσεις που διαθέτει, διαβάζει αυτή τη τιμή και αποφαίνεται αν η εγγύηση ισχύει?~~Wind~~ wrote: Δεν έχει σημασία, για να είσαι στην εγγύηση δε πρέπει να ανοίξεις τον πύργο. Έτσι πάει τις περισσότερες φορές.
Ναι, είναι παράλογο.
Για μένα δεν είναι η κάρτα γραφικών ούτε η σκόνη, το τροφοδοτικό θα κοίταγα.

Έχω κάψει μητρική "παίζοντας" μαζί της (στατικό φορτίο, μάλλον), πήγα όλο τον πύργο στο πλαίσιο, έκανα τον ανήξερο, και μου την αλλάξαν με 2πλάσιας αξίας μητρική, επειδή δεν υπήρχε το μοντέλο που είχα
Πρέπει να είσαι ολίγον τι γκάγκας για να τους πεις ότι άνοιξες το κουτί..Και cpu να κάψεις απο oc (όχι πως καίγονται πλέον, αλλά λέμε τώρα), κάνεις ένα clear Cmos, και δεν το παίρνει χαμπάρι ούτε η Gigabyte και η asus μαζί

Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- ~~Wind~~
- Gbyte level
- Academic status: N>4
Βάζουν ένα ηλίθιο αυτοκόλλητο.

Come to foss-aueb ...we have cookies.. yamyam~nomnomnomnomnomnomnomnom
a cookie ~ I will do science to it
- para
- Wow! Terabyte level
edit: Άκυρο - potato 

Last edited by para on Wed Feb 17, 2010 3:35 am, edited 1 time in total.
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Δεν παίζει αυτό..Και αν θες να προσθέσεις κάποιο εξάρτημα ή κάποια επέκταση? Πρέπει να πληρώνεις φέσι, για να στο αλλάξουν στο service??~~Wind~~ wrote:Βάζουν ένα ηλίθιο αυτοκόλλητο.![]()
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Nαι. Απο το e-shop και plaisio βαζουν ενα αυτοκόλλητο που κλείνει το tower. Για να το ανοιξεις, πρεπει να το σκισεις. Αν δεν υπαρχει, no εγγύηση. Αν θες κατι καινούργιο, πρέπει να τους το ζητήσεις ευγενικά και να τους πληρώσεις.emperormario wrote:Δεν παίζει αυτό..Και αν θες να προσθέσεις κάποιο εξάρτημα ή κάποια επέκταση? Πρέπει να πληρώνεις φέσι, για να στο αλλάξουν στο service??~~Wind~~ wrote:Βάζουν ένα ηλίθιο αυτοκόλλητο.![]()
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
όχι μόνο στο e-shop, plaisio παντού σχεδόν το κάνουν αυτό, και ισχύει και για κινητά τηλέφωνα και άλλες ηλεκτρικές συσκευές.. άρα μην πειραματίζεσται πριν τελειώσει η εγγύηση!Stoupeace wrote:Nαι. Απο το e-shop και plaisio βαζουν ενα αυτοκόλλητο που κλείνει το tower. Για να το ανοιξεις, πρεπει να το σκισεις. Αν δεν υπαρχει, no εγγύηση. Αν θες κατι καινούργιο, πρέπει να τους το ζητήσεις ευγενικά και να τους πληρώσεις.emperormario wrote:Δεν παίζει αυτό..Και αν θες να προσθέσεις κάποιο εξάρτημα ή κάποια επέκταση? Πρέπει να πληρώνεις φέσι, για να στο αλλάξουν στο service??~~Wind~~ wrote:Βάζουν ένα ηλίθιο αυτοκόλλητο.![]()

κλεινει ο υπολογιστης μου.
πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ
να υποθέσω οτι οι συνήθεις ύποπτοι είναι σκόνη τροφοδοτικό;
τον καθάρισα άρα μένει μόνο το τροφοδοτικό; είναι σχετικά καινούργιο,2-3 χρόνια
πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ
να υποθέσω οτι οι συνήθεις ύποπτοι είναι σκόνη τροφοδοτικό;
τον καθάρισα άρα μένει μόνο το τροφοδοτικό; είναι σχετικά καινούργιο,2-3 χρόνια

και μη ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στα νέα του portal μας

OctoMag: νέο θαύμα στη ρομποτική!
Αντι-Facebook καμπάνια της Greenpeace
Internet Explorer 9 beta, Διαθέσιμος για donwload

-
δοκίμασε να μπεις σε BIOS Screen και να δεις αν κλείνει. Μπες και στο "Hardware Monitor" tab αν είναι, και κοίτα θερμοκρασίες και Volts.
δε προλαβαίνει να μπεί πιά....πρίν το καθαρίσω είχε θερμοκρασία cpu 90 οτι άλλο είχε δε το θυμάμαι άρα μάλλον δε θα μου έκανε εντύπωση

- the_night_watchman
- Mbyte level
νομιζω ειχα το ιδιο προβλημα πριν κατι μηνες και εφταιγε τελικα η μητρικη.
-
από σκόνη πως πάμε; γιατί αν έχεις idle 90 βαθμούς, κλάφτα.
Δοκίμασε να ποιάσεις και τα πτερύγια της ψύκτρας που είναι πάνω στην CPU να δεις αν όντως ζεματάει. Επίσης άνοιξε το πλαινό πορτάκι για να μπαίνει θερμοκρασία δωματίου.
Δοκίμασε να ποιάσεις και τα πτερύγια της ψύκτρας που είναι πάνω στην CPU να δεις αν όντως ζεματάει. Επίσης άνοιξε το πλαινό πορτάκι για να μπαίνει θερμοκρασία δωματίου.
βασικά δεν ήταν idle έκλεισε απο μόνο του και το άνοιξα bios για να δώ θερμοκρασία.
είδα το 90 και το καθάρισα.αλλά μάλλον δεν έφταιγε αυτό.ανοιχτό είναι το πλαινό.δε θα έπρεπε να είναι θέμα θερμοκρασίας πια
---
ΑΚΥΡΟ είναι θέμα θερμοκρασίας.
ΤΟν έχω κλειστό πάνω απο ώρα και άνοιξε bios.cpu temp 130C
OMG
αφού δουλεύει το ανεμιστηράκι ρε γαμ... και το καθάρισα...και το τσέκαρα και για το αν εφαρμόζει καλά....τι άλλο να κάνω;
είδα το 90 και το καθάρισα.αλλά μάλλον δεν έφταιγε αυτό.ανοιχτό είναι το πλαινό.δε θα έπρεπε να είναι θέμα θερμοκρασίας πια
---
ΑΚΥΡΟ είναι θέμα θερμοκρασίας.
ΤΟν έχω κλειστό πάνω απο ώρα και άνοιξε bios.cpu temp 130C
OMG
αφού δουλεύει το ανεμιστηράκι ρε γαμ... και το καθάρισα...και το τσέκαρα και για το αν εφαρμόζει καλά....τι άλλο να κάνω;

-
κανονικά θα έπρεπε να καίει η ψύκτρα της CPU. για δοκίμασε.
Γενικά ανέβαζες θερμοκρασίες τον τελευταίο καιρό; Είναι πιθανό με τον καιρό να χάλασε η πάστα και να μην απορροφά σωστά θερμότητα (ειδικά αν είναι καμιά μάπα, μπορεί και να τη μονώνει τη CPU). Εναλλακτικά, μπορεί να έχουν χαλάσει οι sensors και να ενεργοποιούν το αυτόματο κλείσιμο χωρίς λόγο.
Γενικά ανέβαζες θερμοκρασίες τον τελευταίο καιρό; Είναι πιθανό με τον καιρό να χάλασε η πάστα και να μην απορροφά σωστά θερμότητα (ειδικά αν είναι καμιά μάπα, μπορεί και να τη μονώνει τη CPU). Εναλλακτικά, μπορεί να έχουν χαλάσει οι sensors και να ενεργοποιούν το αυτόματο κλείσιμο χωρίς λόγο.
το λοιπόν
τον έβαλα πλάγια και τον άνοιξα.ανοίγει στα 95 και σιγά σιγά ανεβαίνει.
πίεσα πολύ δυνατά το ανεμιστηράκι προς τη cpu και σιγά σιγά κατέβαινε η θερμοκρασία.πράγμα που σημαίνει οτι δεν εφαρμόζει καλά το ανεμιστηράκι.
Όμως όταν έφτασε στους 83 και χαλάρωσα λίγο τη δύναμη που το πίεζα ανέβηκε στιγμιαία στους 95...αυτό είναι φυσιολογικό;
τον έβαλα πλάγια και τον άνοιξα.ανοίγει στα 95 και σιγά σιγά ανεβαίνει.
πίεσα πολύ δυνατά το ανεμιστηράκι προς τη cpu και σιγά σιγά κατέβαινε η θερμοκρασία.πράγμα που σημαίνει οτι δεν εφαρμόζει καλά το ανεμιστηράκι.
Όμως όταν έφτασε στους 83 και χαλάρωσα λίγο τη δύναμη που το πίεζα ανέβηκε στιγμιαία στους 95...αυτό είναι φυσιολογικό;

-
- Gbyte level