Τα κινητά τηλέφωνα αυξάνουν το κίνδυνο εμφάνισης όγκων
Αν μπορείς άστο και από το χέρι σου. Όχι ότι τα ασύρματα κάνουν λιγότερη ζημειά. Ποιοι από εσάς σκέφτονται να ασχοληθούν με κινητά τηλέφωνα?
Last edited by Vasilis on Sun Oct 31, 2004 2:35 am, edited 1 time in total.
The road goes on forever...
- semis19
- Gbyte level
Νομίζω ότι είναι το λιγότερο επικίνδυνο!Vasilis wrote:Αν μπορείς άστο και από το χέρι σου.
"Make way for the bad guy.", Al Pacino, Playing Tony Montana in Scarface
"Elementary, my dear Watson.",The adventures of Sherlock Holmes
"A boy's best friend is his mother.", Antony Perkins, Psycho
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
- semis19
- Gbyte level
Έλα ρε συ μην τρελένεσαι ... εξάλλου ότι ζημιά ήταν να γίνει έχει γίνει!!!Vasilis wrote:Σήμερα ήμουν σε ένα πάρτυ και φοβόμουν να αφήσω το κινητό πάνω μου! Έχω αγχωθεί πολύ σοβαρά!

"Make way for the bad guy.", Al Pacino, Playing Tony Montana in Scarface
- silegav
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
βασικά είμαστε σχετικά τυχεροί μέσα στην ατυχία μας οι Έλληνες διότι σε εμάς ήρθαν κατ'ευθείαν τα κινητά 2ης γενιάς τα οποία έχουν πολύ λιγότερες επιπτώσεις από τα 1ης.
Τα 1ης τα δοκίμασαν οι "προηγμένοι" τεχνολογικά λαοί (Αμερικάνοι, Γιαπωνέζοι κ.α.) και τους βλέπω σε καμιά 10ριά χρόνια αποδεκατισμένους.
Πάντως κάπου στο CNET είχα βρει και μια λίστα με την ισχύ εκπομπών για κάθε Μοντέλο κινητού και το δικό μου κατέχει από τις πρώτες θέσεις.
Τις τελευταίες θέσεις τις κατέχουν κάτι 6600 και κάτι άλλα που θεωρούνται ούτως ή άλλως top σε πολλούς τομείς.
Τα 1ης τα δοκίμασαν οι "προηγμένοι" τεχνολογικά λαοί (Αμερικάνοι, Γιαπωνέζοι κ.α.) και τους βλέπω σε καμιά 10ριά χρόνια αποδεκατισμένους.
Πάντως κάπου στο CNET είχα βρει και μια λίστα με την ισχύ εκπομπών για κάθε Μοντέλο κινητού και το δικό μου κατέχει από τις πρώτες θέσεις.
Τις τελευταίες θέσεις τις κατέχουν κάτι 6600 και κάτι άλλα που θεωρούνται ούτως ή άλλως top σε πολλούς τομείς.
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Υπάρχει και αυτό το post: http://venus.cslab.aueb.gr/forum/viewto ... D%E7%F4%DC
για όσους προτιμούν μια περισσότερο μαθηματική προσέγγιση που είχα κάνει.
για όσους προτιμούν μια περισσότερο μαθηματική προσέγγιση που είχα κάνει.
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
το αφησα να αιωρειται και αυτο που λετε, για να μην εχω συνεπειες απο τους αρχηγους του φορουμ. Μπορει να μου βαζανε το καταληλο για ανηλικους ανω των 15silegav wrote:Είπα κι εγώ....ετοιμαζόμουν να βάλω το (Χ) στην κουβέντα όταν μίλησες για επιδόσεις....Ganther wrote:Πιστευω οτι το κινητο φταιει που χρωσταω τοσα μαθηματα!!! :P :p

ΥΓ. μιλαω για αποδοσεις και οχι επιδοσεις.