Building a New PC - Προτάσεις

Συζητήσεις για θέματα που σχετίζονται με hardware.
MoonShadow
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a
Re: Building a New PC - Προτάσεις

Post by MoonShadow » Wed Oct 12, 2011 3:10 pm

chriskin wrote:και να φανταστεις οτι εχω ζητησει μαξιλαρακια για ακουστικα (πως λεγονται επισημα αυτα;) - ευτυχως βρηκα δυο τελειως αχρησιμοποιητα σε κατι χαλασμενα ακουστικα και εβαλα αυτα στα δικα μου, οποτε και δεν με αγχωνει το ποτε θα τα φερουν (η αμα θα τα φερουν)
ear pads(μετά απο ανελέητο ψάξιμο βρήκα πέρσι στο e-shop και με τα 1000 ζόρια μου τα φέρανε.Σε ότι μαγαζί και αν ρώταγα με κοιτάζαν με ανοιχτό το στόμα.Λες και πρέπει να αγοράσω 40 euro τα ακουστικά του iphone επειδή ξεφλούδισαν λίγο τα λαστιχάκια)
Image
nks
Mbyte level
Mbyte level

Post by nks » Wed Oct 12, 2011 3:37 pm

παιδια η λυση ειναι απλη.

παρηγγειλα κ γω την παρασκευη μια web cam αλλα ελεγε μετα απο 2-3 μερες,αφου δεν γινοταν τιποτα τους στελνω mail κ λεω

αν δεν ερθει εντος 2 ημερων παρακαλω ακυρωστε την παραγγελια,κ την ακυρωσαν αμεσως.

για το eshop το 2-3 μερες = δεν πα να κοπανας τον πωπο σοτ κατω,δεν θα στο φερουμε.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Wed Oct 12, 2011 7:59 pm

MoonShadow wrote:
chriskin wrote:και να φανταστεις οτι εχω ζητησει μαξιλαρακια για ακουστικα (πως λεγονται επισημα αυτα;) - ευτυχως βρηκα δυο τελειως αχρησιμοποιητα σε κατι χαλασμενα ακουστικα και εβαλα αυτα στα δικα μου, οποτε και δεν με αγχωνει το ποτε θα τα φερουν (η αμα θα τα φερουν)
ear pads(μετά απο ανελέητο ψάξιμο βρήκα πέρσι στο e-shop και με τα 1000 ζόρια μου τα φέρανε.Σε ότι μαγαζί και αν ρώταγα με κοιτάζαν με ανοιχτό το στόμα.Λες και πρέπει να αγοράσω 40 euro τα ακουστικά του iphone επειδή ξεφλούδισαν λίγο τα λαστιχάκια)

στα ελληνικα εννοω :razz:
MoonShadow
Venus Former Team Member

Post by MoonShadow » Thu Oct 13, 2011 6:21 pm

chriskin wrote:στα ελληνικα εννοω :razz:
δεν σκέφτηκα ότι θα είσαι τόσο αισιόδοξος ώστε να πιστεύεις ότι υπάρχει ελληνικό αντίστοιχο :) (το μαξιλαράκια πάντως πέφτει μέσα και ας ακούγεται χύμα :-D )
Image
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Oct 13, 2011 6:35 pm

:lol:
καποια μερα θα το βρω το ελληνικο αναλογο
καθε φορα που τα λεω μαξιλαρακια με κοιτανε περιεργα ολοι - οταν τα λεω ear pads με κοιτανε περιεργα ακομα περισσοτεροι
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Fri Oct 14, 2011 10:43 am

lets just get back on topic :-p

έχω άρχισα να χρησιμοποιώ την υπηρεσία ηλεκτρονικής αγοράς του plaisio.gr
για αρχή χρησιμοποίησα την μέθοδο αντικαταβολής, και έμεινα ευχαριστημένος.
η ποικιλία τους δεν είναι και τεραστια από ότι μου έλεγαν πολλοί φίλοι, αλλα μ'αρεσει το γεγονός ότι μπορείς να τους ζητήσεις να σου κάνουν import προϊόντα που δεν έχουν στην λίστα του site ή να τους πεις να σου παραγγείλουν πράγματα από το εξωτερικό που τυγχάνει να είναι από εταιρίες που συνεργάζεται κάποιος προμηθευτής τους. για παράδειγμα προϊόντα razer που κυκλοφορούν μονο στην αμερική.
η διαφορα στο να τα αγοράσω μεμονωμένα με την κάρτα μου είναι στα μεταφορικά σε συνδυασμό με αρχική τιμή, αυτοί τα φέρνουν με χονδρική και καμια φορα προκύπτουν πιο φτηνά.
Image
Post Reply

Return to “Hardware”