Apple iPhone

Συζητήσεις για θέματα που σχετίζονται με hardware.
DeusEx
byte level
byte level

Post by DeusEx » Mon Sep 10, 2007 9:50 pm

para wrote:
[οφφ]Καλως ορισες στο forum DeusEx![/οφφ]
THX ! Αλλα δεν ειμαι καινουργιος χρηστης . Απλα εφτιαξα ενα νεο account γιατι δεν μπορουσα να αλλαξω nick στο παλιο !

Οπως και να χει δεν βλεπω τον λογο γιατι καποιος να το αγορασει και να σκασει τοσα λεφτα , αφου μπορει να αγορασει ενα pda phone με λιγοτερα χρηματα , λιγοτερο εντυπωσιακο αλλα πιο λειτουργικο . Τα καινουργια μπορεις να τα χρησιμοποιησεις και για navigator !

Πιστευω , παντα η apple πουλουσε ιδεα και ονομα . το ιδιο κανει κ τωρα .
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by shodanjr_gr » Tue Sep 11, 2007 9:41 am

Η Apple πέραν από το brand πουλάει και intergration/ease of use.

Το ipod δεν ξεκίνησε να πουλάει επειδή η Apple ήταν κάνα φοβερό brand name (θυμηθείτε ότι δεν είχε γίνει ακόμα το "μπαμ" με τα Mac όταν βγήκε το Ipod)...

Πούλησε επειδή είχε ΑΠΛΟ interface, και ένα ΚΑΛΟ βοηθητικό software, οπότε μπορούσε να το λειτουργήσε ο καθένας.

Και επαναλαμβάνω, από πλευράς specification καθαρά δεν υπάρχουν PDA phones καλύτερα από το iphone. Απλά χρειάζεται η Apple να βγάλει κάποια firmware updates για να διορθώσει bugs/ελλείψεις σε functionality.
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
Erevodifwntas
Gbyte level
Gbyte level

Post by Erevodifwntas » Tue Sep 11, 2007 9:52 am

shodanjr_gr wrote:
Πούλησε επειδή είχε ΑΠΛΟ interface, και ένα ΚΑΛΟ βοηθητικό software, οπότε μπορούσε να το λειτουργήσε ο καθένας.
πούλησε επειδή ήταν Apple και γιατί ήταν όμορφο.
Go To Statement Considered Harmful (Τιτλος δημοσίευσης του Edsger Dijkstra).

my personal site
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Tue Sep 11, 2007 11:49 am

Erevodifwntas wrote:
shodanjr_gr wrote:
πούλησε επειδή ήταν όμορφο.
Συμφωνώ. Η Apple κατάφερε να μετατρέψει το ipod σε συνώνυμο της μόδας και της επιτομής του design. Επιπλέον για πολλούς ipod=mp3 player.Αυτό λέει πολλά. Αυτός ήταν και ο πραγματικός λόγος για τον οποίο πούλησε τέτοια τρελά νούμερα. Γιατί, κακά τα ψέματα, στην αγορά υπήρχαν και υπάρχουν παρεμφερή προιοντα σε χαμηλότερες τιμές
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level

Post by shodanjr_gr » Tue Sep 11, 2007 2:01 pm

Μέχρι να μετατραπεί όμως το Ipod σε fashion symbol δεν πούλαγε επειδή ήταν μόδα...πούλαγε γιατί προσέφερε (και ακόμα προσφέρει) ευκολία χρήσης, που πολλά άλλα προϊόντα δεν είχαν και δεν έχουν.

Το θέμα δεν είναι να προσφέρει ένα ΜΡ3 player λειτουργίες που θα τις ζήλευε ένα desktop PC, αλλά να κάνει συγκεκριμένα πράγματα και να τα κάνει εύκολα και σωστά.
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Tue Sep 11, 2007 2:09 pm

Τελικά οι μόνες τεχνολογικές συζητήσεις που έχουν πάντα κόντρα είναι αυτές για την Apple. Ή θα την λατρεύει κάποιος ή θα τα θεωρεί υπερβολικά. Προσωπικά δεν έχω κάποιο προιόν της οπότε απλά τα θαυμάζω από τα videakia και παρακολουθώ τις αψιμαχίες σας :-p
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level

Post by shodanjr_gr » Tue Sep 11, 2007 2:15 pm

Διευκρινιστηκά να πω ότι δεν είμαι Apple-fanboi, το αντίθετο θα έλεγα, έχω υπάρξει αρκετά κριτικός της όλης στάσης της εταιρίας.

Απλά όταν ένα μηχάνημα ΔΟΥΛΕΥΕΙ, τότε το αναγνωρίζω ;)
DeusEx
byte level
byte level

Post by DeusEx » Tue Sep 11, 2007 2:18 pm

Η apple ειχε ονομα κ πριν το ipod . Ειναι συνωνυμο του ομορφου design , της ταχυτητας , της λειτουργικοτητας και φιλικο προς τον χρηστη . Γιαυτο πουλησε το ipod τοσο καλα ... Γιαυτο ετρεξαν πολλοι κ αγορασαν στα τυφλα το iphone και τωρα πανε με τις αποδειξουλες τους να παρουν την αποζημιωση απο την τιμη αγορας !!!

Οσο για το iphone , ασυγχωριτα λαθη , ειναι η μη-επεκτασιμη μνημη ( δεν δεχεται καρτες sd, minisd κτλ ) και οτι δεν μπορεις να αλλαξεις την μπαταρια μονος σου.Πρεπει να το στειλεις (!!!) πισω για να στην αλλαξουν στο σερβις εναντι 80 δολλαριων περιπου ...
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level

Post by shodanjr_gr » Tue Sep 11, 2007 2:33 pm

DeusEx wrote:Η apple ειχε ονομα κ πριν το ipod . Ειναι συνωνυμο του ομορφου design , της ταχυτητας , της λειτουργικοτητας και φιλικο προς τον χρηστη . Γιαυτο πουλησε το ipod τοσο καλα ...
Όνομα είχε, απλά δεν είχε το όνομα που έχει τώρα. ΤΟΤΕ το ipod ΔΕΝ πούλαγε επειδή ο καθένας "έπρεπε" να έχει Ipod, πούλαγε γιατί απλά ήταν ανώτερο από τον ανταγωνισμό, μικρότερο, με πρακτικό σχήμα και εύκολο interface. Συγκριτικά με τον ανταγωνισμό (κάτι Creative NOMAD κλπ) λογικό ήταν να πουλήσει καλύτερα.
Γιαυτο ετρεξαν πολλοι κ αγορασαν στα τυφλα το iphone και τωρα πανε με τις αποδειξουλες τους να παρουν την αποζημιωση απο την τιμη αγορας !!!
Προφανώς και πολλοί αγόρασαν το i-phone λόγω hype. Όπως συμβαίνει και με κάθε gadget την σήμερον-ημέρα. Τώρα το γεγονος ότι συνέβει το price drop επειδή δεν πούλαγε τόσο καλά, δεν έχει σχέση με το hype της συσκευής. Πάλι καλά που δώσαν και τα 100 δολλάρια πίσω.
Οσο για το iphone , ασυγχωριτα λαθη , ειναι η μη-επεκτασιμη μνημη ( δεν δεχεται καρτες sd, minisd κτλ ) και οτι δεν μπορεις να αλλαξεις την μπαταρια μονος σου.Πρεπει να το στειλεις (!!!) πισω για να στην αλλαξουν στο σερβις εναντι 80 δολλαριων περιπου ...
Τί να την κάνεις την μνήμη με 4/8 gigabyte flash επάνω; Overkill μου φαίνεται...Τώρα τα περί μπαταρίας, γνωστή ξεροκεφαλιά του Jobs :p
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Tue Sep 11, 2007 3:07 pm

shodanjr_gr wrote:Τί να την κάνεις την μνήμη με 4/8 gigabyte flash επάνω
Ήδη η sandisk νομίζω ανακοίνωσε 10-12gb και αναμένονται μέχρι 16gb έως το τέλος του 2007 ή τα μέσα 2008...Δεν θα μας χάλαγε μία επέκταση από τα 8 στα 24 έτσι ???
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Tue Sep 11, 2007 3:36 pm

Παρά το ότι είμαι ΑppleFAN και φαίνεται, θα ήθελα προσπαθήσω να είμαι αντικειμενικός.
α. Αν αγόραζα ένα χ smartphone και μετά πό ένα μήνα μου λέγανε οτι σου δίνω πίσω 100 δολαρια, θα με χάλαγε? ήμουν δεν ήμουν ευχαριστημένος? Οπότε τι κέρδος μπορεί να έχει από αυτό η Apple? Ας μη το κοιτάμε μόνο προκατειλημένα! Αν δηλαδή πάρω ένα αυτοκίνητο σήμερα και βάλω πάνω κάποια έξτρακαι τα πληρώσω και έξτρα, και μετά από 2-3 μήνες ανακοινώσει η εταιρεία ότι αυτά τα εξτρα θα τα δίνει standar από εδώ και πέρα στην ίδια τιμή που το αγόρασα εγώ χωρίς τα έξτρα, θα έπρεπε να θεωρήσω τι???(αυτό γίνεται συνέχεια) Απλά πάντα πέφτει η τιμή ενός προιόντος με τον καιρό και κυρίως όταν πρόκειται να βγεί το νέο μοντέλο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση είμαστε εν αναμονή της κυκλοφορίας του στην Ευρώπη, και μπορεί να είναι και με έξτρα 3G κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Άρα ρίχνουμε την τιμή του προηγούμενου προίοντος.

β. Όσον αφορά τη μπαταρία, αμάν ρε παιδιά τα έχουμε ξαναπεί! Προσωπικά Χ@στ@κα που δεν μπορώ να βγάλω τη μπαταρία μόνος μου! Όσον αφορά το κόστος, η αλλαγή είναι μέσα στην εγγύηση, και αν περάσει την εγγύηση τότε πληρώνεις. Όπως ακριβώς θα έκανες με οποιοδήπτε άλλο κινητό. Απλά αντί να πας να πάρεις τη μπαταρία μόνος σου και να την αντικαταστήσεις θα σου το κάνουν αυτοί σε 2-3 μέρες! Τόσος χαμός για το τίποτα!

γ.Δεν νομίζω ότι έριξαν την τιμή γιατί δεν παέι καλά. Για ρίξτε μια ματιά εδώ:
Πολλοί νόμιζαν ότι επειδή έπεσε η τιμή του iPhone, κάτι δεν πάει καλά όσον αφορά τις πωλήσεις του. Απ’ότι φαίνεται όμως απλά ήταν τελείως λάθος στις εκτιμήσεις τους. Όπως και πολλοί αναλυτές σαφώς! Η εταιρεία είχε ανακοινώσει ότι είχε σκοπό να φτάσει τις 1.000.000 πωλήσεις μέχρι το τέλος του του Σεπτεμβρίου. Δηλαδή ξεπέρασε τις προβλέψεις τις και έφτασε στον στόχο 3 βδομάδες νωρίτερα!

Αν αυτό συνδυαστεί με την ακόμη χαμηλότερη τιμή του, μπορεί σίγουρα κάποιος να αντιληφθεί ότι ο δεύτερος στόχος που είναι τα 10.000.000 μέχρι το τέλος του οικονομικού έτους του 2008 είναι αρκετά συντηρητικός. Και δεν έχει ακόμα ξεκινήσει τις πωλήσεις εκτός Αμερικής, ούτε και η περίοδος των γιορτών ακόμα! Συνολικά λοιπόν πουλούσε 13,514 iPhones την ημέρα κατά μέσο όρο!

Ας αναφέρουμε μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία από το MacDailyNews:

- Apple (with summer U.S. sales only) outsold Sony Ericsson’s worldwide holiday smartphone unit sales (1.137 million units, 5.1% market share)
- Apple (with summer U.S. sales only) outsold Palm’s worldwide holiday smartphone unit sales (1.211 million units, 5.5% market share)
- Apple (with summer U.S. sales only) places just behind Motorola’s worldwide holiday smartphone unit sales (1.463 million units, 6.6% market share)
- According to Canalys, Nokia led with 11.114 million “smart mobile device” shipments in Q4 2006 (50.2% share); RIM was second with 1.829 million (8.3% share).

(Note that we are comparing projected Apple iPhone sales in Q3 2007 (summer) to Q4 2006 (holiday) figures for others because they are the best numbers we have available to us at this time. We conduct this exercise in order to give some sense of where Apple stands in the market.)

Microsoft CEO, Steve Ballmer: “There’s no chance that the iPhone is going to get any significant market share. No chance.”

http://feeds.feedburner.com/~r/Wiggler/~3/154973599/
Εϊναι όλα θέμα μαρκετινγ. Μη σας πω ότι ήταν και προσχεδιασμένο. Σου λέει κάτσε να πουλήσω 3 μήνες ψηλά που θα πάνε όλοι οι πορωμένοι αρχικά να το παρουνε, μετά ρίχνω τραγικά την τιμή (1/3) και το παίζω και καλός σε αυτούς που το πήραν 2 βδομάδες πιο πριν! Μπορεί να είναι ακόμα ακριβό αλλά ο καταναλωτής λέει: "Ρε συ το έριξε 200 δολάρια, ευκαιρία είναι!!!" Παιδιά δεν είναι όλα μόνο τεχνολογία και καλυτερότητα! Κατα 70% είναι το "πως πουλάω το προιόν" : ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ!!!!!!!!

δ. Πείτε μου ένα smartphone που με την προσθήκη της μεγαλύτερης μνήμης που κυκλοφορεί και υποστηρίζεται από κινητά (4GB γιατί τα 12 και τα 18 δεν υποστηρίζονται από καμία συσκευή!) εχει συνολικά μνήμη περισσότερη από 8 GB??? Μάλλον καμία! Άρα είναι μέσα στην αγορά και χωρίς αυτή!Ποιος ο λόγος λοιπόν να την προσθέση από τώρα? Άστο σου λέει για πιο επόμενη έκδοση που θα φανεί και σαν Super-προσθήκη!!! MAΡKETINΓK και πάλι!!!! Άλλωστε δεν θυμάμαι κανένα ιPod να παίρνει έξτρα μνήμη, και αυτό δεν ενόχλησε κανένα από αυτούς που έχουν/παίρνουν ipods. Και μην ξεχνάμε ότι το iphone είναι ένα ipod με δυνατότητες τηλεφώνου και internet! Αυτό διαφημίζει ότι είναι!

ε.Για να κλείσω γενικά να πω ότι δεν είπε κανείς ότι είναι το υπερτέλειο προιόν. Σϊγουρα θα έχει ψεγάδια, σίγουρα θα μπορούσε να είναι και καλύτερο! Αυτό όμως που διαφημίστηκε ότι είναι, είναι : "a breackthrough device". Είναι όντως "επαναστατικό" προιόν! Δεν ανήκει σε μια κατηγορία αλλά παίρνει στοιχεία από πολλές!Όποιος ψάχνει λοιπόν για λάθη θα βρεί και μπορεί και πολλά, αλλά όλα θα έιναι υποκειμενικά "ενοχλητικά" για κάποιος και για κάποιους άλλους όχι!

στ.Btw εφαρμογές για το iphone έχουν ήδη κυκλοφορήσει πολλές που το προσδίδουν δυνατότητες (από πλευράς software) και έχουν βρεθεί τρόποι να παραβλευθεί το iTunes και να γίνει η διαχείρισή του από άλλους managers που μπορούν να του αλλάξουν τα φώτα!!

ζ. έτσι και για να "ερρίσω" λιγάκι ως "Appleάκιας":
Όσα δεν φτάνει η αλεπού... τα κάνει κρεμαστάρια!

added

Πωλείται πλέον το λογισμικό που ξεκλειδώνει το iPhone
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level

Post by mikem4600 » Tue Sep 11, 2007 7:24 pm

sandra wrote:Τελικά οι μόνες τεχνολογικές συζητήσεις που έχουν πάντα κόντρα είναι αυτές για την Apple.
Μπα, είσαι νέα ακόμα, δεν έχεις ζήσει ηρωικες εποχές για μάχες Linux/Java με Windows Server/.NET. :-p
P3 wrote:Αν αγόραζα ένα χ smartphone και μετά πό ένα μήνα μου λέγανε οτι σου δίνω πίσω 100 δολαρια, θα με χάλαγε? ήμουν δεν ήμουν ευχαριστημένος?
Εξαρτάται... Αν είχες σκάσει ~600€ για να πάρεις ό,τι πιο cutting edge και μετά από 2 μήνες έκανε σχεδόν τα μισά, τότε ναι, θα έλεγα ότι σε έπιασαν κότσο... ;)
P3 wrote:Εϊναι όλα θέμα μαρκετινγ. Μη σας πω ότι ήταν και προσχεδιασμένο. Σου λέει κάτσε να πουλήσω 3 μήνες ψηλά που θα πάνε όλοι οι πορωμένοι αρχικά να το παρουνε, μετά ρίχνω τραγικά την τιμή (1/3) και το παίζω και καλός σε αυτούς που το πήραν 2 βδομάδες πιο πριν! Μπορεί να είναι ακόμα ακριβό αλλά ο καταναλωτής λέει: "Ρε συ το έριξε 200 δολάρια, ευκαιρία είναι!!!" Παιδιά δεν είναι όλα μόνο τεχνολογία και καλυτερότητα! Κατα 70% είναι το "πως πουλάω το προιόν" : ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ!!!!!!!!

(...)Παιδιά δεν είναι όλα μόνο τεχνολογία και καλυτερότητα! Κατα 70% είναι το "πως πουλάω το προιόν" : ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ!!!!!!!!
Σύμφωνοι! :-D Πες το, μην ντρέπεσαι! Θέλαμε απλώς μια αρπαχτή! Σας κοροϊδεύουμε μες στη μούρη σας και θέλαμε απλώς να σας φάμε τα λεφτά, εσάς των "early adopters" (beta testers) και μετά να ρίξουμε την τιμή $200, αλλά εσάς να σας δώσουμε μόνο $100 για να αγοράσετε ένα άλλο προϊόν της Apple μόνο! Απλώς είναι κωμικό όταν το κάνουν άλλες εταιρίες να πέφτει ο κόσμος να τους φάει (όχι αδικαιολόγητα), ενώ αν το κάνει η Apple, είναι απλώς "marketing"... :roll:
P3 wrote:Ποιος ο λόγος λοιπόν να την προσθέση από τώρα? Άστο σου λέει για πιο επόμενη έκδοση που θα φανεί και σαν Super-προσθήκη!!! MAΡKETINΓK και πάλι!!!!
Με άλλα λόγια, παραδέχεσαι ότι η Apple κοροϊδεύει κανονικά τους fans της (καλή ώρα :-D ), παρέχοντάς τους καθημερινή τεχνολογία ως κάτι σούπερ εξελιγμένο... Φύκια για μεταξωτές κορδέλες δλδ που θα έλεγε κάποιος πιο... εμπαθής. :-) Κι αυτοί το χαύτουν χωρίς καμία _απολύτως_ ένσταση επειδή έχει ωραίο περιτύλιγμα.
P3 wrote:Όποιος ψάχνει λοιπόν για λάθη θα βρεί και μπορεί και πολλά, αλλά όλα θα έιναι υποκειμενικά "ενοχλητικά" για κάποιος και για κάποιους άλλους όχι!
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία περί αυτού. Φυσικά, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να γίνουν και αντικειμενικότατες συγκρίσεις με άλλες συσκευές με βάση π.χ. τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Εκτός κι αν θεωρείς ότι το iPhone δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία απολύτως (απολύτως απολύτως) συσκευή στον πλανήτη μόνο και μόνο επειδή έχει το καλύτερο GUI και συσκευασία. Τι να πρωτοθυμηθώ; Κάμερα (2MP μόνο χωρίς flash); Video-calls; Data από το δίκτυο κινητής (που περιορίζεται - για την ώρα - σε EDGE); Υποστήριξη εφαρμογών; GPS; MMS (ναι, αυτά που είχαμε εδώ και 5 χρόνια!!!); Σβήσε το μηλαράκι από επάνω και σύγκρινε τη συσκευή με κάποια της κατηγορίας της για να έχεις και κάτι πιο εμπεριστατωμένο... ;) Διότι αλλιώς φοράς απλώς τα αξεσουάρ που σου δίνει η Apple μόνο...
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Wed Sep 12, 2007 2:26 am

mikem4600 wrote:
sandra wrote:Τελικά οι μόνες τεχνολογικές συζητήσεις που έχουν πάντα κόντρα είναι αυτές για την Apple.
Μπα, είσαι νέα ακόμα, δεν έχεις ζήσει ηρωικες εποχές για μάχες Linux/Java με Windows Server/.NET. :-p
και ενώ έχουν ανακυκλωθεί σχεδόν όλα τα θέματα συζήτησης σε αυτό το φόρουμ με κάθε νέα γενιά που έρχεται, οι τιτανομαχίες αυτές σταμάτησαν. :-(

εγώ παντως μέτα από 1.5 χρόνο που επαγγελματικά δούλευα μόνο MS, από οκτ ξεκινάω σε πλατφόρμες java. είδωμεν...
DeusEx
byte level
byte level

Post by DeusEx » Wed Sep 12, 2007 2:59 am

δεν μιλαμε για αμαξια , μιλαμε για gadgets ...
στα gadgets δεν συμβαινει συχνα να επιστρεφονται χρηματα ( εγω πρωτη φορα ακουω επιστροφη χρηματων σε κινητο !!! )

κ γω αγορασα κινητο κ το πληρωσα χρησο , αλλα οταν επεσε η αξια του δεν μου εδωσε η nokia πισω λεφτα ...

αλλοι ηταν οι λογοι ...

οσο για την μπαταρια επιμενω . ειναι εξωφρενικο . 80 δολλαρια κ 3 μερες χωρις κινητο ?! γιατι ? ενω θα μπορουσες να την παρεις κανενα 30αρι κ να την βαλλεις μονος σου μεσα σε 5 λεπτα...
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level

Post by mikem4600 » Wed Sep 12, 2007 9:13 am

tsilochr wrote:εγώ παντως μέτα από 1.5 χρόνο που επαγγελματικά δούλευα μόνο MS, από οκτ ξεκινάω σε πλατφόρμες java. είδωμεν...
Άστα, κι εμένα η άτιμη κενωνία με έριξε στα EJBs και την Oracle... :oops:
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Wed Sep 12, 2007 1:10 pm

mikem4600 wrote:
tsilochr wrote:εγώ παντως μέτα από 1.5 χρόνο που επαγγελματικά δούλευα μόνο MS, από οκτ ξεκινάω σε πλατφόρμες java. είδωμεν...
με ένα ποτηράκι κρασί θα το λύσουμε! άμα μάθω κανένα νέο tool/api θα το ποστάρω μπας και πιάσουμε καμιά από τις ωραίες εκείνες κουβέντες.
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Professor
Post by redlabel » Wed Sep 12, 2007 5:05 pm

mikem4600 wrote:
Νομίζω ότι σαν να το τράβαγε λίγο και ο οργανισμός σου, Μιχάλη...

Δ. Γκρ.
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level

Post by mikem4600 » Wed Sep 12, 2007 6:11 pm

redlabel wrote:
mikem4600 wrote:
Νομίζω ότι σαν να το τράβαγε λίγο και ο οργανισμός σου, Μιχάλη...

Δ. Γκρ.
Χμ... είτε δεν με ξέρετε καθόλου, είτε εγώ δεν πιάνω το υπονοούμενό σας... :-)
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by redlabel » Wed Sep 12, 2007 6:43 pm

Δεδομένου ότι σε ξέρω (αν και όχι πολύ)... :)

Δ. Γκρ.
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level

Post by mikem4600 » Wed Sep 12, 2007 6:51 pm

redlabel wrote:Δεδομένου ότι σε ξέρω (αν και όχι πολύ)... :)

Δ. Γκρ.
... προς το καθόλου... :)
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by redlabel » Wed Sep 12, 2007 7:17 pm

mikem4600 wrote:
redlabel wrote:Δεδομένου ότι σε ξέρω (αν και όχι πολύ)... :)

Δ. Γκρ.
... προς το καθόλου... :)
Μπορεί ναι, μπορεί όχι... Ξέρεις πόσον όγκο πληροφορίας περιέχουν οι ανταλλαγές απόψεων στα διάφορα fora (με τους περιορισμούς και τις προϋποθέσεις που αυτές συνεπάγονται, βεβαίως), ειδικά για κάποιον όπως εγώ, που δεν είναι πια ...νεαρός και που έχει συμπληρώσει 20 χρόνια διδασκαλίας - και όχι μόνο - σε αίθουσες και αμφιθέατρα; ;)

Δ. Γκρ.
Erevodifwntas
Gbyte level
Gbyte level

Post by Erevodifwntas » Wed Sep 12, 2007 7:42 pm

Η αλήθεια είναι MikeM ότι μία τάση στο να ασχολείσαι με κατεστραμμένα πράγματα πάντα την είχες >;-)
Go To Statement Considered Harmful (Τιτλος δημοσίευσης του Edsger Dijkstra).

my personal site
Post Reply

Return to “Hardware”