Λοιπον η επιδοτηση δεν ξερω απο που ακριβως ειναι, παντως εχουμε κανει χαρτια για υπολογιστη που θα κοστισει 2.500€. Ε τα υπολοιπα που βγαινουν παραπανω θα τα βαλω απο την τσεπη μου...

Α ναι,ξεχασα μεγεια το αμαξιsagwnias wrote:Ε εκει πηρα πριμ ενα αυτοκινητο για τις καθημερινες μου δουλειες στο κεντρο, ξερεις μια Χ5 μωρε... λοοοοολ
Λοιπον η επιδοτηση δεν ξερω απο που ακριβως ειναι, παντως εχουμε κανει χαρτια για υπολογιστη που θα κοστισει 2.500€. Ε τα υπολοιπα που βγαινουν παραπανω θα τα βαλω απο την τσεπη μου...
sagwnias wrote:edit:
Η ψυκτρα σαφως και δεν θα ειναι αυτη της εικονας αλλα η παρακατω που ειναι και αθορυβη.
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... ct=1072900
Διαφωνώ καθέτωςErevodifwntas wrote:πανάκριβη οθόνη (πραγματικά αναρωτιέμαι τι παραπάνω κάνει από μια απλή 24...) πάντως προσωπικά θα έπαιρνα μια φθηνότερη και θα έβαζε ή μια δεύτερη κάρτα γραφικών (SLI, μπάς και παίξω κανένα παιχνιδάκι σε αυτές τις αναλύσεις -ή έστω 2 της ATI με Crossfire) και σίγουρα περισσότερη μνήμη (άλλα 2 Giga -σύστημα σχεδόν 3000€ με 2 giga μόνο???) και ίσως καλύτερο ανεμιστηράκι (αν και το συγκεκριμένο δεν το ξέρω)
Ναι, αλλά εσύ τα παίζεις σε 1280 φαντάζομαι ανάλυση. Ο sagwnias θα τα παίζει σε 1920! Ε, έχει μια διαφορά...Εγω είχα τις περισσότερες ρυθμίσεις στο High Και με AA x4 και δν ειχα κανενα προβλημα.{σε xp εννοειται} .Αυτο που θελω να πω ειναι οτι μια δευτερη κάρτα θα παει στο βροντο προς το παρών μιας και ήδη αυτη που έχει επιλέξει αρκει.Εαν χρειαστει παίρνει σε 2 χρόνακια {όπως σκεφτομαι να κανω και εγω}
Αν και νομίζω ότι είναι λάθος αυτό, είναι σίγουρο πως, αν όχι τώρα, σε 3-4 μήνες θα βάλει Vista. Πως δηλαδή θα παίζει τα Dx10 games, χωρίς Dx10?Επίσης,τα Xp δν υποστηρίζουν πάνω απο 2 γιγα.Δλδ θα πάνε σχεδον άχρηστα.Δν νομίζω να θελει να βάλει Vista ....{ή τουλάχιστον ακομη}
Σε 1440 τα παιζωΝαι, αλλά εσύ τα παίζεις σε 1280 φαντάζομαι ανάλυση. Ο Φάνης θα τα παίζει σε 1920! Ε, έχει μια διαφορά...
Εαν μπορεις επιβεβαιωσετο ,όταν ψαχνομουν εγω το καλοκαίρι για πισι,έτσι είχα διαβασει.Α,και πουσαι...Αν και νομίζω ότι είναι λάθος αυτό, είναι σίγουρο πως, αν όχι τώρα, σε 3-4 μήνες θα βάλει Vista. Πως δηλαδή θα παίζει τα Dx10 games, χωρίς Dx10?
Δν έκρινα συμφωνα με αυτες που υπήρχαν εκει αλλα με ολες τις οθόνες που έχουν δει τα μάτια μου.Υ.Γ. Κάναμε μια κουβέντα χθες με τον Φάνη, αλλά βαριέμαι να την μεταφέρω. Τέσπα δεν καταλήξαμε κάπου, απλά του είπα τις αμφιβολίες μου για την οθόνη. Τέλος, στο Πλαίσιο που θα πας, απο την ίδια έξοδο παίρνουν 15 οθόνες, οπότε όλες είναι χάλια ποιότητα, και αυτή που παίρνει πρώτη φαίνεται θεά !
Εννοείται.Χωρίς βάθος χρόνου θα σου αχρηστεψει σε 1 το πολυ 2 χρονια.ΓΙα αυτο του λέω και εγω.Μια δευτερη καρτα θα παει σιγουρα χαμμενη.Ή εκτος και εαν βάλεις 2 Ati 2900 ,αλλα δν θα το προτινα για διαφορους λογους. Συμφωνω σε αυτο που λες,ότι η μνημη κράταγε όρθια τα μηχανηματα.ΑΛλα όχι στα παιχνίδια,στις εφαρμογές και στα προγράμματα.Και για ολα τα προγράμματα με 2γιγα ειναι κομπλε για δν ξερω εγω ποσα χρόνια.Για παιχνιδια,ίσως σε 1 χρόνο να χρειαστει να παρει καινουργιες.Μην ξεχνάμε την ελευση των DDR3Πέραν αυτού, το μηχάνημα το κοιτάμε να έχει και βάθος χρόνου. Από προσωπική εμπειρία, αυτό που κράταγε (μέχρι τώρα τουλάχιστον) τα παλιά μηχανήματα ζωντανά ήταν η μνήμη. Ούτε οι GPUs, ούτε οι CPUs, η μνήμη!
Αυτο ειναι το βασικο για μενα που σκεφτηκα και στην αρχη. Σε τι να επενδυσω δλδ; σε κουτι με εφε και βλακειουλες; σε καρτα/ες γραφικων που αλλαζουν συνεχεια; Αυτα αλλαζονται ευκολα, η οθονη οχι. Οσους βλεπω να ψαχνουν για υπολογιστη αγοραζουν υπολογιστη χωρις οθονη επειδη εχουν.Shocker wrote:Η οθόνη θα του κρατήσει "αιώνια" σχεδον.EIZO FTW
Εγώ έχω 3 gb ram και μου τις υποστηρίζει μια χαρά σε windows xp professional.Shocker wrote:
Επίσης,τα Xp δν υποστηρίζουν πάνω απο 2 γιγα.Δλδ θα πάνε σχεδον άχρηστα.
3.2gb ειναι αλλα λυνεται στην 64-bit εκδοσηMaster_ex wrote:Βασικά εγώ ξέρω ότι το πρόβλημα με τα xp είναι πως από κάποια ποσότητα μνήμης και μετά(νομίζω 4GB) δεν την διαβάζουν αλλά παρόλα αυτά την χρησιμοποιούν...αλλά καλύτερα να μας πεί κάποιος που ξέρει σίγουρα.
Aυτο για τα 3.2 ξερω και γω.ultimate_aektzis wrote:3.2gb ειναι αλλα λυνεται στην 64-bit εκδοσηMaster_ex wrote:Βασικά εγώ ξέρω ότι το πρόβλημα με τα xp είναι πως από κάποια ποσότητα μνήμης και μετά(νομίζω 4GB) δεν την διαβάζουν αλλά παρόλα αυτά την χρησιμοποιούν...αλλά καλύτερα να μας πεί κάποιος που ξέρει σίγουρα.
Με πρόλαβεςZifnab wrote:Δεν συνιστώνται για gaming, αποτρέπονται μάλλον...
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
Δεν έχει after sales support. Πλαίσιο για μένα, και ας πληρώσεις λίγο παραπάνω~~Wind~~ wrote:Tι εχει το e-shop ? Aπο που προτεινεις καλυτερα?
άσχημο είναι. Οι 256άρες τα φτήνουν σε μεγάλες αναλύσεις (καθώς και όταν ανοίγει το antialiasing) οπότε δεν τις προτείνω. Ούτως ή άλλως δεν έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή. Πάρε μία 8800GT με 512 megs μνήμη.vga και 256 δε νομιζω οτι ειναι ασχημο και λιγοτερα λεφτα. απ οτι διαβασα και πιο πισω κι αλλου δεν ειναι τα MB που κανουν τη διαφορα.
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!