Προβλημα με τροφοδοτικο
- PatrickFTW
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Προβλημα με τροφοδοτικο
Γεια σας συναδελφοι . Απο σημερα ο υπολογιστης μου δεν ανοιγει καθολου . Πιστευω οτι το τροφοδοτικο χαλασε για μυστηριο λογο . υπαρχει περιπτωση να υπαρχει αλλο προβλημα ;
Oι άνθρωποι δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους ανθρώπους...
Re: Προβλημα με τροφοδοτικο
Παίζει να φταίει και η motherboard.Πάντως ένας έλεγχος για το τροφοδοτικό,είναι να το βάλεις σε λειτουργία με τίποτα άλλο πάνω του . Ψάξε στο ίντερνετ ποια pins χρειάζεται να συνδέσεις(με την βοήθεια κάποιου συνδετήρα μάλλον) ώστε να το ανοίξεις . Γενικότερα θα βοηθούσε να χες ένα βολτομετρητή(κάποιοι γνωστοί μου έχουν,νομίζω πάει κοντά στα 4-5ε)
modie is balanced ¯\_(ツ)_/¯
- PatrickFTW
- Mbyte level
Δοκίμασα το κόλπο με τα pins αλλά δεν δούλεψε , μάλλον θα παω αύριο για να κοιτάξω για καινούργιο . να λάβω υπόψη τα requirements της κάρτας και θα είμαι κομπλέ ;moody wrote:Παίζει να φταίει και η motherboard.Πάντως ένας έλεγχος για το τροφοδοτικό,είναι να το βάλεις σε λειτουργία με τίποτα άλλο πάνω του . Ψάξε στο ίντερνετ ποια pins χρειάζεται να συνδέσεις(με την βοήθεια κάποιου συνδετήρα μάλλον) ώστε να το ανοίξεις . Γενικότερα θα βοηθούσε να χες ένα βολτομετρητή(κάποιοι γνωστοί μου έχουν,νομίζω πάει κοντά στα 4-5ε)
Oι άνθρωποι δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους ανθρώπους...
ποιας κάρτας ; Το καλύτερο είναι να το αντικαταστήσεις με ένα παραπλήσιο,ή και καλύτερο
πάντως θα σου συνιστούσα να πάρεις κανα κινέζικο,ή κανα καλό και να αγοράσεις και ups.(ξέρω πολλά λεφτά,αλλά αυτή η δεή και η τάση της -_-)

- PatrickFTW
- Mbyte level
Στην κάρτα γραφικών αναφερόμουν .στις οδηγίες λέει τουλάχιστον 550 εγώ λέω να πάρω με 650 , αυτό που μου χάλασε ήταν 700.moody wrote:ποιας κάρτας ; Το καλύτερο είναι να το αντικαταστήσεις με ένα παραπλήσιο,ή και καλύτεροπάντως θα σου συνιστούσα να πάρεις κανα κινέζικο,ή κανα καλό και να αγοράσεις και ups.(ξέρω πολλά λεφτά,αλλά αυτή η δεή και η τάση της -_-)
Χμμμ,αναλόγως τις απαιτήσεις του pc,πάντως αν το 650 δημιουργεί προβλήματα,μπορείς να αποσυνδέσεις καναν ανεμιστήρα ή το dvd 

αυτο το περι κινεζικου και αν η ταση των 650 βγαλε ανεμιστηρα κ dvd, ειναι περα για περα ακυρο.
σε pc νο1 να κοιτας να εχεις ΚΑΛΟ τροφοδοτικο.ενα καλο 450 μπορει να αποδωσει οσο ενα 650 noname,μιας και τα watt ειναι ονομαστικα.
πρεπει να κοιταξεις να εχουν καλο efficiency.Κοιτα σε ENERMAX μερια.
ενα ΚΑΛΟ τροφοδοτικο θα σου σωσει ολο το συστημα απο αλλαγες τασης του ρευματος.
προσωπικα,βλεπω να σβηνει η λαμπα του πορτατιφ,και μια σομπα αλογονου 800W οταν εχει αυξομειωση τασης,τα αλλα 2 Pc στο σπιτι μου να σβηνουν κ αυτα κ να κανουν reboot,ενω το δικο μου δεν
κανει τιποτα.
Επισης,δεν τραβανε τοση ταση τα ανεμιστηρακια κ τα dvd και οι σκληροι.(Αμα δεν γνωριζετε απολυτα αυτα που λετε,μη τα λετε,γιατι παιρνετε κ αλλους στο λαιμο σας.)
Ασε τις οδηγιες της καρτας γραφικών για τα watt.Κοίτα τι απαιτήσεις έχει σε αμπερ στην 12άρα. και οταν θα πας να πάρεις τροφοδοτικό καλό να κοιτάξεις η 12άρα γραμμή να σηκώνει άνετα την κάρτα σου.
σε pc νο1 να κοιτας να εχεις ΚΑΛΟ τροφοδοτικο.ενα καλο 450 μπορει να αποδωσει οσο ενα 650 noname,μιας και τα watt ειναι ονομαστικα.
πρεπει να κοιταξεις να εχουν καλο efficiency.Κοιτα σε ENERMAX μερια.
ενα ΚΑΛΟ τροφοδοτικο θα σου σωσει ολο το συστημα απο αλλαγες τασης του ρευματος.
προσωπικα,βλεπω να σβηνει η λαμπα του πορτατιφ,και μια σομπα αλογονου 800W οταν εχει αυξομειωση τασης,τα αλλα 2 Pc στο σπιτι μου να σβηνουν κ αυτα κ να κανουν reboot,ενω το δικο μου δεν
κανει τιποτα.
Επισης,δεν τραβανε τοση ταση τα ανεμιστηρακια κ τα dvd και οι σκληροι.(Αμα δεν γνωριζετε απολυτα αυτα που λετε,μη τα λετε,γιατι παιρνετε κ αλλους στο λαιμο σας.)
Ασε τις οδηγιες της καρτας γραφικών για τα watt.Κοίτα τι απαιτήσεις έχει σε αμπερ στην 12άρα. και οταν θα πας να πάρεις τροφοδοτικό καλό να κοιτάξεις η 12άρα γραμμή να σηκώνει άνετα την κάρτα σου.
- PatrickFTW
- Mbyte level
πως ακριβως θα βρω ποσα A χρειαζεται η καρτα γραφικων ; και μηπως εχετε να μου προτεινετε κανα μαγαζι κεντρο για την αγορα ;
ποια καρτα εχεις?
συνηθως δουλεύει ο τύπος watt/12=amper Που χρειαζονται. στη δικη σου ειναι 45Amper.
να ξερεις οτι οι τιμες που δινουν ειναι αρκετα πιο πανω απο αυτες που χρειαζονται για να ειναι καλυμενες οι εταιρειες.
τωρα για μαγαζια κεντρο,δεν ξερω να σου πω συγκεκριμενα.κοιτα απο ιντερνετ.
συνηθως δουλεύει ο τύπος watt/12=amper Που χρειαζονται. στη δικη σου ειναι 45Amper.
να ξερεις οτι οι τιμες που δινουν ειναι αρκετα πιο πανω απο αυτες που χρειαζονται για να ειναι καλυμενες οι εταιρειες.
- PatrickFTW
- Mbyte level
εχω την gtx 470 της nvidia .nks wrote:ποια καρτα εχεις?
κατι σαν κ αυτο ειναι μια χαρα
http://www.plaisio.gr/ypologistes-anava ... 902004.htm
ειναι 600W με 82%efficiency και εχει 2 *6pins στην 12αρα για την καρτα σου.
συνεχιζω διαβασμα υπολογιστικα,χαιρετω.
http://www.plaisio.gr/ypologistes-anava ... 902004.htm
ειναι 600W με 82%efficiency και εχει 2 *6pins στην 12αρα για την καρτα σου.
συνεχιζω διαβασμα υπολογιστικα,χαιρετω.