Από wireless set έχω δοκιμάσει μόνο το δικό μου (
http://www.geniusnet.com/wSite/ct?xItem ... ctNode=137 ) και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος.
Θετικά: Προσφέρει πολλά έξτρα πλήκτρα (διάφορα για μουσική, για office, για browsing), από τα οποία, τα περισσότερα μπορείς να τα ορίσεις εσύ αν δεν σου αρέσουν, πχ να ανοίγει το youtube με ένα από αυτά, να πηγαίνει στο προηγούμενο τραγούδι στο media player (δουλεύει με οποιοδήποτε player). Ακόμη, το ποντίκι έχει και αυτό 2 έξτρα κουμπάκια (δεν παίζει να φαίνονται στην φωτογραφία στο site τους), τα οποία αναλόγως το site λειτουργούν ως προηγούμενη/επόμενη σελίδα ή σε youtube και σχετικά σαν τα βελάκια (προώθηση στο video +-3sec περίπου). Το ποντίκι είναι 1200dpi το οποίο εμένα μου είναι μια χαρά σε games. Τέλος, η μέγιστη απόσταση που έχω δει ότι λειτουργούν όλα καλά, είναι περίπου 5μέτρα (με full μπαταρίες, συνήθως φτάνει μέχρι τα 3 μέτρα).
Αρνητικά: Το πληκτρολόγιο είναι λίγο διαφορετικό από τα συνηθισμένα, δηλαδή μερικά πλήκτρα δεν έχουν εντελώς την ίδια θέση όπως τα συμβατικά. Δεν δημιουργείται κανένα θέμα, εκτός του "end" το οποίο είναι δίπλα από τα βελάκια και παίρνει λίγο καιρό να το συνηθίσεις. Ακόμη, αν και ανέφερα ότι μπορείς να αλλάξεις τις λειτουργίες από κάποια κουμπιά, υπάρχουν διάφοροι περίεργοι περιορισμοί. Π.χ αν θες να ανοίγει κάποιον browser, μπορείς να έχεις IE 32bit, IE 64bit και Chrome, firefox όχι... Επίσης, ένα θεματάκι που μου έτυχε κανά 2 φορές, όταν έχεις τον δέκτη πολύ κοντά στο keyboard και στο mouse, μπορεί να δέχεται σήμα μόνο από το ένα, δηλαδή αν γράφεις και κουνήσεις το ποντίκι, σταματάει να γράφει. Τώρα αυτό επηρεάζει μόνο αν είσαι πολύ περιορισμένος στον χώρο (μιλάω για απόσταση 10 πόντων και από τα 2). Τέλος, μάλλον το χειρότερο, εμένα μου έτυχε μέσα σε λιγότερο από 1χρόνο να χαλάσει το 'r' και η ροδέλα στο ποντίκι (πιθανότατα λόγω κακής χρήσης όμως, επειδή έχει πέσει δεκάδες φορές), αλλά επειδή ήταν μέσα στην εγγύηση απλά μου το αντικατέστησαν και όλα οκ.
Edit: θα σου πρότεινα πληκτρολόγιο+ποντίκι από razer, αν θες για gaming, έχω ακούσει τα καλύτερα.