Page 1 of 1

Deal or No Deal? (Price Checking)

Posted: Mon Jun 23, 2014 10:42 am
by X-ray
Σκέφτηκα ότι θα ήταν καλό να υπάρχει ένα thread όπου θα μπορεί ένας να ποστάρει ένα deal για κάποιο προϊόν τεχνολογίας που βρήκε (είτε μεταχειρισμένο ή καινούργιο) και οι υπόλοιποι θα "ψηφίζουν" αν το θεωρούν καλό deal ή όχι.
Επειδή αν χρησιμοποιήσω τη Δημιουργία δημοψηφίσματος εδώ οι υπόλοιποι που ποστάρουν δεν θα μπορούν να το κάνουν θα χρησιμοποιώ αυτό το site:
strawpoll.me

Έτσι για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο... :-D

Το ξεκινάω:
Ψάχνοντας για dual monitor βρήκα έναν που δίνει 2χ LG 23EA53V 100 euro το καθένα και είναι χρησιμοποιημένα για λιγότερο από 1 χρόνο (εντός εγγύησης) από insomnia.

Πιστεύετε αξίζει; Είναι σίγουρα καλή οθόνη.. Απλά έχει βγει και το καινούργιο της μοντέλο που καινούργιο έχει την ίδια τιμή με το παλιό (150 ευρώ) και έχει διπλάσια αντίθεση (10000000:1 ενώ αυτό που λέω εγώ έχει 5000000:1)
Το θέμα είναι αυτή η επιπλέον αντίθεση αξίζει 50 ευρώ παραπάνω για το κάθε monitor;;

http://strawpoll.me/1969202

Re: Deal or No Deal? (Price Checking)

Posted: Mon Jun 23, 2014 11:15 am
by frouk
Το θέμα είναι αυτή η επιπλέον αντίθεση αξίζει 50 ευρώ παραπάνω για το κάθε monitor;;
Ανάλογα για τι χρήση που την θες,αφού σε ενδιαφέρει το dual monitor μαντεύω πως όχι.

Παρόλα αυτά εγώ θα τα έδινα τα 50 ευρό παραπάνω,όχι για την ανάλυση αλλά γιατί θα είναι καινούργιες οθόνες,με την εγγύηση από την αρχή,και δεν υπάρχει περίπτωση να πιαστείς κορόιδο με κάτι ελαττωματικό.

Re: Deal or No Deal? (Price Checking)

Posted: Mon Jun 23, 2014 7:30 pm
by ThOdOr1s
Έχω τις ίδιες οθόνες σε 22άρες... 22EA53V Και είναι τζετ! Όταν τις είχα πάρει ήταν η καλύτερη φάση σε desktop ppi, και ακόμα είναι πολύ καλές, Είχα δώσει 320€ και για τις 2, και άλλα 90 για βάση, και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Γρήγορο setup, όμορφο layout, πολλά options και inputs! και εξαιρετικά χρώματα, perfectly calibrated και saturated (ο,τι πρέπει για dual monitor) πάνω από όλα, μέσα σε 2 λεπτά με custom options είχα πιάσει 100% RGB acc... Το μόνο πλην είναι οι included βάσεις, που είναι πλαστικές, μικρές και δεν κρατάνε σταθερές τις οθόνες, όποτε wall mount em!

100€ η κάθε μια για το 23ρι μοντέλο (αν είναι σε καλή κατάσταση και μέσα στην εγγύηση) είναι steal!

++ Get!

Re: Deal or No Deal? (Price Checking)

Posted: Tue Jun 24, 2014 12:35 pm
by Future Hacker
Εγω λεω να περιμενουμε την αποφαση του Τραπεζιτη :-p :smt005
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
from Deal tv game