επειδή απ'ότι ξέρω έχουν πουλήσει αρκετά αυτά τα drives, ενημερωτικά να σας πω ότι υπάρχει ένα unofficial firmware που μπορείτε να βρείτε στο http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=128345 και βελτιώνει αρκετά την απόδοση του drive. Και στην ανάγνωση και στην εγγραφή!
Οι μάγκες της nec έχουν βάλει κόφτη στο reading για να δυσκολεύουν το ripping ταινιών. Στο firmware αυτό, η ρύθμιση αυτή ακυρώνεται.
Επίσης δισκάκια philips 8x τα γράφω πλέον με 12x. Έχεις βέβαια ~λεπτά λιγότερα, αλλά ποιος γεμίζει DVD? Υπάρχουν ανάλογες βελτιώσεις άλλα δισκάκια.
Παρόλο που εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, όποιος αποφασίσει να προβεί σε ανάλογη πράξη εισαγωγής μη επίσημου firmware, αναλαμβάνει αποκλειστικά την ευθύνη για ότι μπορεί να συμβεί στο drive του. Επίσης αυτή η πράξη, ακυρώνει την εγγύηση.
Nec 3500 DVD recorder modded firmware
- Einherjar
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Nec 3500 DVD recorder modded firmware
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
- P3
- Venus Project Founder
Πως μ'αρέσει όταν παίρνεις το σοβαρό σου!!Παρόλο που εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, όποιος αποφασίσει να προβεί σε ανάλογη πράξη εισαγωγής μη επίσημου firmware, αναλαμβάνει αποκλειστικά την ευθύνη για ότι μπορεί να συμβεί στο drive του. Επίσης αυτή η πράξη, ακυρώνει την εγγύηση.
Παρεπιπτόντως μήπως ξέρει κανείς αν έχει βγει κανένα firmware update για το Plextor PX-716A;
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
Γενικά μπορείς και εσύ να ξεκινήσεις το search. Για τα πάντα υπάρχει η πρώτη φορά

-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie