Πρόβλημα σύνδεσης

Συζητήσεις για θέματα που σχετίζονται με hardware.
Post Reply
rigo
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Πρόβλημα σύνδεσης

Post by rigo » Fri Jan 20, 2006 2:18 am

Ενώ μέχρι τώρα μπορούσα κανονικά να μπαινώ στο Internet με την σύνδεση του πανεπιστημίου (όταν έμπαινε), προσπάθησα να μπώ από έναν άλλον υπολογιστή και μόλις έκανε την πολυπόθητη σύνδεση μετά από 1-2 λεπτά μου έσκαγε error για ένα αρχείo στo system32 και έκανε αμέσως restart τον υπολογιστή (!!!!) Προφανώς δεν φταίει η σύνδεση! Έχει κανείς καμιά ιδέα τη φταίει; Δεν είχα ποτέ προβλήματα με τον υπολογιστή αυτον, και γενικά δεν τον έχω πολυζορίσει.. Thanx! :-(

merged

Το αρχείο που λέει οτι έχει πρόβλημα είναι το C:/WINDOWS/system32/isass.exe
αν αυτό βοηθάει!
"Αλλού κοιμάται το κορμί, και αλλού η ψυχή ξυπνάει"
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: PhD

Post by TaRaNTuLa » Fri Jan 20, 2006 3:14 am

Ίσως βοηθήσει...
Virus and spyware writers are getting more cunning. They are now disguising their viruses to look or sound like Windows system files. Quick quiz: out of the following, which of the files is the spyware (browser hijack), virus (Trojan) and the crucial system file?

* Isass.exe
* lsass.exe
* Win32.exe

Hey, wait a minute, the first two files are the same! Well, they are not. The first starts with the letter capital i (I) and second starts with the letter lowercase l (L). The one starting with i (isass.exe) is a virus/Trojan but Windows users may easily mistake it for the very important security process, lsass.exe (starts with a lowercase L, as in lucky). And yes Win32.exe is a browser hijack program that will keep taking charge of your browser home page.
Προέρχεται από εδώ.
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
vangos
Mbyte level
Mbyte level

Post by vangos » Fri Jan 20, 2006 11:08 am

Το συγκεκριμένο πρόβλημα διορθώνεται αν εγκαταστήσεις κάποιο patch που διατίθεται ελεύθερα στο internet. Ίσως να υπάρχει και στο link που έδωσε ο TaRaNTuLa. Διαφορετικά ψάξτο στο google.
Επίσης, νομίζω ότι το παραπάνω πρόβλημα διορθώνεται από το Service Pack 2 (ίσως και από το 1), οπότε αν έχεις αυθεντικά γουΐντοους εγκατέστησε το SP2 και θα είσαι ok.
rigo
Gbyte level
Gbyte level

Post by rigo » Fri Jan 20, 2006 11:39 am

Ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά, θα τα προσπαθήσω ολα αυτά. Αλλά από που προέκυψε αυτό το πρόβλημα; Τον υπολογιστή αυτόν δεν το έχω συνδέσει ποτέ με το internet παλιότερα! Από που μου έσκασε το spyware; :roll:
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Fri Jan 20, 2006 2:37 pm

Δεν παίζει ρόλο αν έχει συνδεθεί παλιότερα στο inet...Μπορεί με το που μπήκες σε μια σελίδα να το κόλλησε,ίσως και κάποιο mail... :???:
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
rigo
Gbyte level
Gbyte level

Post by rigo » Fri Jan 20, 2006 2:44 pm

TaRaNTuLa wrote:Δεν παίζει ρόλο αν έχει συνδεθεί παλιότερα στο inet...Μπορεί με το που μπήκες σε μια σελίδα να το κόλλησε,ίσως και κάποιο mail... :???:
Μα μόλις 1-2 λεπτά πρόλαβα να μπώ!! Αμέσως κανει restart!! :-(
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Fri Jan 20, 2006 3:09 pm

rigo wrote:
TaRaNTuLa wrote:Δεν παίζει ρόλο αν έχει συνδεθεί παλιότερα στο inet...Μπορεί με το που μπήκες σε μια σελίδα να το κόλλησε,ίσως και κάποιο mail... :???:
Μα μόλις 1-2 λεπτά πρόλαβα να μπώ!! Αμέσως κανει restart!! :-(
Τότε ίσως να υπήρχε στο σύστημα και να είχε περάσει μέσω άλλου μέσου(CD,usb) και να ενεργοποιείται όταν μπαίνεις inet...
Tamiya rulezZz....

vangos
Mbyte level
Mbyte level

Post by vangos » Fri Jan 20, 2006 10:25 pm

Είχα αντιμετωπίσει και εγώ το ίδιο πρόβλημα παλιότερα. Με φρέσκια εγκατάσταση Win XP μόλις μπήκα στο Internet μου πέταγε αυτό το μήνυμα ότι χρειάζεται να γίνει restart σε 1'. Οπότε μάλλον είναι σύνηθες το φαινόμενο!
Post Reply

Return to “Hardware”