Πριν από λίγο είχα ένα πρόβλημα χρησιμοποιώντας το emule, με τον σκληρό μου δίσκο. Αυτός βρίσκεται σε εξωτερικό κουτί, οπότε φαίνεται με ένα κόκκινο λαμπάκι όταν γίνεται προσπέλαση. Όταν όλα τα αρχεία του emule πάγωσαν (κίτρινο-μαύρο ριγέ), είχε κολλήσει το κόκκινο λαμπάκι αναμένο! Έτσι αποφάσισα να ψάξω για bad sectors και να δω για καμιά ανασυγκρότηση. Πήγα λοιπόν στο Speed Disk των Norton Utilities και μου έβγαλε μήνυμα, λέγοντας πως η ανασυγκρότηση δίσκων γίνεται με σύστημα αρχείων NTFS, ενώ ο δίσκος μου ήταν FAT32. Για το λόγο αυτό δεν συνέχισα, και προτίμησα την ανασυγκρότηση δίσκων των Windows... Έκανα ανάλυση αρχικά και μετά έβαλα την ανασυγκρότηση σε λειτουργία...Έπειτα από αρκετή ώρα γύρισα στον υπολογιστή μου για να δω τα αποτελέσματα και παρατήρησα, ότι δεν αναγνωρίζεται από το σύστημα!!! Λέγοντας αυτό, εννοώ ότι δίσκος αποκαλείται πλέον Local Disk και όχι Cronus. Επίσης στην χωρητικότητα λέει 0 bytes και στον ελεύθερο χώρο λέει 0 bytes. Όταν πατάω επάνω του φυσικά δεν μου δείχνει κανένα αρχείο

, από αυτά που είχα, αλλά με ρωτάει αν θέλω να κάνει Format. Δοκίμασα εκτός από την σύνδεση με Firewire να τον συνδέσω και με ATA, και τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια

. Ακόμα το μήνυμα από την command line είναι το εξής:
The volume does not contain a recognized file system.
Please make sure that all required file system drivers are loaded and that the volume is not corrupted.
Τέλος και ίσως το σημαντικότερο, τον δίσκο τον χρησιμοποιούσα παλίοτερα σε Windows 98 S.E, ενώ τώρα έχω Windows XP Pr.
Περιμένω όποιεσ απαντήσεις σχετικά με το πως μπορώ να ανακτήσω τα σημαντικά αρχεία μου (και αν), τί είναι το FAT32,τί το NTFS και τί το Allocation unit size (512, 1024, 2048, 4096 bytes)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...