ATI RADEON X1600 VS NVidia 6800/TD
- Einherjar
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
ATI RADEON X1600 VS NVidia 6800/TD
Είμαι μεταξύ 2 καρτών γραφικών με τα παραπάνω chipsets. Και οι 2 με 512 Mb μνήμη (AGP).
Απόψεις?
Απόψεις?
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Ειμαι στο ιδιο δειλειμμα, και εγω θελω να παρω μια καρτουλα AGP πριν εξαφανιστουν για παντα, και αυτες ειναι 2 απο τις καλυτερες...
Εκει που εχω καταληξει διαβαζοντας απο δω και απο κει, ειναι οτι ειναι πολυ κοντα οι 2 καρτες, οποτε θα παρω μαλλον την πιο φτηνη απο τις 2... :D
επισης εξαρταται απο την εκδοση...
η 6800 ultra ειναι η πιο καλη, μετα παει η χ1600XT και μετα η απλη 6800... οποτε πρεπει να δεις και τα συγκεκριμενα μοντελα...
εχεις σταμπαρει τπτ σε καλη τιμη?? εχει κανεις καμμια 6600 GT και ανω σε AGP Που να θελει να πουλησει???
Εκει που εχω καταληξει διαβαζοντας απο δω και απο κει, ειναι οτι ειναι πολυ κοντα οι 2 καρτες, οποτε θα παρω μαλλον την πιο φτηνη απο τις 2... :D
επισης εξαρταται απο την εκδοση...
η 6800 ultra ειναι η πιο καλη, μετα παει η χ1600XT και μετα η απλη 6800... οποτε πρεπει να δεις και τα συγκεκριμενα μοντελα...
εχεις σταμπαρει τπτ σε καλη τιμη?? εχει κανεις καμμια 6600 GT και ανω σε AGP Που να θελει να πουλησει???
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
mikem++
και βέβαια έχουν και περισσότερα tweaks για όσους θέλουν να πειράζουν
και βέβαια έχουν και περισσότερα tweaks για όσους θέλουν να πειράζουν

-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Πανω κατω τα ιδια ειναι... σε τι επεξεργαστη θα την βαλεις???Einherjar wrote:έχω βρει από 180 και κάτω. δες στο skroutz.gr για να βρεις καλές τιμές.
Από άποψη δυνατοτήτων δηλαδή είναι ίδιες?
ΥΓ. απο αποψη drivers εγω εχω αντιθετη εμπειρια μαλλον, καθως τον παλιο καλο καιρο που ειχα κατι nvidia geforce2mx ειχα απειρα προβληματα, ενω τωρα με μια Ατι 9100 που εχω, ειμαι μια χαρα (απλα μετρια απο επιδοσεις..

-
- Venus Former Team Member