Πως να κάνω disable την TV OUT port?
Πως να κάνω disable την TV OUT port?
Ο υπολογιστής ενός φίλου μου έχει το εξής πρόβλημα. Όταν του βάζουμε να παίξει είτε μέσω Μedia Player είτε μέσω Power DVD κάποιες καινούργιες ταινίες σε DVD δεν μπορεί να τις παίξει γιατί έχει πρόβλημα με την TV OUT θύρα. Πιστεύω ότι αν την απενεργοποιήσω δεν θα έχει πρόβλημα. Δεν ξέρω όμως πως!
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
- jimmyD
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Αν κατάλαβα καλά υπάρχει πρόβλημα με το κλείδωμα της macromedia που έχουν τα περισσότερα dvd. Μάλλον το ποβλημα είναι πως πρέπει να δηλωθεί ως πρώτεύουσα η οθόνη του υπολογιστή και όχι αυτή που βγαίνει το tv out. Αν δεν παίξει αυτό δοκίμασε την εφαρμογή DVDidle (google it) και μάλλον θα ξεμπερδέψεις.
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...

now nothing ever ever goes my way...

Κατέβασα κάποιους τελευταίους οδηγούς αλλά δεν τους πέρασα ακόμη.Αυτό που είδα και σε ξένα φόρουμ με κάποιους που είχαν το ίδιο πρόβλημα ήταν ότι πρότιναν να εγκατασταθεί μια παλαιότερη έκδοση από κάποιο λογισμικό που παίζει dvd και ότι έτσι θα τα παίζει μια χαρά. Για αρχή θα κάνω αυτό και αν δεν δουλέψει θα βάλω τους τελευταίους οδηγούς. Βασικά πουθενά δεν είδα να αναφέρεται στα properties το tv out για να το βάλω δεύτερο...Θα δείξει...Θα ενημερώσω πάντως για βοήθεια και σε τυχόν άλλους παθόντες
.Ευχαριστώ παιδιά 

Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Αυτό που λέει ο jimmyD για την πρωτεύουσα και δευτερεύουσα οθόνη είναι..
Λογικά το πρόβλημα είναι πως μάλλον θα δείχνει κανονικά το παράθυρο του Media Player και μαύρο το Box που θα έπρεπε να παίζει η ταινια..
Ε dimitra?
Λογικά το πρόβλημα είναι πως μάλλον θα δείχνει κανονικά το παράθυρο του Media Player και μαύρο το Box που θα έπρεπε να παίζει η ταινια..
Ε dimitra?
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη