Best Laptop

Συζητήσεις για θέματα που σχετίζονται με hardware.
Post Reply
mel
byte level
byte level

Best Laptop

Post by mel » Sun Oct 15, 2006 10:55 pm

Please......Μπορεί κανείς να μου προτείνει ένα καλό Laptop???Καλοδεχούμενες (και επιθυμητές) οι λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά του!!! :) :) :) Thanxs!!!
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by mikem4600 » Sun Oct 15, 2006 11:21 pm

Εξαρτάται κατά πολύ από το τι θες να κάνεις με το laptop (π.χ. σε ενδιαφέρει να παίζεις παιχνίδια; να έχεις wide οθόνη; να είναι ελαφρύ/χλιδάτο/όμορφο; κτλ.) καθώς και το πόσα χρήματα είσαι διατεθειμένη να δώσεις.

Αν δώσεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι θες, ίσως έρθουν και προτάσεις. :)
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
mel
byte level
byte level

Post by mel » Mon Oct 16, 2006 12:36 am

Δεν είχα ποτέ στο παρελθόν Laptop αλλά δεν έχω ιδιαίτερες προτιμήσεις.Δεν με ενδιαφέρει πολύ δηλ. αν είναι χλιδάτο ή όμορφο.Μου αρκεί να είναι αρκετά καλό (εως το καλύτερο) από άποψη μνήμης,σκληρού δίσκου,μάρκας (εννοώ η κατασκευαστική εταιρεία να έχει εμπειρία...δηλ.να μην αντιμετωπίζω κάθε τόσο πρόβλημα )και αντοχής.Δεν είμαι fan των PC Games οπότε αυτός ο τομέας δεν με ενδιαφέρει και τόσο πολύ (αν και ποτέ μη λες ποτέ).Θέλω δηλ ένα Laptop που να αξίζει και να μην μετανοιώσω που το αγόρασα λίγους μήνες μετά, και γενικώς να είναι πολύ καλό και ιδανικό για σπουδές πληροφορικής.Όσο για τον οικονομικό τομέα προτιμώ να πάρω κάτι που να αξίζει παρά κάτι άλλο ,αρκετά φθηνό,που θα το κρατήσω για 1 χρόνο και δεν θα καλύπτει τις ανάγκες μου.Ελπίζω να σε κάλυψα!!! :) :) :)
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year
Post by Ganther » Mon Oct 16, 2006 1:10 am

Μακρια απο Acer, απο Noname Λυσεις του στυλ Turbo-x(plaisio), Innovator(e-shop), Mirage (Multirama) και αλλες τετοιες πειραματικες λυσεις και θα εισαι ενταξει...

Για εμενα, καλυτερα να παρεις κατι χαμηλοτερων δυνατοτητων αλλα μαρκα καλη (π.χ. Sony, toshiba) παρα να παρεις ενα τρομερο σε δυνατοτητες, αλλα μουφα μαρκα...**

Ποσα λεφτα θες να δοσεις? Nα ξερεις, οτι μακροχρονια ειναι καλυτερα να παρεις στα 4-5 χρονια που θα εισαι στη σχολη 2 λαπτοπ των 1000 ευρω, παρα τωρα ενα των 1.800 και να το κρατησεις 5 χρονια...

**Σου μιλαω ως παθων με Acer
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by ciao » Mon Oct 16, 2006 1:38 pm

Εγώ πάντως με Acer όλα καλά...
Άσχετα με εταιρεία είναι και λίγο θέμα τύχης...
Θα επανέλθω όμως...
S.S.D.D.
P@radox
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by P@radox » Mon Oct 16, 2006 10:19 pm

Υπάρχουν και κανα δυο άλλα topics με laptops..! Ρίξε κανα βλέφαρο..!

Τωρα... αν ρωτήσεις 50 άτομα.. θα σου δώσουν 50 διαφορετικές απαντήσεις..!

Συμβουλή..

- Κάνε μια δικιά σου έρευνα αγοράς..
- Βρές μηχανήματα της τάξεως των 1000-1200 €..
- Να έχουν βασικά χαρακτηριστικά καλά..(Μνήμη , HD, CPU κπλ)..!
- Και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εγγύηση..!

Προσωπικά έχω 2 Acer... Ο ένας χτύπησε σκληρό στον ένα μήνα.. Απ όταν τον άλλαξα.. δουλέυει σαν σκυλί ΠΟΛΛΕΣ και ώρες και ΒΙΑΙΑ.. και δεν εχει παθει τπτ..!
Ενα φιλαράκι μου έχει Fujitsou..Αστα να Πανε..Κολαση.. το εχει παέι 4 φορές service..!!

Αν το budget σου επιτρεπει την αγορά μιας καλής μάρκας.. (Dell κλπ).. μην διστάσεις..
Αν όμως βλέπεις σε μια μέση λύση.. Παρε οτι δίνει περισσότερα και έχει ικανοποιητική εγγύηση..!
Μπορεί να σου κάτσει οτιδήποτε..απο θέμα αντοχής..Μην χολοσκάς..!
Image
P@radox's Space - Ελληνικότατο..!
mel
byte level
byte level

Post by mel » Tue Oct 17, 2006 11:06 am

OK!!!Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια παιδιά!Θα ακολουθήσω τις συμβουλές σας :) :) :)
Post Reply

Return to “Hardware”