Πρόβλημα με Line - In και Microphone
Πρόβλημα με Line - In και Microphone
Έκανα το format μου ,όπως συνηθίζω να κάνω μία φορά το χρόνο
και ενώ έχω κάνει τα updates μου και έχω περάσει τους Drivers αρνείται πεισματικά να παίξει (ήχος) τόσο ένα usb radio (και με Line In) όσο και το μικρόφωνο.
Ήχους γενικότερα παράγει κανονικά (mp3 κτλ)
Καμιά ιδέα ;
και ενώ έχω κάνει τα updates μου και έχω περάσει τους Drivers αρνείται πεισματικά να παίξει (ήχος) τόσο ένα usb radio (και με Line In) όσο και το μικρόφωνο.
Ήχους γενικότερα παράγει κανονικά (mp3 κτλ)
Καμιά ιδέα ;
Αν έχεις κάποιο modem ή τέλος παντων κάποια συσκευή\κάρτα που το λειτουργικό μπορεί να την δεί σαν sound device μπορεί να είναι επιλεγένη η συσκευή αυτή και όχι η κάρτα ήχου. Τσέκαρε αν είναι επιλεγμένη η κάρτα ήχου.
Επίσης πολλές κάρτες ήχου παρέχουν ένα control panel για να κάνεις τις εισόδους/εξόδους της κάρτας ότι θέλεις (π.χ. τα κάνεις όλα εξόδους για να υποστηρίξει ηχεία 5.1). Σε σένα ας πούμε μπορεί το line-in και το microphone να έχουν ρυθμιστεί ως έξοδος ήχου για το woofer και τα rear ηχεία αντίστοιχα.
Or you can try this...

Επίσης πολλές κάρτες ήχου παρέχουν ένα control panel για να κάνεις τις εισόδους/εξόδους της κάρτας ότι θέλεις (π.χ. τα κάνεις όλα εξόδους για να υποστηρίξει ηχεία 5.1). Σε σένα ας πούμε μπορεί το line-in και το microphone να έχουν ρυθμιστεί ως έξοδος ήχου για το woofer και τα rear ηχεία αντίστοιχα.
Or you can try this...

Today is the first day of the rest of your life...
Για κοίτα μία στο προγραμματάκι που σου δίνουν τα διάφορα levels του playback και recording(εκτός από αυτά των win). Μπορείς επίσης να βάλεις και προηγούμενη version του driver, ίσως δουλέψει αν δεν είναι hardware prob.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!