Λοιπόν έχουμε το παρακάτω σύστημα:
-mobo ASUS M2NPV-VM η οποία δίνει 2 Ports πάνω της και άλλες 2 υποδοχές πάνω της για να συνδέσεις άλλες 4.
- Έχω κι ένα κουτί της enermax,μην ρωτάτε παραπάνω, 35 ευρώ έκανε, το οποίο βγάζει 2 USB μπροστά.
Συνδέω, σύμφωνα με το manual της μητρικής όλα τα υπόλοιπα κομμάτια και τα καλωδιάκια σωστότατα και μου μένει μόνο αυτό των 2 USB οι οποίες δεν παίρνουν ρεύμα και δεν παίζουν γενικότερα.
Τι μπορεί να φταίει? Η συνδεσμολογία είμαι 99% σίγουρος ότι είναι κυριλέ.
πρόβλημα με front usb ports
- mikem4600
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Κατ' αρχάς παίζει ρόλο αν και τα 2 (υποδοχές & motherboard) υποστηρίζουν USB 2 ή όχι.
Επίσης, έχω την υποψία ότι οι συνδέσεις πάνω στην motherboard δεν είναι εντελώς standard. Την ίδια "υποδοχή" (7 pins σε ζεύγη, αν θυμάμαι καλά) είχε μια παλιά μου motherboard και την ίδια έχει και η τωρινή μου, αλλά η επέκταση που έπαιρνε η παλιά μου motherboard (με άλλες 2 θύρες) δεν παίζει στην καινούρια μου.
Επίσης, έχω την υποψία ότι οι συνδέσεις πάνω στην motherboard δεν είναι εντελώς standard. Την ίδια "υποδοχή" (7 pins σε ζεύγη, αν θυμάμαι καλά) είχε μια παλιά μου motherboard και την ίδια έχει και η τωρινή μου, αλλά η επέκταση που έπαιρνε η παλιά μου motherboard (με άλλες 2 θύρες) δεν παίζει στην καινούρια μου.
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.