βντεοκασετα σε dvd?
βντεοκασετα σε dvd?
παιδια μια ερωτηση θελω να κανω γιατι δε γνωριζω καθολου
Μπορω να περασω το περιεχομενο μιας βιντεοκασετας σε dvd?

Be like water my friend!!!
B.L.
B.L.
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Ναι..
Ουσιαστικά θές ένα TV Tuner με Composite In (a.k.a Κάρτα τηλεόρασης) , ένα οποιοδήποτε VCR που να βγάζει έξοδο Scart ή Composite.. (αν και πολλά βγάζουν το σήμα σε ένα κανάλι οπότε ουσιαστικά μόνο καλώδιο κεραίας χρειάζεται), και το προγραμματάκι Virtual Dub..
Μετά το πέρας της εγγραφής μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον Windows Movie Maker για να φτιάξεις DVD με τίτλους μενού κτλ..
Ουσιαστικά θές ένα TV Tuner με Composite In (a.k.a Κάρτα τηλεόρασης) , ένα οποιοδήποτε VCR που να βγάζει έξοδο Scart ή Composite.. (αν και πολλά βγάζουν το σήμα σε ένα κανάλι οπότε ουσιαστικά μόνο καλώδιο κεραίας χρειάζεται), και το προγραμματάκι Virtual Dub..
Μετά το πέρας της εγγραφής μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον Windows Movie Maker για να φτιάξεις DVD με τίτλους μενού κτλ..
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

-
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Επειδή το είχα ψάξει κι εγώ παλιότερα το θέμα διαβάζοντας κάποια άρθρα (τελικά όμως δεν το δοκίμασα στην πράξη) νομίζω πως η καλύτερη λύση (αν και με λίγο τσουχτερή τιμή) είναι μία συσκευή σαν αυτή η οποία συνδέει το video με το pc.
Παλιότερα είχα δει και μία πιο φθηνή, γύρω στα 80 ευρώ αλλά τώρα δε τη βλέπω στο site. Αν ψάξεις και σε άλλα μαγαζιά ίσως να βρεις κάτι αντίστοιχο.
Παλιότερα είχα δει και μία πιο φθηνή, γύρω στα 80 ευρώ αλλά τώρα δε τη βλέπω στο site. Αν ψάξεις και σε άλλα μαγαζιά ίσως να βρεις κάτι αντίστοιχο.
Είμαι ένας μοναχικός cowboy...
- koki
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
αν δεν εχεις εξοπλισμό και θες μόνο 1 ταινία, πας σε ένα φωτογράφο και στο φτιάχνει (ή βρίσκεις φίλο με όρεξη)
``Άναρθρες κραυγές τύπου απόλυσης από στρατό' ' + ``'Άναρθρες κραυγές τύπου θα πάω στο Παρίσι' ' + ``Άναρθρες κραυγές τύπου μαμά μου φοβάμαι' '
Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία
Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D
Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία

Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D
- default_user
- Kilobyte level